Na pierwszego emaill - dostałem coś takiego że Biuro Formuła8 SA
, przeprasza za zaistniałą sytuację, na którą nie ma wpływu i że od dnia debiutu na NC było dla nich priorytetem transparentność wobec mniejszościowych
- na drugiego emaill - w którym napisałem aby dali coś na ESPI/EBI dostałem taką odpowiedź ; -
Biuro Formuła8 SA informuję, że gdyby była taka możliwość, (to tak jak było to w zwyczaju), to najpóźniej 24 godziny po walnym już by ukazał się komunikat w systemie EBI/ESPI.
Obecnie każdy akcjonariusz może sam podjąć kroki celem umożliwienia spółce normalne jej funkcjonowanie.
pod akcje jakowys kredyt wziety,albo tona złota ,żeby PMI niby coś było na poczatku
tutaj jak na PMI -czeski film-nikt,nic,nie wie
T.M,-gwarantem sukcesu (zawieszenia na haku )
Nie wiem ale jest taka stara zasada jak nie potrafisz to nie pisz się na afisz , a obecnie jest to ewidentne działanie na szkodę drobnych akcjonariuszy , jak jest się spółką notowaną na NC to są pewne zasady a jeżeli się nie podobają te zasady czy brak pojęcia o prowadzeniu takiego biznesu lub co innego to zrobić skup akcji i wypad z giełdy ,
tutaj pewnie będzie wypad ale bez wykupu akcji własnych, nie wiem ile regulaminowo spółka może wisieć, 3 albo 6 miesięcy i później wykluczenie, niestety gdzie matyjas tam ogromne ryzyko. PMI 2