Spółka niech lepiej zmniejsza zadłużenie . Jak będzie generować rokrocznie dobre zyski to wtedy myślcie o dywidendzie na razie spółka musi inwestować i na to są potrzebne pieniądze . To moje zdanie choć sądzę , że wielu się ze mną zgodzi .
jak dobrze wiecie kurs akcji zalezy od kupujacych i sprzedajacych:) korekta sie nalezy bo nic nigdy nie rosnie bez przystanku-chyba ze włosy na głowie:) dzisiaj mamy korekte i sesja skonczy sie kolorem czerwonym. Pytanie co dalej? jesli jest sternik to on zdecyduje. Wg mnie kurs spadnie do okolo 5,05 i wtedy ruszy dalej w gore bo przypomne ze po pokonaniu oporu na 4,70-4,80 z punktu widzenia AT jestesmy w pozytywnym trendzie. A jak bedzie to zycie pokaze:)
Zgadzam się, jeszcze nie czas na korektę. Jeśli coś to spadnie do 5,20 i dalej w górę. Siedzieć na 4 literach i obserwować jak kasy p[rzybywa na koncie.
A propos dywidendy, juz pisałem, nie interesuje mnie ile będzie, ale Zarząd wzbudził oczekiwania i byłoby bardzo nierozsądne, gdyby teraz się wycofał.