do 5% i będziemy mogli na najbliższym Walnym powołać biegłego rewidenta i zbadać sprawę opróbowania i przejrzeć szczegółowe umowy pomiędzy spółką a bankami, spółką a Totalem, spółką a Chińczykami.
chodźcie na 40zeta, a później przyłączajcie się do nas, potrzebujemy jeszcze 5mln. akcji.
oj widzę że Twojemu Panu się coś pod nogami pali, skoro już posuwa się do zastraszania.
więc tylko pogratulować Kielichowi że jednak jego upór nie idzie na marne i że bandyci jednak coś się jednak zaczynają złościć
powiedz swojemu Panu że tego co ukradł i tak ze sobą nie zabierze jak przyjdzie na niego czasu
żadnemu jeszcze się zabrać nie udało tego co na Ziemi , więc nie ma co się tak sadzić...
to że jesteś od RK to mi rybka, możesz sobie pisać co tam chcesz, widać że Was ktoś ciśnie i dobrze
kielicha, mnie i innych chcesz do więzienia wsadzać? chyba Ci się kolej rzeczy pomyliła
bo Twój pan powinien siedzieć za działanie na szkodę własnej spółki o to kilka lat temu, dobrze że zmienił ustawę
ale ale, teraz nadchodzą inne rządy u których nie ma już takich chodów, ciekawe co zrobi?
gdyby nie Kielich to mielibyśmy dziś nie 240mln. + 40pare mln. zacumowane
a pewnie z 800-900mln. i kurs na groszu, i czekalibyśmy na scalenie.
no ale gdybyś nie był od RK to nie rzucałbyś błotem a pomógł i coś robił żeby zawalczyć o spółkę.
ja wiem że Twój pan się boi tych 5% - akcjonariuszy mniejszościowych, bo ostatnio właśnie na tym sąd się zblokował, że tak mało pokrzywdzonych
do 5% i będziemy mogli na najbliższym Walnym powołać biegłego rewidenta i zbadać sprawę opróbowania i przejrzeć szczegółowe umowy pomiędzy spółką a bankami, spółką a Totalem, spółką a Chińczykami.
chodźcie na 40zeta, a później przyłączajcie się do nas, potrzebujemy jeszcze 5mln. akcji.
Dlaczego po 40 a nie po 100zł jeśli ktoś ma to łyknąć to niech za to zapłaci.Ja uważam że wystawienie ceny poniżej 100 jest to działanie na własną szkodę bo jeśli będzie jedno dobre info kurs może wstrzelić ponad 40a nawet 100 zł po co mam sobie potem pluć w brodę ze dałem się pozbawić akcji która po 5 latach może kosztować np.1000zł.
ponieważ dla Petrola notowania się skoczyły to na tej stronie już nie zobaczysz tego co się dzieję po 15.30, ale jak wystawiłeś to na pewno tam są.
może ktoś inny ma linka do strony która ujmuje to co się dzieje później po zamknięciu notować, ale nie sądzę, nigdy nie słyszałem o takiej
Dnia 2014-05-30 o godz. 16:24 kazach. napisał(a):
> http://www.konkomp.pl/wgpw/index.php?page=stocks&st
> ockName=4385&sortMethod=all
41.96 4480 08:31:05
J.w ^.... nie rozumiem "ktosia" który w piątek złożył zlecenie sprzedaży 4480 akcji po 41,96 zł o godz. 8:31:05.
Takie kwiatki z groszówkami po przecinku jest więcej.
777.00 1000 11:11:27
Ponadto nie rozumiem zlecenia sprzedaży 1000 akcji po 777 zł o godz. 11:11:27.
Czy rozumiecie coś z tego?
Dnia 2014-05-31 o godz. 11:32 ~re napisał(a):
> ludzie nie dajcie się o mamić bo pewnego dnia akcje znikną
> z waszego konta
Liczba akcji startowa: 5 286 000, cena rynkowa ~800 zł
Liczba akcji po ostatniej emisji: 241 940 472, cena rynkowa ~0,19 zł
Rozwodnienie akcji 46-krotne. Wobec ceny wyjściowej dzisiejsza winna być 17 zł, a więc cena spadła z 17 zł do 0,19 zł - proszę mnie poprawić, jeśli się mylę.
Wobec tego cena 40 zł jest ceną kosmiczną (proszę mnie poprawić, jeśli się mylę :-) i można ją bezpiecznie założyć przy zleceniach wykupu.
No i gdzie te ludzie co ? gdzie te 5 % ? zbieracie pol roku i nadal nic prawie nie macie !!! i gdzie te akcje macie gdzie ta ulica panowie co ? w arkuszu na 40 zł jest tylko ponad 600 tys. akcji wiec chyba sobie jaja robicie z tym 5 % uzbieraniem jezeli tam sa wszystkie akcje to wy chyba wogole rowniez nie macie akcji i chyba rowniez sprzedaliscie mowie o tych najtwardszych czyli tych ktorzy walcza ze spolka .Z tego co widze nie macie zadnych szans na uzbieranie tych 5 % a szkoda bo to tylko jest jedyna droga do wjescia w spolke i sprawdzenia faktow ralnych jakie sa w spolce ,inaczej nigdy sie nie dowiecie .Wiec jezeli nie uzbieracie tych 5 % to mozna zapomniec o dojsciu do prawdy .
Nie zebym nie wierzyl ale sam sam widzisz ile tego tam jest na 40 zł wiec o czym my tutaj dyskutujemy i jakich 5 % !!! nie jestem przeciwny tej zbiurce powinna byc jak najbardziej taka akcja ale sam widzisz ile tego macie parwie ze nic .............wiec o 5 % chyba to sa marzenia jak o ropie jak w tej chwili widac...............sory ale poprostu lubie konkrety i fakty dokonane a nie bajki mowienie a jak przychodzi co do czego to nikt nie ma akcji prawie wiec o czy tutaj dyskutowac chyba szkoda czasu a nawet napewno .Sami widzicie i jezeli sa tam wasze tez akcje to mozna powiedziec ze rowniez nic nie macie bo zlecen jest 14 wiec wziac srednia z tych ponad 600 tys. akcji wychodzi jakies 50 tys . na leb wiec cienko to malo powiedziane a wy chcecie miec 5 % uznam to za zart na chwile obecna .Zobaczymy do piatku ile tego bedzie na razie to cienizna .