K..wa przecież to się wżyciu po wodospadzie w poniedziałek nie podniesie,,,, ja p..dole obecna kapitalizacja przy 150 mln akcji to 50 mln. zł............... przecież to chore
nikt dosłownie nikt nie obejmie z drobnych pp bo będzie dużo niżej niż 10 gr
przy 150 mln. akcji spółka jest warta 0,03 gr i to nie wiem
ale to zj..bali
spółka groszowa się zrobi i będzie wiecznie na 2 fixach
akcje mogą być obejmowane wkładami niepieniężnymi .......... w tamtym roku im się nie udało to teraz próbują , za h,ja im nikt tego nie obejmie .........co to k..rwa azoty czy kghm jest żeby tyle akcji nadrukować heh ul. drukarska..... później zrobią resplit do zł lub 10 zł i będą nap,..lać w rynek do groszówek, myślałem że mają łeb na karku, za wcześnie ta emisja powinno być minimum 1zł aby wyskoczyć z czymś takim i nie w tej ilości....
jeszcze kilka lat temu każdy dodruk na spółce to była pozytywna info, teraz jest dokładnie odwrotnie, spółek które w ten sposób próbowały się ratować przerobiłem kilkanaście, dzisiaj 90% z nich jest na dnie lub już ich nie ma na gpw
czemu np. nie drukną po 1 zł parę milionów za akcje..... odp. wszyscy znają
ale taki rozmach adekwatnie do tego co robi spółka (czyli nic i wieczna strata) to pierwszy raz widze..........150 000 000...... co oni tam biorą.....ile ten Boszko ma lat, nic się od Patro nie nauczył.......ehh, najpierw kosmos potem emisja, nie na odwrót bo z kosmosu nici
w sumie to ich spółka i niech się nazreją tymi akcjami, przynajmniej w papierach będzie ładnie wyglądało, a jak wiemy papier wszystko przyjmie, ale leszcz niekoniecznie.........
W czwartek i piątek już coś było wiadomo. Nikt nie chciał kupić. W piątek od połowy sesji
zlecenia kupna bardzo szybko zniknęły, a sprzedających nie brakowało.