z tego co wiem to Bloomberg podał nowe info, to fakt, ale tu o czymś innym, tą spółkę, podobnie jak Petrol przy 018 podał mi znany Paweł Juś, Petrol kazał pchnąć po 034-035, całkiem ładnie,
natomiast tu też sporo zarobiłem i zaczynam zastanawiać się, czy on jest orłem czy wie więcej i dlaczego ktoś opłacany - bo to widać - kłamie o nim, to jest ciekawe, jeżeli mój kolega zamawia regularnie i nie chce się przyznać, a wiem że tam zarobił, to faktycznie Juś jest dobry, tak wychodzi, co do nowej polityki zarządu na spółce zastanawiam się sam, ale sygnału jeszcze nie dał, na innych tak
takie zaklinanie, że się uda - na razie niczego nie pokazują, całość wygląda przypadkowo i faktycznie z punktu wiedzenia zarządzania fatalnie. Zero informacji to juz standard.
rafik - a wg. Ciebie to co przemawia za tym, że "dadzą radę"? Wiesz coś więcej czy tylko tak sobie piszesz? Znasz tych ociężałych?
OK. ale jak to sprawdzić, obrzezany czy nie? głupio prosić, by Zarząd zdejmował spodnie. No, ale jeśli nie mośki - choć tu zdolności byłyby pomocne - to i tak nic więcej nie wyczytamy. Chyba, że o innej przynalezności myślisz ? poza tym gdyby gdziekolwiek ktoś miał możliwości to dawno by wykorzystał, a to stoi i czeka na lekki wiatr by upaść - no tak to wygląda
Waflu wiatry już wiały a to nie padło. Więcej wiary. Zarząd choć słaby chyba nie bedzie proszony o zdejmowanie spodni na najbliższym WZA - chyba, że zgłosisz Waflu taki wniosek powodzenia
Zarząd jak co roku ma wiele do powiedzenia. Ciekaw jestem jak to jest niec nie robić i brać kasę ... maszyn nie ma, produkcji nie ma ? akcjonariuszom nie ma o czym opowiadać? a może są niepotrzebni?