• Do chodzika Autor: ~Jasiu z Mielna [37.209.152.*]
    Ty w mordę kopany bałwanie nie ośmieszaj się na tym forum.
    Mam takie odczucie, że na co dzień pracujesz w cyrku jako błazen.
    Ktoś, kto ma interes na tej spółce wynajmuje ciebie do siania popłochu.
    Jest grono leszczy, którzy popadają w panikę i sprzedają za wszelką
    cenę, żeby im do 0 nie spadło.
  • Re: Do chodzika Autor: ~www [95.160.75.*]
    Popieram
  • Re: Do chodzika Autor: ~Jasiu z Mielna [78.30.85.*]
    Gdzie ten chodzik się podziewa, że nie zabiera głosu na forum.
    Czyżby miał występy w cyrku.
  • Re: Do chodzika Autor: ~www [95.160.75.*]
    Widziano go na POWĄZKACH jak mordę wydzierał.
  • Re: Do chodzika Autor: ~Zbyszek [31.61.138.*]
    Jaki Chodzik jest, to już wiecie. Skoro napisał, że jest najlepsz ,to jest najlepszy. Właśnie trzy dni temu, przepowiedział załamanie na Trakcji pisząc o dystrybucji i dzisiaj kurs poleciał na łeb. Lekceważenie tego gościa to czysta głupota
  • Re: Do chodzika Autor: ~do chodzika [198.241.217.*]
    Tak, tez uwazam ze trzeba go uwaznie sluchac, widac ze ma leb, dalo sie to juz nie raz poznac.
  • Re: Do chodzika Autor: ~passenger [79.186.184.*]
    kol. Chodzik jest the Best !!
  • ............zobaczcie na forum PKN Orlen, Sfinks, Arctic.............. Autor: ~buhahaha [81.190.143.*]
    Tak - chodzik to miszcz nad miszcze- buhahaha
    Jakim trzeba być jel.o.pą by tak mówić. Ale coś mi się wydaje, że to powyżej to on sam o sobie tak pisze...

O załamaniu na Trakcji jak i całego rynku on tak mówi gdzieś tak ze 2 lata. Wszystko jest na forum Sfinksa.

PKN Orlen tez przepowiedział (parę miesięcy temu) 20 zl buhahaha
    Arctic 1, 20 zł , a zaraz po tym wywaliło na 2, 70 - buhahaha
    Barlinek zapowiedział 20 gr i deski na Trumnę , a zaraz po tym wywaliło na 1, 20
    Sfinks w tamtym roku miał przebić 3 zł
    itp itd
  • Re: ............zobaczcie na forum PKN Orlen, Sfinks, Arctic............ Autor: ~Zbyszek [31.61.131.*]
    Koleś, po co te bzdety o CK wypisujesz? Od ponad roku chodzę sobie za nim i jestem 87 procent na plusie, no to jak? Problem w tym, że nieraz Chodzik przeskakuje na jakąś inną spółkę i trzeba go szukać. Fakt, częściej pisze o spadkach , ale we wszystkich przypadkach gdzie się przypiął następowała duża obsuwa. A na TPSA to tał popis skuteczności, zresztą tu na Mit również. Poza tym jak ktoś chce , to może się wiele ciekawych rzeczy o rynku z tych wpisów dowiedzieć. A ty po prostu wstawiasz o nim kit, bo to zwykłe kłamstwa i pomówienia a na dodatek ,ktoś kasuje jego wpisy i muśli że tak zatrzyma spadek Mitu
  • ................... do ZBYSZKA -----CK .................... Autor: ~do zbyszka [89.228.75.*]
    Tak trzymaj CK vel Zbyszek. Czy jeszcze inne jaja tu robicie bo IP dziwnie znajome.
    A to co jest podawane to nie kit bo są PODANE LINKI z całymi wypowiedziami (wątkami) .
    To ty nie podajesz linków tylko gołosłowne bałwochwalstwo.
    A zresztą pisz co chcesz i gdzie chcesz. Wejdziesz mi w drogę to znów ,,powojujemy", a mam ,,materiału" o wiele więcej niż tu zamieszczono.

A teraz zobacz IP (poniżej) choć takie samo ma i Pablo7. Nie ma pokazanych 3 ostatnich cyfr wiec może to przypadek. Albo jeszcze większe tu są robione ja-ja niż sobie wyobrażam.

Autor: potrójny axel [31.61.131.*
    Autor: -- ~Zbyszek [31.61.131.*]

A jeszcze do niedawna potrójny axel takie miał zdanie o CK:

Autor: potrójny axel [164.127.237.*], 2013-12-02 10:15
    Zostaw go szybki. Niech usycha na forum w samotności. Jedyne co można pożytecznego zrobić to napisać do kierownictwa Bankiera.pl aby na trwale zablokowali jego IP. Jego działalność nie jest przypadkowa i może wpływać na decyzję inwestycyjne czytających. Oczywiście mam na myśli wpływ na podejmowanie złych decyzji inwestycyjnych. Zachęcam do zgłaszania postów ck moderatorowi w celu ich usunięcia.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sprzedaj-trakcje-kup-sfonksa-zapomnialo-sie,13695445.html

• Re: ................... do ZBYSZKA -----CK .................... Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*]
    Mamy niedzielę 01 czerwca 2014. Wróciłem z weekendu, i rzuciłem okiem na koniec sesji piątkowej. Wynika z tego, że nadchodzący tydzień, będzie obfitować w bardzo fajne wydarzenia.
    Natomiast tu na MIT powstanie piękna rana, rana cięta, szarpana.

Chodzik Księżycowy
    W sumie jednak bardziej szarpana niż cięta.
  • .................ZYYSZEK TO CHODZIK K ................ Autor: ~do oszus CK [81.190.152.*]
    Zmień płytę o tej ranie szarpanej to piszesz na każdej spółce.

A te IP niby Zbyszka to kiedyś pisałeś z niego jako Kacper i siebie wychwalałeś - buhahaha

napisz jeszcze z innego kompa i się pochwal. PRAWDY LINKI nie zasłonisz tymi gołoslownymi bzdurami.
  • Re: Do chodzika Autor: ~o 31.61.131 [89.228.76.*]
    potrójny axel zalogowany pod 31.61.131. IP (rzekomy ZBYSZEK)
    A pisze na forum co najmniej z trzech IP.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.