• AGTES --->>LIDER BEZPIECZEŃSTWA PAŃSTWA 2014 ??????? Autor: ~Znajomy Słoika [77.252.248.*]
    Widząc tych zakapturzonych naganiaczy (vide Mnich) i całe stado innych zaklinaczy rzeczywistości przedstawiam obiektywny argument wydający się nie potwierdzać powyższej tezy.

1. Jest takie Stowarzyszenie skupiająca brylanty [Stowarzyszenie Dostawców na Rzecz Służb Mundurowych] w którym taka perła jak AGTES powinna się bogato mienić jednak próżno jej tam szukać.
    http://www.wojsko.media.pl/pl/czlonkowie

2. Firma z tak genialnym portfolio produktowym powinna dostać już drugą z rzędu nagrodę, ale jak na razie cicho o Agtesie.
    Edycja 1 - http://www.wojsko.media.pl/pl/konkurs-wreczenie_nagrod
    Edycja 2 - http://www.wojsko.media.pl/pl

W czwartek wręczenie nagród dla Liderów Bezpieczeństwa Państwa 2014, skoro już tam będę to popytam na salonach i w kuluarach czy ktoś o nich słyszał. Dam znać jeśli się coś ciekawego zadzieje.
  • Re: AGTES --->>LIDER BEZPIECZEŃSTWA PAŃSTWA 2014 ??????? Autor: ~karol [89.66.155.*]
    może być głośno
  • Re: AGTES --->>LIDER BEZPIECZEŃSTWA PAŃSTWA 2014 ??????? Autor: ~Znajomy Słoika [89.76.181.*]
    No i Gala się zakończyła. Wyglądałem przedstawicieli firmy Agtes, ale tak jak przypuszczałem, znowu ich nie było. Pytałem kilku poważnych ludzi w mundurach o tą firmę, ale nikt nie kojarzył, tylko u ostatniego rozmówcy zaobserwowałem momentalne pogorszenie nastroju - zapaliła się czerwona kontrolka więc temat trzeba było uciąć...

@karol - faktycznie było głośno jak cholera - pewien wojak z Ukrainy grał dla gości na gitarze i organkach, nucąc pieśni Bułata Okudżawy. Oj było głośno...

-------

Podsumowując, moje rady dla wszystkich mamionych wielkimi zyskami firmy Agtes dzięki kontraktom rządowym.
    1. Potraktujcie tą firmę jak każdą inną i zobaczcie co faktycznie robią (zwłaszcza produkują) i ile to jest warte.
    2. Te szychy o których naganiacze mówią to osoby, które oprócz "użyczenia nazwisk" dla celów PR włożyli swoje pieniądze dlatego obiecują sobie sowite wynagrodzenie, więc jakby nie patrzyć są bliżej koryta niż wszyscy akcjonariusze.
    3. Architektem "drugiego życia" Agtesa jest obecny młody prezes, który jest zdecydowanie lepszy od Salomona, gdyż już kręcił wałki z niczego vide Victoria / 01C. Gdy udało mu się dotrzeć do udziałowców Agtesa pokazał facetom jaki konkretny wałek można z taką perłą zrobić na NC.
    4. Kolejnym etapem było omamienie Altusa, który co by nie powiedzieć wszedł grubo (patrz wycena spółki do memorandum ofertowego) i może się właśnie dowiadywać historii niesłychanych i pod koniec roku obudzić z ręką w nocniku i kursem poniżej 2 PLN. Uważam, że to możliwe, gdyż młody prezes może grać rolę podwójnego agenta.
    5. Na koniec należy stwierdzić, że Altus ma polisę ubezbieczeniową w postaci Akcjonariuszy z NC, którzy akcję mają objęte lub kupione po ok. 4 PLN.
    6. Pamiętajcie, że giełda to psychologia i tutaj odegra zasadniczą rolę. Reszta to fundamenty spółki i szczęście, które może trochę pomóc. Jeśli Altus wchodząc na pierwotnej myślał, że złapał bana boga za nogi to może być strasznie nerwowo jak zaczną uciekać. Jeśli jest w zmowie i wie o wszystkim to będą to rozgrywać jak pokerzyści. JA natomiast prywatnie uważam, że najbardziej prawdopodobny jest wariant 3, który jest jeszcze gorszy zwłaszcza dla Altusa i akcjonariuszy....., ale o tym może innym razem.

Życzę wszystkim chłodnej kalkulacji.
  • Re: AGTES --->>LIDER BEZPIECZEŃSTWA PAŃSTWA 2014 ??????? Autor: ~Znajomy_Słoika [77.252.248.*]
    Kolejne ważne targi branżowe BME 2014 (Baltic Military Expo) zaczynają się w przyszłym tygodniu. Co to za Lider jak nie prezentuje swoich zaawansowanych produktów potencjalnym nabywcom, o zgłoszeniu produktu do nagrody Grand Prix nie wspominając...
    http://baltmilitary.amberexpo.pl/title,LISTA_WYSTAWCOW_2014,pid,2192.html

Może ktoś z akcjonariuszy ma ochotę wybrać się ze mną na walne w celu przypilnowania interesu ogółu i zadania kilku ważnych pytań?

Forum służy do poszerzania wiedzy a nie zarabiania łatwych pieniędzy.
    Pozdrawiam myślących
[x]
AGTES -1,20% 0,26 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.