• czyżby początek paniki ? Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Na 0.33 znajduje się wsparcie 0.886 Fibonacciego. Ma ono duże znaczenie tak psychologiczne jak i techniczne. Mam nadzieję, że przynajmniej doprowadzi do ruchu korekcyjnego. Jest mi bardzo przykro, pomimo moich prób rzucenia wam koła ratunkowego, wielu się już utopiło.
    Tak to jest jak żyje się ,,opierając drabinę o chmury,, . Zobaczcie teraz jaką ogromną przewagę mają tacy jak ja, nad takimi jak wy.
    Niestety jak dotąd nie widać na wykresie procesu akumulacji, a tylko on może zatrzymać ten spadek. Łepscy faceci z kasą nie pala się do kupowania.
    Po prostu brak mi słów w dwa dni ogromna strata, a od 0.70 to już się nawet nie chce mówić.
    Mam nadzieje, że przynajmniej kilku z was się z tego wykaraska, ale czy to kogokolwiek z was czegoś nauczy, nie wiem.

Chodzik Księżycowy
  • Re: czyżby początek paniki ? Autor: ~xn [194.181.194.*]
    przyglądałem się z boku Twoim wpisom i muszę przyznać że pełny szacunek, za kulturę, treść wypowiedzi i wytrwałość w szarpaniu się z forumowymi trolami.
    pozdrawiam
  • Re: czyżby początek paniki ? Autor: ~ciekawy [194.138.39.*]
    Rowniez pelen szacunek ode mnie.
    Jednego tylko nie moge zrozumiec, dlaczego tak uparcie dale z nimi tutaj piszesz?
    Ja wczesniej tez im pisalem, ze leca w przepasc to mnie prawie chcieli tutaj zagryzc!

Pamietaj, jest takie powiedzenie:
    Sa trzy etapy przyswojenia PRAWY:
    1 to ten w ktorym jest ona wysmiewana i wyszydzana.
    2 to ten w ktorym jest ona masowo i bezgranicznie zwalczana.
    3 to ten w ktorym jest przyjeta za oczywista oczywistosc.

To powiedzenie idealnie sprawdza sie na tym forum.
    Wiec po co ratowac tych dawcow kapitalu?
    Od kogos trzeba ta kase wyciagac i zarabiac :)
  • Re: czyżby początek paniki ? Autor: ~młotkowy [46.205.63.*]
    wpadło dziś troszkę ..zobaczymy; )
  • Re: czyżby początek paniki ? Autor: ~Mit [77.253.63.*]
    i nie mówiłem kupiłem po36 sprzedałem po 37 i kółeczko zrobione
  • Re: czyżby początek paniki ? Autor: ~mlotkowy [46.205.63.*]
    36 to magiczna liczba da zarobić znacznie więcej; )
  • ...........................BEZ GRANIC ROZUMU ................ Autor: ~sanitariusz z TWOREK [89.228.70.*]
    Tak - kulturalne były tu szczególnie te ordynarne wyzwiska którym raczył na lewo i prawo i które poprzez to były usuwane przez moderatora.
    A ja nie wierzą by ktoś normalny chwalił pana chodzika.
    Najpewniej to on z innego komputera, albo ktoś kto (delikatnie mówiąc) jest mało spostrzegawczy.
    CK jaja sobie po prostu robi i tyle. On po prostu nie ma innego zajęcia. Dobrze go określił Pan xxx.

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-01-13 20:14
    Nie wydaje wam się panowie, że jesteście manipulowani przeze mnie i to tak bezczelnie, że bezczelniej już nie można. Na każdym kroku robię z was wała i to coraz większego, podpuszczam i wykorzystam jako główny temat mojej przyszłej pracy doktorskiej pt,, jak fra.je.rów puścić z torbami,,.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2916629&strona=1

• Re: ...........................BEZ GRANIC ROZUMU ................ Autor: ~sanitariusz z TWOREK [89.228.70.*]
    Autor: ~ReeD [89.228.229.*], 2013-03-14 08:49
    Ja już przeżyłem śmierć i zmartwychwstanie CK na tym forum, pogrzeb na Powązkach i pisanie nowych analiz przez jakąś "kobietę", której zostawił laptop i notatki.
    Każdy kolejny występ jest coraz bardziej zabawny i uroczy, a że kolejne pokolenia inwestorów na tym forum łapią się na ten teatr to już inna sprawa.

Autor: ~antychodzik [77.254.180.*], 2013-03-13 22:02
    Dokładnie , lista denuncjatorów jest bardzo długa . A zawsze zaczynało się niewinnie - chichy ,śmichy , gra wstępna , tutti -frutti , wzajemne rysuneczki , analizy i ....bach na facjatę .... gościu zostawał bez kasy , a Chodzik wniebowzięty bo zezarł kolejnego leszcza . I zaczynało się - ty taki , ty owaki i wklejanko analiz CK , szczególnie fajnie wyglądały laski , których CK zostawił w samych maj tkach bez kasy . Lista puszczonych z torbami jest naprawdę długa :)
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2980041&strona=1
  • Re: ...........................BEZ GRANIC ROZUMU ................ Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Powiem tak:
    Ja już nikogo,, z torbami nie muszę puszczać !,,

Sami to zrobiliście, bez mojego udziału.
    CK
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.