W związku z Pana licznymi pytaniami związanymi z działalnością naszej Spółki, aby rozwiać wszystkie Pana wątpliwości, Zarząd zaprasza Pana na rozmowę w siedzibie Klubu – najlepiej pod koniec przyszłego tygodnia, Czy jest Pan zainteresowany spotkaniem ?
walczcie o swoje. dzieki mojemu mailowi o tresci nie powiem jakiej, zlikwidowano arkusz sztuczny o okolo 70% i dodatkowo zlecenia
'prezesa" bo nie mam pewnosci znikly na drugi dzien
teraz czekam o zakupach rady nadzorczej ale z tych poziomow nie sciagna zbyt wiele . stoi jeszcze sztuczny baton na 24 gr ale to juz chyba ktos kto jeszcze chce zebrac co do sztucznych batonow to te powyzej po 5000 akcji. przerabialem to wszystko na wilbo. ten tydzien bedzie wmocjonujacy
pamietac bez wzgledu na wynik meczu z pogonia gramy w pucharach mamy licencje
ja na wilbo czekałem prawie rok. tutaj wyglada na kilka tygodni zanim zacznie sie cos dziac. kto mnie zna z wilbo to wie jak ze mnie lali jak zebralem 120k po 33 gr laptop i inne głaby sami oddali po 33 bo pisal o jakims narkiewiczu czy cos tam.... insajd mu nie wyszedl i bral po 35 oddal po 33 a ja zbieralem mozolnie sam piszac na watku przez pol roku.zawsze o moich zakupach partner 9 gr do 30 mediatel 25 gr do 80 gr 8 formula z 1.2 na 3. pisze mojemu znajomemu z forum parkietu. mnie nie interesuja wyskoki jedno 2 dniowe. jesli osiagnie 70-80 gr zaczne uplynniac towar
nie wiem czy ktos obserwowal arkusz ale te 3 mln akcji staly 2 miesiace ponad az do....... targety nie maja sensu 1 zl to max tyle moge powiedziec ale moim zdaniem trwa nadal zbieranie
na parkiecie mnie zbannowali i nie mam zamiaru tam pisac bo wywoluje tylko wysmiewanie. tutaj jest spokoj i dlatego moje przemyslenia. pamietajcie ze WEGLOKOKS moze stac sie potencjalnym inwestorem ruchu
teraz spodziewam sie chyba ze mailem przestraszylem dalszych zakupow przez rade nadzorcza albo ujawnienie sie nowego akcjonariusza... to moze potrwac miesiac mielenia w okolicach 23-25 gr. ja mam 120000 akcji po 25 gr
RUCHCHORZ: Podjęcie uchwały w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego w ramach kapitału docelowego
Zarząd Spółki Ruch Chorzów S.A. (dalej Spółka) informuje, iż w dniu 14.05.2014 r. została podjęta uchwała Zarządu w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego w ramach kapitału docelowego z wyłączeniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy o kwotę 2.000.000 zł (słownie: dwa miliony złotych) poprzez emisję 2.000.000 (słownie: dwóch milionów) akcji zwykłych na okaziciela serii \"O\" nowej emisji, o wartości nominalnej 1,00 zł (słownie: jeden złoty) każda. Uchwała w przedmiocie podwyższenia kapitału została podjęta na podstawie upoważnienia zawartego w § 10 Statutu Spółki wynikającego z Uchwały nr 20 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy z dnia 31.12.2013 r. Objęcie akcji nastąpi na podstawie art. 431 § 2 pkt 1 ksh w drodze złożenia oferty prywatnej przez Spółkę i jej przyjęcia przez określonego adresata.
9. Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia zgody na zawarcie przez Spółkę, jako
pożyczkobiorcę, umowy pożyczki z Członkami Rady Nadzorczej, na zasadach określonych w
uchwale.
spolka w tak trudnej sytuacji finansowej chce pozyczac pytam sie na noc? moze na akcje ruchu sztucznie zanizone?
Dnia 2014-06-02 o godz. 07:13 ~hanys napisał(a):
> kto sie wybiera na nza???
odwołałem wyjazd słuzbowy do niemiec jako tłumacz przysięgły i bede mial kilka "fajnych "pytan do prezesa he