No niestety, kasa zamrozona. Za to co mi zostalo skupowalem AFHOL od jakiegos czasu. Zobaczcie na ta spolka. Dzis juz sie zaczyna. Przy tak niskim FF 20 zł to nie problem. No i chca na glowny GPW wejsc. A na 8Fo to czekanie jest irytujace, no ale coz.... na gieldzie zarabiają cierpliwi
Dnia 2014-05-29 o godz. 10:27 ~Adam napisał(a):
> No niestety, kasa zamrozona. Za to co mi zostalo skupowalem
> AFHOL od jakiegos czasu. Zobaczcie na ta spolka. Dzis juz
> sie zaczyna. Przy tak niskim FF 20 zł to nie problem. No i
> chca na glowny GPW wejsc. A na 8Fo to czekanie jest
> irytujace, no ale coz.... na gieldzie zarabiają cierpliwi
mozesz się uciszyc z łaski swojej?
Dnia 2014-05-30 o godz. 14:11 ~olo napisał(a):
> każdy znał ryzyko ale nie każdemu może podobać się jak Dr
> uprawia ekshibicjonizm własnej głupoty na forum...
Mnie się już też żygać chce od tych wpisów przemądrzałego cwaniaka, który zawsze kupuje na dołkach i sprzedaje na górkach, nigdy nie traci i poucza wszystkich dookoła.
Nie odezwę się już na forum do momentu kiedy wartość 1 akcji spółki nie przekroczy 3 zł. Czyli... dopowiedzcie sobie sami do kiedy. :-) Proszę potraktować moje oświadczenie jako poważne. Bez odbioru ;-)
Dnia 2014-05-30 o godz. 14:43 ~Dr_Lubicz napisał(a):
> Nie odezwę się już na forum do momentu kiedy wartość 1
> akcji spółki nie przekroczy 3 zł. Czyli... dopowiedzcie
> sobie sami do kiedy. :-) Proszę potraktować moje
> oświadczenie jako poważne. Bez odbioru ;-)
Naprawdę wytrzymasz bez onanizowania się tutaj? No to trzymam za słowo i będę patrzył na IP.
Nie lubie mieć zamrożonej kasy, omijają mnie takie okazje jak ta https://www.bankier.pl/wiadomosc/DENTAMDC-Zawarcie-umowy-z-Colgate-Palmolive-Poland-3136316.html
Cisza ze strony firmy jak makiem zasiał - chyba będzie dłuższa zawiecha / możemy przekonać się jak traktuje się akcjonariuszy / , reguły bycia na giełdzie się nie podobają , akcjonariuszy ma się w d...e to zrobić skup akcji poza giełdą i wypad z giełdy bo po co się mordować jak się nie daje rady.
no to lipa, myslalem ze chociaz ty optymizmem zasiejesz i swieta prawda, jak sie nie akceptuje zasad, olewa akcjonariuszy, przepisy.... to wyjscie otwarte, tylko... nie byloby tylu okazji do wyciagniecia pieniedzy hehe kolejna nauczka nie pchac sie w smieci
Jeszcze tylko 5 miesięcy i out z GPW, chyba że się łaskawie ogarną i wypełnią dokumenty z Walnego w odpowiednich miejscach, albo zwołają walne jeszcze raz.
Biuro spółki odpowiada dość enigmatycznie że sytuacja nie zaistniała z ich winy i jeżeli coś się zmieni to natychmiast o tym powiadomią akcjonariuszy.
Pierdolca można dostać. Sytuacja zaistniała nie z ich winy. Matoły jedne!!! A z czyjej pytam, z czyjej. Co Giełda ot tak sobie zawiesiła notowania. Mentny ten zarząd ,że hej. Ciekawe jak długo jeszcze powisi ?. Szkoda tylko zainwestowanej kasy i tyle. !!!!!!!!!!!!!
Kontaktowalem sie ze Spolka. Pisza,ze ,były Prezes Spółki Pan Dariusz Wiśniewski podjął działania, które mają na celu zmianę aktualnego stanu w jakim znalazła się spółka z winy największego akcjonariusza oraz,ze Biuro Formuła8 SA nie może udzielić informacji, kiedy Spolka zostanie przywrocona do notowanym , a t z uwagi na powstałe okoliczności, które skutkują obecną sytuacją, a na które nie mieliśmy wpływu, podobnie jak mniejszościowi akcjonariusze oraz były prezes Pan Dariusz Wiśniewski. Biuro Formuła8 SA zapewnia Pana, że o ile będzie taka możliwość, bezwłocznie wszyscy akcjonariusze zostaną o tym powiadomieni.
wiesz... :-) polowa ludzi na forach nagania na spadki a druga na wzrosty i wez tu badz madry winic mozemy tylko siebie i inwestowanie w "smieci" o zbyt wysokim ryzyku inwestycyjnym ktore jednak kusza, za bardzo, mozliwymi szybkimi sporymi zyskami
takimi tekstami umywaja raczki ( na odczepnego) moga wypelnic co powinni od reki (bo tak powinno byc) albo i czekac 3-6 miesiecy a my jestesmy pozostawieni sobie i mozemy sie tylko wkur@#$$#
Z tego co obecnie panuje na NC ale nie tylko to jest wolnoamerykanka gruby może wszystko i w zasadzie nikt mu nic nie może zrobić a my czym prędzej musimy zrozumieć że jesteśmy tylko dawcami kapitału i masą dzięki której ten interes się kręci daliśmy się w to wciągnąć jak w hazard bo to jest hazard i uzależniliśmy się od tego i czym wcześniej to zrozumiemy to mniej nas oskubią. Dlaczego ryzykujemy swoje własne ciężko zarobione pieniądze - bo ta giełda zrobiła z nas hazardzistów / przynajmniej ze mnie / a nie inwestorów .