Jednak z doswiadczenia blisko 1,5 rocznego na tej spolce nie bedzie znaczacych ruchow az do konkretnego infa a najblizsze znane nam info bedzie w sierpniu czyli raport za 2 kwartal...a co bedzie po drodze to .....
Mozliwy jest ruch w gore w okolice 3,5zl i dalszy ciag zbierania nastepnie obsuniecie sie kursu i zbieranie a pozniej latwa droga na 2 cyfrowa cene za akcje
Ktos kto to zbiera nie siedzi tutaj zeby zarobic 100%
Inwestycje sa warte 20 mln zl a dzisiejsza kapitalizacja to 6,5 mln wiec 10 zl za akcje to minimum a jak to ma zazwyczaj miejsce na dobrych spolkach C/WK jest zazwyczaj znacznie wieksza niz 1
Teraz C/WK wynosi 1 a jeszcze niedawno wynosila 1,7
...z całym szacunkiem, Matiz, ale Twoje półtoraroczne doświadczenie na nic tu się teraz zda, inne czasy inna spółka, inne możliwości, inne zainteresowanie, inne analogie,....zobaczymy jak bedzie ........
Czy jest zainteresowanie to bym sie spieral...zainteresowanie bylo miesiac temu teraz to jest zbieranie od tych do kupili po 4,5zl
Zainteresowanie pojawia sie wtedy kiedy mozna zarobic duze pieniadze w ciagu paru paru dni bo ludzie nie mysla dlugofalowo
Chca miec kase juz i teraz a nie za jakis czas
Teraz trwa inteligentne zbieranie przez doswiadczonych graczy ktorzy chca tutaj siedziec dluzej niz kilka dni i tacy wlasnie zarabiaja na gieldzie
...to prawda, że trwa zbieranie, widac to było w chwilowych wahnięciach podczas sesji, no ja to nazywam zainteresowaniem, gdyby tak nie było, kurs osunąłby się
...nie , no oczywiście, pisałem to na potwierdzenie tego, że obserwowałem notowania w momencie wybicia, brane były wtedy akcje w pojedyńczych zleceniach po kilkanaście tyś sztuk, a nastepnie kurs został metodycznie i systematycznie uwalony dużo niejszą ilościa, bazujac na mniejszym zainteresowaniu , ....wnioskuję z tego więc , że powrót na poziomy 4 zł, to banał, a to bedzie dopiero baza do dalszych wzrostów, ale już na znacznie mniejszym free float, tak jak to miało miejsce na braster, ale tam kurs doszedł do 30 zł ( przy takiej samej ilości akcji i takim samym oficjalnym free float)... .....tak to widzę, ale moge się mylić oczywiście ....
jakie to proste ---sami optymiści
inni pracują się męczą ---a tu tak łatwo zarobić
panowie według was co jest ważniejsze ;;szczęście czy rozum'' na giełdzie
ani to ani to musisz siedzieć blisko koryta i mięć dostęp do inf jako pierwszy wtedy będziesz zarabiał na giełdzie szczęście i rozum nic ci nie da bo naszą giełdę ciężko zrozumieć
panowie nie obrazcie sie ale wy juz tutaj piszecie o 20-30 zł juz tak od dwoch-trzech miesiecy:) mastif ukrył sie w norze a mason to pewnie....mastif:)) a kurs jak stał tak stoi:))
jak dobije do końca roku do 5 to bedzie wielki wasz sukces( co poniektórzy zarobia sporo jak np.Matiz..)
pozdr
....no ty też się nie obraź, ale po ostatnich twoich inwestycjach novavis, 8 formuła czy kampa ( gdzie dwoma akcjami można zrobić 2000 % plus lub minus), pozwolisz , że nie bedę zwracał uwagi na twoje rady , .....a tylko tak dopowiem, że braster zanim dobił do 30 zł, też szedł po schodach przez cztery miesiące, ale chyba było warto ,.......troszkę szkoda, że tu przyszedłeś ......no ale cóż .....
nov-11k -śr.0,82
kampa 3k-(nawiecej nie pozwalał strach:)) 70%+
8formula-mam(miałem bo sprzedałem) plecy ok.10-15%
więc ogólnie nie jest tragicznie
p.s
mam 30 tyś wolnych środków i wciąz szukam perły:))
POZDR
...co z tego, że ty szukasz perły, jak ty zaraz z niej uciekasz, ..........no nie tylko ucinanie strat tam gdzie trzeba, ale i maksymalizacja zysków tam gdzie mozna ....
....no i nie muszę chyba pisać, że nawet jeśli się obraca częścią kapitału to się obraca na tej samej spółce, bo się wspiera obrót popyt, itp a dzięki temu swoje pozostałe akcje, które maja spora szansę za niedługi wcale czas , kosztować sporo drożej ,a nie się popieprza po całym rynku ....
tak robiłem na formule ,do czasu..:)(,miałem zysk ok.30% ale chciałem więcej,kupiłem 6k i k..wa ledwie uciekłem..uf,tutaj jest dziwnie..jak przed odpałem ...
teraz pod koniec maja raczej nić się nie wydarzy, do 11 czerwca jest okres zamknięty na zbywanie i nabywanie akcji przez osoby związane ze emitentem
http://open.net.pl/okresy-zamkniete
...no, to jest bardzo dobry moment na wybicie , ale tak prawdę mówiąc, to ze zbywaniem może być problem, ale z nabywaniem, to raczej żaden, np poprzez słupy ....