Dnia 2014-05-27 o godz. 20:46 ~Lee napisał(a):
> Jestem o tym przekonany,że zarząd MIT-a podejmie decyzję o
> scaleniu akcji!!! Daję 99% na to ,że takowy scenariusz
> się spełni!!!
Jest to oczywiste i będzie 1 : 5 , zadowolony ? Poczekaj na info o zwolaniu walnego ZWA na 27.06.2014 .
Myśle iż info będzie jutro !
Na 10 groszy od razu. Bo jeden banknot 100-złotowy jest mniej wart niż 5 dwuziestozłotowych. Im wiecej malkontentów tym lepiej, gołym okiem widać kto sprzedał i chce odkupić taniej
ALBOS NIEUK albo slepy i 2 dni na gieldzie - gwarantuje ci ze przed scaleniem bedzie duzo taniej a po scaleniu jeszcze taniej wiec kicha na maxa do potegi
jechał facet koparką po rozmoczonym gruncie i ochlapał przechodniów, pełny bluzg błotny. Do tego huk był taki, - pewnie miał cos z wydechem, że boli mnie głowa i PYTANIE
No to mamy scalenie akcji!
Niezla lipa!
Lecimy na 20gr i nizej!
Ale przekrety, teraz juz wiadomo dlaczego tak lecialo w przepasc i sie wyprzedawali, bo wiedzieli o scaleniu akcji!
mnie boli głowa, a ty piszesz jeszcze takie dyrdymały..
przecież wiadomo od dawna, że będzie scalenie - w czym problem?
Taki Bioton po scaleniu urósł 140%
To ty bzdury piszesz!
Zobacz na taki Rubicon, IDMSA, WINVEST itp...
Tez przeszly scalenie i rosna?
Przed scaleniem poszly na 10gr i nizej!
Tutaj bedzie podobnie do 24 czerwca bedzie poziom 20gr i nizej!
Tak jak Belka powiedzial o GPW zapytany o inwestowanie, ze on hazardzista nie jest i w casynach nie gra!
Swieta prawda!
Zainwestujesz kase w spolke i z dnia na dzien moga ci dodrukowac akcji, scalic je i porobic mase innych mykow, w konsekwencji czego zostajesz moze z 5% kapitalu jaki zainwestowales!
Szulernia!
To sprzedaj, zaoszczędzisz sobie nerwów. Prawda jest taka, że na końcu dyma się zawsze drobnicę, bo ona reaguje po faktach. Trzeba było mysleć przy 58 groszach dlaczego spada i dlaczego było ostre wywalanie. Pisałem, kto ma kasę ten król, teraz jest czas na zakupy.
Ja mam 170 tys kupione w przedziale 0,39-0,41 i jest OK.
Zcalenie to nie emisja, a porównanie do IDM to lekka przesada. Pozdr
Nie Panowie, nie przy pięćdziesięciu kilku, tylko jak była dystrybucja przy siedemdziesięciu.
Moje wołanie do was o zdrowy rozsądek, wtedy wzbudzało pusty śmiech.
Może ta lekcja czegoś przynajmniej nauczy, że gówna się nie kupuje. Jest na giełdzie wystarczająco dużo dobrych spółek a wy jak komary do lampy obsiedliście to badziewie.
Pisałem i to nie raz, nie dwa, że za tymi spadkami muszą iść jakieś fakty fundamentalne.
No to zostaliście wycyckani !
Chodzik Księżycowy
A pamiętam jak dziś, jak Szybki nawoływał do kupowania a ja dosłownie krzyczałem, że duzi sprzedają tłumowi.