• No to sobie powisimy Autor: ~Lisu [79.186.161.*]
    No to Ci co mają akcje to sobie teraz powiszą (ja oczywiście też)
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Adam [81.18.207.*]
    No niestety, kasa zamrozona. Za to co mi zostalo skupowalem AFHOL od jakiegos czasu. Zobaczcie na ta spolka. Dzis juz sie zaczyna. Przy tak niskim FF 20 zł to nie problem. No i chca na glowny GPW wejsc. A na 8Fo to czekanie jest irytujace, no ale coz.... na gieldzie zarabiają cierpliwi
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    Dnia 2014-05-29 o godz. 10:27 ~Adam napisał(a):
    > No niestety, kasa zamrozona. Za to co mi zostalo skupowalem
    > AFHOL od jakiegos czasu. Zobaczcie na ta spolka. Dzis juz
    > sie zaczyna. Przy tak niskim FF 20 zł to nie problem. No i
    > chca na glowny GPW wejsc. A na 8Fo to czekanie jest
    > irytujace, no ale coz.... na gieldzie zarabiają cierpliwi
    mozesz się uciszyc z łaski swojej?
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~vinci [5.174.27.*]
    co ma wisieć nie utonie :) na pohybel naganiaczom
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Przynajmniej przestało spadać bo brak komunikatu po walnym spowodował obsuwanie się kursu.
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~12345 [206.196.227.*]
    Kiedy można liczyć na odwieszenie notowań?

Jak przyjdzie raport z walnego? a jeśli nie przyjdzie?
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Lisu [79.186.161.*]
    Dziwi mnie tylko to , że GPW tak długo zwlekało z zawieszeniem obrotu akcji.
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Janek [188.33.243.*]
    Nie po to kupowali zeby miało nic z tego nie byc ;) cierpliwości ;) a, ze maja rozne wizje to z jednej strony lepiej byc moze wyjdzie nam na dobre
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Dr_Lubicz [83.16.45.*]
    Czołem spekulanci ! Jak samopoczucie na "perełce" NC ;-) Kiedy raport ? ;-) Ale komedia ! ;-)
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~drobny spekulant [83.26.250.*]
    To nie komedia ale kpiny z giełdy a przede wszystkim z drobnego akcjonariatu - jakaś oficjalna informacja nam się należy jak psu buda
  • Re: CYBERZNACHORZE.. Autor: ~olo [77.113.55.*]
    postaw sobie diagnozę ;) KIM jesteś...

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gdzie-polacy-szukaja-pomocy-lekarskiej-dr-google-i-dr-lubicz-maja-pelne-rece-roboty/fhgmh
  • Re: CYBERZNACHORZE.. Autor: ~zoo [78.88.70.*]
    Ale tu Was ostrzegano!!!
  • Re: CYBERZNACHORZE.. Autor: ~olo [77.113.55.*]
    każdy znał ryzyko ale nie każdemu może podobać się jak Dr uprawia ekshibicjonizm własnej głupoty na forum...
  • Re: CYBERZNACHORZE.. Autor: ~xxxxx [81.210.62.*]
    Dnia 2014-05-30 o godz. 14:11 ~olo napisał(a):
    > każdy znał ryzyko ale nie każdemu może podobać się jak Dr
    > uprawia ekshibicjonizm własnej głupoty na forum...

Mnie się już też żygać chce od tych wpisów przemądrzałego cwaniaka, który zawsze kupuje na dołkach i sprzedaje na górkach, nigdy nie traci i poucza wszystkich dookoła.

Lubicz to ty?

https://www.youtube.com/watch?v=tvbyY7oMT2E
    Miało być oczywiście "rzygać"
  • Re: CYBERZNACHORZE.. Autor: ~Dr_Lubicz [83.16.45.*]
    Dobra chłopaki, przepraszam za swoje zachowanie. Od teraz już nie będę taki złośliwy. Miłego dnia.

P.S.

Nie zawsze udaje mi się kupić w dołku i sprzedać na górce.
  • Re: CYBERZNACHORZE.. Autor: ~Dr_Lubicz [83.16.45.*]
    Nie odezwę się już na forum do momentu kiedy wartość 1 akcji spółki nie przekroczy 3 zł. Czyli... dopowiedzcie sobie sami do kiedy. :-) Proszę potraktować moje oświadczenie jako poważne. Bez odbioru ;-)
    Dnia 2014-05-30 o godz. 14:43 ~Dr_Lubicz napisał(a):
    > Nie odezwę się już na forum do momentu kiedy wartość 1
    > akcji spółki nie przekroczy 3 zł. Czyli... dopowiedzcie
    > sobie sami do kiedy. :-) Proszę potraktować moje
    > oświadczenie jako poważne. Bez odbioru ;-)

Naprawdę wytrzymasz bez onanizowania się tutaj? No to trzymam za słowo i będę patrzył na IP.

Bez odbioru.
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~drobny spekulant [83.26.250.*]
    Tydzień minął i mają nas w 4 literach
  • Gdzie są moje pieniądze z renty !?!?!?!?!?! Autor: ~12345 [206.196.227.*]
    Gdzie są moje pieniądze z renty !?!?!?!?!?!
    Oszukali mnie!!!
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~MArcin [81.18.207.*]
    Nie lubie mieć zamrożonej kasy, omijają mnie takie okazje jak ta https://www.bankier.pl/wiadomosc/DENTAMDC-Zawarcie-umowy-z-Colgate-Palmolive-Poland-3136316.html

ehh mam nadzieje ze odwiesza 8FO
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~xxx [77.252.50.*]
    jak tam panowie?
    co myslicie? bedziemy wisiec przez cale wakacje? czy cos wczesniej sie zadzieje?
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~drobnyspekulant [83.26.237.*]
    Cisza ze strony firmy jak makiem zasiał - chyba będzie dłuższa zawiecha / możemy przekonać się jak traktuje się akcjonariuszy / , reguły bycia na giełdzie się nie podobają , akcjonariuszy ma się w d...e to zrobić skup akcji poza giełdą i wypad z giełdy bo po co się mordować jak się nie daje rady.
    no to lipa, myslalem ze chociaz ty optymizmem zasiejesz
    i swieta prawda, jak sie nie akceptuje zasad, olewa akcjonariuszy, przepisy.... to wyjscie otwarte, tylko... nie byloby tylu okazji do wyciagniecia pieniedzy hehe
    kolejna nauczka nie pchac sie w smieci
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Pablo [213.241.43.*]
    Witam,

pytam powaznie, bez zadnych wyglupow. Czy ktos ma jakies informacje co sie dzieje ze spolka ?? kiedy moge ja odwiesic ??

Ktos moze pisal do spolki, kontaktowal sie ??

Dzieki za odpowiedz
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    spokojnie 10zł już niebawem
    wiesz cos co moze nas (posiadaczy) uspokoic o los naszych pieniedzy?
    czy taki wisielczy humor ci dopisuje ( za wesolo na pmi nie macie)
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Jeszcze tylko 5 miesięcy i out z GPW, chyba że się łaskawie ogarną i wypełnią dokumenty z Walnego w odpowiednich miejscach, albo zwołają walne jeszcze raz.

Biuro spółki odpowiada dość enigmatycznie że sytuacja nie zaistniała z ich winy i jeżeli coś się zmieni to natychmiast o tym powiadomią akcjonariuszy.
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~baca [178.43.179.*]
    Pierdolca można dostać. Sytuacja zaistniała nie z ich winy. Matoły jedne!!! A z czyjej pytam, z czyjej. Co Giełda ot tak sobie zawiesiła notowania. Mentny ten zarząd ,że hej. Ciekawe jak długo jeszcze powisi ?. Szkoda tylko zainwestowanej kasy i tyle. !!!!!!!!!!!!!
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~Max [62.69.195.*]

Kontaktowalem sie ze Spolka.
    Pisza,ze ,były Prezes Spółki Pan Dariusz Wiśniewski podjął działania, które mają na celu zmianę aktualnego stanu w jakim znalazła się spółka z winy największego akcjonariusza oraz,ze Biuro Formuła8 SA nie może udzielić informacji, kiedy Spolka zostanie przywrocona do notowanym , a t z uwagi na powstałe okoliczności, które skutkują obecną sytuacją, a na które nie mieliśmy wpływu, podobnie jak mniejszościowi akcjonariusze oraz były prezes Pan Dariusz Wiśniewski.
    Biuro Formuła8 SA zapewnia Pana, że o ile będzie taka możliwość, bezwłocznie wszyscy akcjonariusze zostaną o tym powiadomieni.
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    gadałem wam na początku roku żeby uciekac. Ale co tam mi też gadali na PMI żebym uciekał. skurwys... i tyle. Zgłoscie sie do SII oni wam pomogą
    wiesz... :-)
    polowa ludzi na forach nagania na spadki a druga na wzrosty
    i wez tu badz madry
    winic mozemy tylko siebie i inwestowanie w "smieci" o zbyt wysokim ryzyku inwestycyjnym ktore jednak kusza, za bardzo, mozliwymi szybkimi sporymi zyskami
    takimi tekstami umywaja raczki ( na odczepnego)
    moga wypelnic co powinni od reki (bo tak powinno byc) albo i czekac 3-6 miesiecy
    a my jestesmy pozostawieni sobie i mozemy sie tylko wkur@#$$#
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~drobnyspekulant [83.7.236.*]
    Z tego co obecnie panuje na NC ale nie tylko to jest wolnoamerykanka gruby może wszystko i w zasadzie nikt mu nic nie może zrobić a my czym prędzej musimy zrozumieć że jesteśmy tylko dawcami kapitału i masą dzięki której ten interes się kręci daliśmy się w to wciągnąć jak w hazard bo to jest hazard i uzależniliśmy się od tego i czym wcześniej to zrozumiemy to mniej nas oskubią.
    Dlaczego ryzykujemy swoje własne ciężko zarobione pieniądze - bo ta giełda zrobiła z nas hazardzistów / przynajmniej ze mnie / a nie inwestorów .
  • Re: No to sobie powisimy Autor: ~mm [81.18.207.*]
    No i OPENNET ruszył dziś !! już ponad 40 000 obrotu. A tutaj powisimi troche
  • a widzieliście Finarch? ta sama stajnia :) Autor: ~finarchfan [109.243.183.*]
    jak się komuś udało w tamtym tygodniu po 1 zeta załapać-a mozna było) to już wisi i wisi
    spekulacyjnie udało mi sie rzutem na tasmę wejść
  • Re: a widzieliście Finarch? ta sama stajnia :) Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Rośnie wartość Finarchu z dnia na dzień, a tam udziały ma F8, tylko że co z tego jak na razie wszystko tylko wirtualne.

Ale jak chodzi o Finarch i ostatnie zmiany w Zarządzie to może być niezły hicior
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.