na opennecie pewnie jeszcze poczekasz tak jak na nov ale tam posiedzimy razem z paroma innymi..mam jeszcze dwie spółki ale nie pisze bo znowu jakis oszkliwiec będzie sobie jaja robił
pozdr
..nie no oczywiście, jak ja lubię taką leszczyznę, sam gdzieś się chwalił że obraca czterdziestoma tysiami ( czyli miernota) a tu wyrokuje, .....jeszcze poczekasz, nie taraz ........hehehe, a sam pewnie dziś ożenił "znaczny pakiet" czyli z pincet sztuk, żeby przejść na 1 cybaton, ....nooooo widzisz street nikt się ciebie nie bedzie pytał czy już czy jeszcze nie jak przyjdzie czas ,...hehehe i znów pewnie popatrzysz z peronu albo wyjdziesz z 30 % mega zyskiem, by przejść na kolejną intratną 8 formułę .. ...hehehee
Ramzes to czy ktos inwestuje 10 tys czy 1mln zl to juz zalezy od danego czlowieka i obrazanie go z tego powodu jest kompletnym debilizmem i brakiem szacunku
Ale jak juz wchodzisz w ta dyskusje to chcialbym zwrocic uwage ze gdybys byl krezusem sa wywindowalbys kurs openneta w okolice 10zl a skoro kurs tam sie nie znajduje a ty od ponad miesiaca naganiasz na wzrosty i mamisz ludzi 30zl za akcje to widocznie sam obracasz malym kapitalem
Zanim zaczniesz dyskusje na jakis temat przemysl to 2/3/15 razy a pozniej wypisuj swoje madrosci
hehe, no masz rację, masz rację hehe, no dodam jedynie, że nikogo nie obrażam, no chyba , że street poczuł się urażony ........to go przepraszam, ....ale masz rację hehe..... i dodam jeszcze, że ja tu nie jestem od windowania komuś kursu, ale masz rację.......
Street nie licz na nizsze ceny bo na tych poziomach jest wsparcie i widac ewidentnie od paru tygodni ze nizej sie nie da tak wiec nie badz taki pazerny bo zaczniesz zbierac po 4zl i wyzej :) kwestia czasu