...po co ktoś z automatu wystawia zlecenie sprzedaży 2 % niżej , jakby mógł wystawić to zlecenie 2 % wyżej i sprzedać na otwarciu taką samą ilość akcji ??????? ...manipulacja .......w ten sposób mamy kurs otwarcia - 2 %, a mógłby być prawie na 0 ?!!!!!!!!!!!
Jeszcze by się czegoś dopatrzył i nas zawieszą
Lepiej Laska. On nawet, jak wszyscy będą widzieć, że jest coś nie tak, będzie nas uspakajał "fachowymi" tekstami.
tak, tak ela, ...a w końcu przyjdzie taki dzionek, że dwoma, trzema zleceniami wciągną wszystko do 5 zł, a to bedzie dopiero baza do konkretnego wybicia ......nie ? ela ....
Dnia 2014-05-28 o godz. 10:43 ~777 napisał(a):
> to jest sprawa wagi państwowej
do rozwiązania tego
> problemu trzeba zatrudnić Macierewicza
jozek bąk będzie bardziej kompetentny:))
Znajomy, ktory siedzi w finansach polecil mi 2 spolki: opennet i afhol. Jak na razie strzal w 10 bo na obu mam zysk. A afhol ma potencjal i ktos juz tu na forum o tym pisal. Co do openneta to wystarczy dobre info i znowu ponad 4 zl bedzie
Ja trzymam Openneta i nie oddam ponizej 5 zl. Do tego dzis przeczytalam ze spolka IMS oglosila ze skupuje akcje wlaasne po 2,25 !! A obecnie maja po 1,8. Jak zdobede kase to do 2.15 bede skupowala bo pewny zysk. Moze nawet sprzedam Openna, kupie IMS a pozniej odkupie znowu Openneta
..no tak, dobrze magduś.... 2,15 minus 19 % podatku ( to daje 1,75) ale jak takie ynwestory mają tu siedzieć, to może rzeczywiście sprzedaj openneta ....
Hahaha dawno sie tak nie usmialam :) jak ty obliczasz podatek dochodowy od kursu to powodzenia :))) kupujac przykladowo 8000 akcji po 2 zl masz prawie 1900 zl zysku (juz po odjeciu prowizji) i od tego obliczasz 19%. A jak kupisz nie 8000 tylko 20000 to sobie policz.
...haha, magduniu, zanim zaczniesz się śmiać musisz wszystko posprawdzać, ...sprawdź magduniu, jak wygląda sprzedaż w wezwaniach, ...no chyba, że liczysz na to, że ci kupią te akcje z rynku, ale pamiętaj magduniu, że skup akcji ( nie wiem jak jest w tym przypadku, bo mnie to nie obchodzi, ta informacja będzie z walnego)jest dla swoich kolesi, którzy chcą szybko wyjść z akcji i na ogół cały skup odbywa się w formie wezwania, ale powodzenia ...hahaha
Życzenie, ale nie widać wysypów tutaj. Ludziska siedzą i czekają. skoczy do 20 to posypie się sprzedaż i wtedy w ciągu jednego dnia będzie można się ładnie wzbogacić:)
prędko nie prędko
lepiej mieć jak niemieć
jeden chce już drugi za rok
OPENNET to okazja jakich mało
OPENNET ma dwa atuty ---prezesa z akcjami- niegłupi
--- dotacje kasa-to się liczy
...takie tam pitolenie, jak będzie ochota to i kogut kaczkę wyłomota ........ braster dojechał do 30 zł, a potem wymyślili jedną emisję po 13 zł, a druga w drodze, a na opennet nie ma emisji i nie będzie, ....na braster było 2,5 mln akcji i taki sam ff jak na opennet a do 30 zł dojechalli .......więc ela nie marudź tylko siorbaj z prawej ..!!!!
..a do tego są fundamenty, papier trzyma się bez strachu, więc co tu więcej trzeba, no jedynie dwóch trzech zleceń i 5 zł przebite, a potem już tylko wyżej ........specjalne pozdro dla eli .....