Z tym zawiedzeniem to nie, ale z pozostałą treścią to się zgadzam. Jeśli pojadą z linią RSI w taki sposób by powstała pozytywna dywergencja, to może na 1.25 się kurs znaleźć.
hoho to to Panie czekam z niecierpliwością na pakiety jakie będą latały jak będziesz kupował.
A tak na marginesie wczoraj sternik jednym ruchem zgasił wzrosty. A teraz obroty całkowicie zanikły. Za dużo tego nabrałem i ni jak wyjść a siedziec i czekać.
C do braku mozliwosci wyjscia,,, postaw 1,55 wszystko to zobaczysz czy ciezko bedzie wyjsc ;)
Ale duon juz drugi raz pokazuje jak potrafi przymulic.
Obroty od ponad miesiaca minimalne. Ale coz, juz dwa razy tak bylo za mojej kadencji na nim i dwa razy konczylo sie mocnymi szarpnieciami o 50% w gore.
Ja sie nie spoesze,,, poczekam z moimi akcjami,wie. Ze tu sa bezpieczne pieniadze. Duon mocno zacznie zwyzkowac jak oglosza ze zaczynaja placic dywidende, to sie kruki i wrony pozlatuja,,, moge czekac i rok ;)
Do zabawy biezacej mam inne spolki. Duon jak wino,,, niech lezakuje,,,, czas mu sluzy :)
bywa kolego różnie i czasem wykres można sobie.....wiesz co.spółka jest wartościowa i tu nie ma co polemizować a gdzie będzie kurs to się obaczy.z drugiej strony kpić z innych też nie ładnie bo dla Ciebie 5 tyś to pewnie splunąć a dla innych duża kwota....
bez urazy ale czy ktos by wpisal 5 tys czy 500 tys,,, kwotami raczej nie powinno sie szastac na forum ;) i prosze mi tu bez kompleksow
moze kolega ma 2mln w innych spolkach a na duona ma tylko 5 tys,,, moze dla niego 5 tys to tez splunac ,,,, mozemy sobie polemizowac,,,, tak czy siak ja tam nie widze powodu do obrazania sie.
Witam.
Właśnie o to chodzi że koleś wypisuje że ma 5 tys pln'ów do zainwestowania - tylko ja się pytam: po co takie rzeczy na forum pisać? Chwalić się?
a co do swojego pakieciku to cena 1,5xx, 1,6xx i jeszcze kilkadziesiąt gr wyżej mnie nie interesuje.
Pozdr.
w sumie to macie racje....kolega wypisuje kwoty zupełnie niepotrzebnie,no ale zawsze pozostaje te ale....mniejsza o to.tu każdy czeka na dużo wyższe poziomy bo i są ku temu mocne podstawy,niestety i stety giełda jest nieprzewidywalna i nie wystarczy znaleźć taką perełke i czekać,choć przy odrobinie cierpliwości każdy powinien być zarobiony.pozostaje kwestia jak bardzo....krocie zarabia się na szajsowatych spółkach co spekuła ciągnie ku górze(traci się tam też fortuny rzecz jasna),a tu nie zaglądają wiec muli troszkę.
a co do dywidendy to wolałbym żeby z głową zysk puki co inwestowali a później to dopiero byłoby co dzielić