• Matiz masz cybatonka?? Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    będzie grubo:)
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~Matiz [188.33.154.*]
    Ja tam jestem se srednia ponizej 1zl :)
    Skupywalem juz w listopadzie i trzymam
    Mam kilka kilo
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    zawsze mnie uprzedzasz:)),ja mam srednią 3,7 wliczając dzisiejsze zakupy:)
    czaje sie tez na wasz walor :)
    pozdr
    Ja mam OpenNeta Novavis i Cyberka

OpenNet ok 1,8zl
    Novavis ok 1zl
    Cyberek ok 1zl

To sa moje 3 spolki i trzymam sobie
    Dalem sie wycyckac na Agrotonie bo stop losta mialem na 2,2zl i do tej ceny doszla cena...wywalilo mi wszystkie akcje a pozniej kurs wzrosl do 5,6zl

Dlatego siedze spokojnie i czekam na moment wzrostow
    na opennecie pewnie jeszcze poczekasz tak jak na nov ale tam posiedzimy razem z paroma innymi..mam jeszcze dwie spółki ale nie pisze bo znowu jakis oszkliwiec będzie sobie jaja robił
    pozdr
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~ramzes [5.60.131.*]
    ..nie no oczywiście, jak ja lubię taką leszczyznę, sam gdzieś się chwalił że obraca czterdziestoma tysiami ( czyli miernota) a tu wyrokuje, .....jeszcze poczekasz, nie taraz ........hehehe, a sam pewnie dziś ożenił "znaczny pakiet" czyli z pincet sztuk, żeby przejść na 1 cybaton, ....nooooo widzisz street nikt się ciebie nie bedzie pytał czy już czy jeszcze nie jak przyjdzie czas ,...hehehe i znów pewnie popatrzysz z peronu albo wyjdziesz z 30 % mega zyskiem, by przejść na kolejną intratną 8 formułę .. ...hehehee
    ramzes moze ty pakujesz cala kase w jeden walor-ja nie:)
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~Matiz [109.243.59.*]
    Ramzes to czy ktos inwestuje 10 tys czy 1mln zl to juz zalezy od danego czlowieka i obrazanie go z tego powodu jest kompletnym debilizmem i brakiem szacunku

Ale jak juz wchodzisz w ta dyskusje to chcialbym zwrocic uwage ze gdybys byl krezusem sa wywindowalbys kurs openneta w okolice 10zl a skoro kurs tam sie nie znajduje a ty od ponad miesiaca naganiasz na wzrosty i mamisz ludzi 30zl za akcje to widocznie sam obracasz malym kapitalem

Zanim zaczniesz dyskusje na jakis temat przemysl to 2/3/15 razy a pozniej wypisuj swoje madrosci
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~ramzes [95.40.139.*]
    hehe, no masz rację, masz rację hehe, no dodam jedynie, że nikogo nie obrażam, no chyba , że street poczuł się urażony ........to go przepraszam, ....ale masz rację hehe..... i dodam jeszcze, że ja tu nie jestem od windowania komuś kursu, ale masz rację.......
    nie czuję się urazony ale ktoś i owszem mógłby byc,co do kursu -ramzes wez te pare kilo i zrób przynajmniej 5 zł bo mam juz dosyc czekania:))
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~ramzes [95.40.139.*]
    ...jak masz dość czekania, to sprzedaj, zdaje się , że chyba o to chodzi ?????
    to był zart,akcji nie mam ale chetnie bym nabyl po nizszych cenach:)
  • Re: Matiz masz cybatonka?? Autor: ~Matiz [109.243.59.*]
    Street nie licz na nizsze ceny bo na tych poziomach jest wsparcie i widac ewidentnie od paru tygodni ze nizej sie nie da tak wiec nie badz taki pazerny bo zaczniesz zbierac po 4zl i wyzej :) kwestia czasu
    :)) zeby nie sploszyc
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.