• Artykuł o Alumaście... Autor: ~Yaro [79.191.25.*]
    http://giełdowiec.pl/46-alumast-s-a-wychodzi-na-prosta.html
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~Jaś [46.186.74.*]
    Tylko kasa z Brukseli może dać kopa...jutro korekta :)
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~Marcin [91.0.253.*]
    Korekta może byc choc z drugiej strony przy obecnej sytuacji wątpie zeby ktos jeszcze cos sypnoł poniżej 60gr. A jeśli tak to napewno dokupie ile sie da, dzis zapakowałem po 66gr ale uważam że to itak dobra inwestycja. Nie bede pisał dlaczego bo w artukule powyżej wszytsko jest ładnie opisane także radze sie przyglądac. Spółka ze sporym potencjałem
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~Alu [213.158.217.*]
    To jeszcze nie koniec wzrostow moi drodzy. Jutro a tak wlasciwie to juz dzisiaj wzrostow ciag dalszy, kolejny przystanek to 72gr i tam obstawiam dzisiejsze zamkniecie. Sam posiadam maly pakiet po 56gr ale z samego rana dokupuje pkc bo tutaj moze byc naprawde dobry rok. Na dotacje jeszcze troszke poczekamy ale jak sie doczekamy to bedzie juz powyzej zlotowki wiec radze teraz dokupowac a nie po fakcie dokonanym. Pozdrawiam serdecznie posiadaczy i nie oddawajcie po tych cenach bo tylko o to im chodzi. Arkusz na kupnie prawie pusty zeby zniechecic ale cierpliwi zostana wynagrodzeni
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~From [194.110.116.*]
    Ja uważam że współpraca z Hefal Serwis może przyczynić się do wyższych przychodów spółki.Wystarczy poczytać ostatnie komunikaty na spółce:)
    Zarząd Hefal Serwis S.A. informuje o podpisaniu umowy na wykonanie zadaszenia w ramach budowy Zajezdni trolejbusów w Lublinie.

Wartość umowy: 2 421 872,70 zł brutto (1 969 002,19 zł + VAT)

Termin realizacji: II-III kwartał 2014 roku
    Czekam również na kolejne zamówienia od PKP zakupu słupów kompozytowych:)
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~gantoman [82.139.14.*]
    Piszecie to wszystko z jednego pokoju?
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~Marcin [91.0.252.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1358846-Alumast-moze-dostarczac-produkty-wojskom-RP-i-krajow-NATO.html
  • Re: Artykuł o Alumaście... Autor: ~Yaro [46.21.222.*]
    Jak narazie kurs jakoś się trzyma:)
[x]
ALUMAST 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.