Mocno jesteście na nie jeśli chodzi o wzrosty na tej spółce . Niektórzy czekali na 18 zeta a tutaj mało brakowało a byłoby dzisiaj prawie 27 zeta tylko jakiś gamoń na koniec sprzedał parę sztuk i zaniżył kurs . Ładne ssanie dzisiaj było no ale niestety , żeby kupić tutaj trochę akcji to tylko tak można to zrobić . Ja czekam tutaj na cenę przynajmniej 70 zeta za akcję . To tylko moje oczekiwania i już możecie się ze mnie śmiać żem taki naiwny albo pazerny . Albo i jedno i drugie .
Miałem na myśli że udawany jest pesymizm do tej spółki . Przecież ci co piszą jaka ta spółka jest zła i że kurs wyższy nie będzie nie piszą tego bo im się nudzi tylko dlatego , że mają w tym interes - zakładam , że im się wydaje że takimi wpisami mają wpływ na kurs i kupią taniej . Niewiarygodne jest jak rynek potrafi się mylić wyceniając akcje Ropczyc kilka lat temu na niespełna 6 złotych a teraz jest ile ? Spółka w moim odczuciu jest niedowartościowana .
wynika ze takim pakietem dysponowal ukraiński verpol wiec wg mnie on stoi za ta trnsakcja,dyskonto spore ale teraz pytanie kto kupil? o tym się dowiemy na dniach!
Masz rację jajo to może być verpol bo się idealnie zgadza pakietówka z posiadanym pakietem przez verpol . Tylko co to przeleciały za akcje niedawno na sesji ?
wiemy kto sprzedal,teraz jest pytanie kto kupil?! jeśli będzie to ciekawy inwestor zwaiazany z australia lub jakims innym egzotycznym kierunkiem to możemy tu mieć MEGA JAZDE!
Analitycy DM Millennium uznali, że w czerwcu warto zainwestować w akcje ZM Ropczyce. Spółka znalazła się w portfelu fundamentalnym brokera na ten właśnie miesiąc.
Analitycy DM Millennium podkreślają, że spółka regularnie poprawia wyniki dzięki większemu udziałowi sprzedaży produktów wyżej przetworzonych. Brokerzy zwracają również uwagę na niskie notowania spółki według wskaźnikó
a wiec wg mnie jest tak ze ukraincy wyszli ,kupilo kilka instytucji ale zadna z nich nie przekroczy 5 % wiec rozejdzie sie po kosciach i powroci boczniak na ropkach:)
Dnia 2014-06-04 o godz. 14:42 ~teoria sPISkowa napisał(a):
> a wiec wg mnie jest tak ze ukraincy wyszli ,kupilo kilka
> instytucji ale zadna z nich nie przekroczy 5 % wiec
> rozejdzie sie po kosciach i powroci boczniak na ropk..........................................................................................................................................................................To nie teoria spiskowa to prawda :::)))!!! W zasadzie to kupiła jedna instytucja,ale rozbiła na 2 różne rachunki .