• Piekny wykres:) Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=TFONE&format=chart&period=5Y&size=B

moze teraz nastapic lekka korekta gdzies do poziomu 4,85-4,90 bo oscylatory przegarzane ale pisze ze moze ale nie musi. W kazdym badz razie wszystko wyglada pozytywnie i nalezy czekac na dalsze wzrosty ktore beda kontynuowane:)
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~jajco [87.99.14.*]
    Forum milknie - czyli cześć się już wysypala!!! To dobry znak aby atakować 7 do połowy czerwca!!! A co do niedowiarkow 30 kto wie czy nie będzie - to jest giełda kochani!!! A firma w tym tempie c/z będzie cały czas gonić do normalności!!!
    P.s. Dziwię się operatorom ze nie chcą mieć udziału w tej firmie!!! Z taką baza placówek??? A może już któryś zacząć zakupy!!!
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    teraz gdy z punktu widzenia AT kurs przebil silny opór sprzedawac to glupota..no coz....obecnie TFONE jest jedna z pewniejszych inwestycji na GPW
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    fakt trzyma się dobrze, może jednak wczoraj się pomyliłem wspominając o cofce, też jestem zadowolony
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~Ja [83.23.24.*]
    Najpiekniejsze jest to, ze juz od dawna kazdy kto to trzyma i akumuluje moze sie tylko cieszyc. Ci ktorzy nie maja moga tylko gryzc jezyk. Poziom obrotow calodniowych nawet na tym ostatnim wybiciu o "zwiekszonym" wolumenie to mniej wiecej pakiet ktory ja zbieram po kawalku od 09.2012, takze zaczynac kupowac teraz zajmie sporo czasu, ale mimo wszystko i tak dalej uwazam, ze warto zwiekszac zaangazowanie i zamierzam to systematycznie dalej robic wraz z pojawianiem sie wolnych srodkow.

• Re: Piekny wykres:) Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    zgadzam się z Tobą, stosuję trochę inną taktykę, ale drogi mogą być różne o ile prowadzą do indywidualnego sukcesu (poczekam na ruch korekcyjny w celu dobrania akcji)
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~Mati [31.175.129.*]
    Czyli mówisz że w niedługim czasie będziesz milionerem?
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Teoretyczny zasięg kursu 7,98 PLN niekompletny :)

http://www.czasnazysk.pl/wykres/tfo

Będę milionerem :D
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~wujo_M [109.243.106.*]
    zebrałem w ostatnim pół roku niespelna 30k akcji, ale mimo tego nie bede milionerem...no chyba ze przepowiednie o kursie powyzej 30zeta sie spelnią :)))
    a tak zupelnie serio to patrząc na AT i AF to kurs:
    do 8zeta - pewny
    do 9zeta - prawdopodobny
    do 10zeta - calkiem możliwy
    powyżej 10 zeta - fajnie by było :) ale muszą nastąpić kolosalne zmiany jeszcze, czyli na te chwile loteria.
    kupowałem w przedziale 3,50-4,50, zamierzam zacząć sprzedawać dopiero powyżej 6,50, mamy przed sobą jeszcze spoooory potencjał.
    pozdrawiam

Calkiem rozsadne zalozenia, niewidomych tu jest sporo, ale to sa niewiadome potencjalnie pozytywne ;). Wiele jeszcze w spolce sie musi zmienic, ale konsekwetnie od dluzszego czasu ida powolutku w dobrym kierunku. Pierwsza rzecza do poprawy dla wyjscia do wiekszej skali dzialalnosci jest serwis, jesli nie poprawia diametralnie tego czynnika, to umowy z operatorami szybko sie skoncza. Druga jest ustalenie stalej i konsekwentnej polityki dywidendowej. Trzecia to transparentnosc, sporo juz w tej mierze zrobiono, ale jest jeszcze tez sporo do poprawy.

pozdrawiam
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Za chwilę startujemy ;)
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~fundamentalista [88.156.227.*]
    Zgodze sie co do serwisu - moim skromnym zdaniem to absolutnie kluczowa kwestia - musza go poprawic, zeby klienci polecali sobie produkty myPhone => stworzyc dobry wizerunek marki.

Transparentnosc jest juz na okay poziomie, powiedzmy.

Co do dywidendy, hmm?, z jednej strony fajnie byloby raz do roku dostac te ?1-2%, ale nie jest to dla mnie wazny czynnik, ktory decyduje o tym, ze kupuje, 3mam i planuje 3mac akcje tfone w dlugim terminie, glownym motywatorem jest oczywiscie dynamiczny wzrost przychodow i zysku => kursu. Sorry za banal.
  • złośliwości.... Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    ...się zaczynają?
    nie mamy akcji?
    Jesli sadzisz, ze calosc srodkow inwestuje w gielde, no coz... :). Nie mniej TFONE jest taka moja perelka w koronie jaka swego czasu byl PLASTBOX :). Mialem tez swoje porazki, zeby nie bylo, ale generalnie jestem zadowolony ze stosunku średniorocznej stopy zwrotu w XXI wieku do ilosci czasu jaki musze poswiecac na analize :).

pozdrawiam
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~tato [82.143.185.*]
    wykres łady ale jutro lekki zjazd
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    Dnia 2014-05-28 o godz. 17:08 ~tato napisał(a):
    > wykres łady ale jutro lekki zjazd

bardzo mozliwa mala cofka....
  • teraz... Autor: ~bubu [83.23.104.*]
    ...nagle tato i Kuba wieszczą cofkę, ciekawe
  • Re: teraz... Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    Dnia 2014-05-28 o godz. 20:42 ~bubu napisał(a):
    > ...nagle tato i Kuba wieszczą cofkę, ciekawe

spokojnie kolego..mam caly czas akcje,,,pisalem o lekkiej cofce bo to by bylo zdrowy dla dalszych wzrostow....ale czy ona nastapi zycie pokaze:)
  • Re: teraz... Autor: ~bubu [83.23.104.*]
    Dnia 2014-05-28 o godz. 21:05 ~Kuba napisał(a):
    > Dnia 2014-05-28 o godz. 20:42 ~bubu napisał(a):
    >
    > ...nagle tato i Kuba wieszczą cofkę, ciekawe

spokojnie
    > kolego..mam caly czas akcje,,,pisalem o lekkiej cofce bo to
    > by bylo zdrowy dla dalszych wzrostow....ale czy ona nastapi
    > zycie pokaze:)

ja już trochę wcześniej o tym wspominałem (miałem wątpliwości co do cofki) i wtedy prawie wszyscy tylko "piali" 6,7,10 i więcej zeta - stąd moje zdziwienie teraz
  • Re: Piekny wykres:) Autor: ~tukan [5.172.246.*]
    a tu na przekór panom.... bez akcji,cena wystrzeli na ..........................5,75 ZETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i będą gonić........króliczka do .............10 zeta.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.