myślę, że będzie korekcina, wiecznie nie będzie rosło, w którymś wątku wspomniałem o wątpliwościach z oporem w okolicach 6
trend jest silny i wiadomy, część realizuje i będzie realizować zysk (większy lub mniejszy), ale koszyczki się pojawiają, więc my jako lud powinniśmy iść z prądem
Dnia 2014-05-29 o godz. 23:16 ~bubu napisał(a): > myślę, że będzie korekcina, wiecznie nie będzie rosło, w którymś > wątku wspomniałem o wątpliwościach z oporem w okolicach 6 > trend jest silny i wiadomy, część realizuje i będzie realizować zysk > (większy lub mniejszy), ale koszyczki się pojawiają, więc my jako lud > powinniśmy iść z prądem
Dnia 2014-06-11 o godz. 18:59 ~bubu napisał(a): > Dnia 2014-05-29 o godz. 23:16 ~bubu napisał(a): > > myślę, że będzie korekcina, wiecznie nie będzie rosło, w > którymś > > wątku wspomniałem o wątpliwościach z oporem w okolicach 6 > > trend jest silny i wiadomy, część realizuje i będzie realizować > zysk > > (większy lub mniejszy), ale koszyczki się pojawiają, więc my jako > lud > > powinniśmy iść z prądem > > do ilu dojdzie czerwony kur?
nie spodziewalbym sie silnej czerwieni..wrecz mysle ze jutro bedzie zielono
bubu... może ale nie musi. Czekasz i czekasz na tą korektę, a ona może na razie nie przyjść, a jak przyjdzie to z wyższych poziomów do dzisiejszych może nie spaść... Pomyślałeś o tym? ;-)
Dnia 2014-05-30 o godz. 10:49 ~Maciej M. napisał(a):
> bubu... może ale nie musi. Czekasz i czekasz na tą korektę,
> a ona może na razie nie przyjść, a jak przyjdzie to z
> wyższych poziomów do dzisiejszych może nie spaść...
> Pomyślałeś o tym? ;-)
coś małego nastąpiło, teraz zależy jak zdesperowani będą walić na lewo (chyba że już sprzedali)