Ty w mordę kopany bałwanie nie ośmieszaj się na tym forum.
Mam takie odczucie, że na co dzień pracujesz w cyrku jako błazen.
Ktoś, kto ma interes na tej spółce wynajmuje ciebie do siania popłochu.
Jest grono leszczy, którzy popadają w panikę i sprzedają za wszelką
cenę, żeby im do 0 nie spadło.
Jaki Chodzik jest, to już wiecie. Skoro napisał, że jest najlepsz ,to jest najlepszy. Właśnie trzy dni temu, przepowiedział załamanie na Trakcji pisząc o dystrybucji i dzisiaj kurs poleciał na łeb. Lekceważenie tego gościa to czysta głupota
Tak - chodzik to miszcz nad miszcze- buhahaha
Jakim trzeba być jel.o.pą by tak mówić. Ale coś mi się wydaje, że to powyżej to on sam o sobie tak pisze...
O załamaniu na Trakcji jak i całego rynku on tak mówi gdzieś tak ze 2 lata. Wszystko jest na forum Sfinksa.
PKN Orlen tez przepowiedział (parę miesięcy temu) 20 zl buhahaha
Arctic 1, 20 zł , a zaraz po tym wywaliło na 2, 70 - buhahaha
Barlinek zapowiedział 20 gr i deski na Trumnę , a zaraz po tym wywaliło na 1, 20
Sfinks w tamtym roku miał przebić 3 zł
itp itd
Koleś, po co te bzdety o CK wypisujesz? Od ponad roku chodzę sobie za nim i jestem 87 procent na plusie, no to jak? Problem w tym, że nieraz Chodzik przeskakuje na jakąś inną spółkę i trzeba go szukać. Fakt, częściej pisze o spadkach , ale we wszystkich przypadkach gdzie się przypiął następowała duża obsuwa. A na TPSA to tał popis skuteczności, zresztą tu na Mit również. Poza tym jak ktoś chce , to może się wiele ciekawych rzeczy o rynku z tych wpisów dowiedzieć. A ty po prostu wstawiasz o nim kit, bo to zwykłe kłamstwa i pomówienia a na dodatek ,ktoś kasuje jego wpisy i muśli że tak zatrzyma spadek Mitu
Tak trzymaj CK vel Zbyszek. Czy jeszcze inne jaja tu robicie bo IP dziwnie znajome.
A to co jest podawane to nie kit bo są PODANE LINKI z całymi wypowiedziami (wątkami) .
To ty nie podajesz linków tylko gołosłowne bałwochwalstwo.
A zresztą pisz co chcesz i gdzie chcesz. Wejdziesz mi w drogę to znów ,,powojujemy", a mam ,,materiału" o wiele więcej niż tu zamieszczono.
A teraz zobacz IP (poniżej) choć takie samo ma i Pablo7. Nie ma pokazanych 3 ostatnich cyfr wiec może to przypadek. Albo jeszcze większe tu są robione ja-ja niż sobie wyobrażam.
Autor: potrójny axel [31.61.131.*
Autor: -- ~Zbyszek [31.61.131.*]
Autor: potrójny axel [164.127.237.*], 2013-12-02 10:15
Zostaw go szybki. Niech usycha na forum w samotności. Jedyne co można pożytecznego zrobić to napisać do kierownictwa Bankiera.pl aby na trwale zablokowali jego IP. Jego działalność nie jest przypadkowa i może wpływać na decyzję inwestycyjne czytających. Oczywiście mam na myśli wpływ na podejmowanie złych decyzji inwestycyjnych. Zachęcam do zgłaszania postów ck moderatorowi w celu ich usunięcia.
Mamy niedzielę 01 czerwca 2014. Wróciłem z weekendu, i rzuciłem okiem na koniec sesji piątkowej. Wynika z tego, że nadchodzący tydzień, będzie obfitować w bardzo fajne wydarzenia.
Natomiast tu na MIT powstanie piękna rana, rana cięta, szarpana.
Chodzik Księżycowy
W sumie jednak bardziej szarpana niż cięta.