• 150 mln nowych akcji... Autor: ~ale [89.228.5.*]
    K..wa przecież to się wżyciu po wodospadzie w poniedziałek nie podniesie,,,, ja p..dole obecna kapitalizacja przy 150 mln akcji to 50 mln. zł............... przecież to chore

nikt dosłownie nikt nie obejmie z drobnych pp bo będzie dużo niżej niż 10 gr

przy 150 mln. akcji spółka jest warta 0,03 gr i to nie wiem

ale to zj..bali

spółka groszowa się zrobi i będzie wiecznie na 2 fixach

150 000 000 .........................po..bało prezesów
  • Re: 150 mln nowych akcji... Autor: ~nn [193.200.47.*]
    wiec pod to było pompowanie smiecia
  • Re: 150 mln nowych akcji... Autor: ~ale [89.228.5.*]
    akcje mogą być obejmowane wkładami niepieniężnymi .......... w tamtym roku im się nie udało to teraz próbują , za h,ja im nikt tego nie obejmie .........co to k..rwa azoty czy kghm jest żeby tyle akcji nadrukować heh ul. drukarska..... później zrobią resplit do zł lub 10 zł i będą nap,..lać w rynek do groszówek, myślałem że mają łeb na karku, za wcześnie ta emisja powinno być minimum 1zł aby wyskoczyć z czymś takim i nie w tej ilości....

do piachu z tym śmieciem....
  • Re: 150 mln nowych akcji... Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    oj dzieciaki, pożyjemy zobaczymy
    jeszcze kilka lat temu każdy dodruk na spółce to była pozytywna info, teraz jest dokładnie odwrotnie, spółek które w ten sposób próbowały się ratować przerobiłem kilkanaście, dzisiaj 90% z nich jest na dnie lub już ich nie ma na gpw

czemu np. nie drukną po 1 zł parę milionów za akcje..... odp. wszyscy znają

ale taki rozmach adekwatnie do tego co robi spółka (czyli nic i wieczna strata) to pierwszy raz widze..........150 000 000...... co oni tam biorą.....ile ten Boszko ma lat, nic się od Patro nie nauczył.......ehh, najpierw kosmos potem emisja, nie na odwrót bo z kosmosu nici

w sumie to ich spółka i niech się nazreją tymi akcjami, przynajmniej w papierach będzie ładnie wyglądało, a jak wiemy papier wszystko przyjmie, ale leszcz niekoniecznie.........

• Re: 150 mln nowych akcji... Autor: ~jack [80.54.47.*]
    W czwartek i piątek już coś było wiadomo. Nikt nie chciał kupić. W piątek od połowy sesji
    zlecenia kupna bardzo szybko zniknęły, a sprzedających nie brakowało.

W poniedziałek ... spadek.

A gdzie przemądrzały MISIOIMWESTOR?
  • Re: 150 mln nowych akcji... Autor: ~karkonosik [83.145.186.*]
    spokojnie leszcze zdziwicie się w poniedziałek
    jak tam w poniedziałek 3 gr coraz bliżej, co dzień niżej, co za pajace...........
    Jak tam @karki i inne oszołomy, naganiacze, 150mln akcji a oni o kosmosach, co za dzieci siedzą na tych papierach..........

co z tego że dostaniesz 19 akcji za jedną jak nie masz za co jej kupić a i tak będzie dużo taniej niż 10 gr.............
  • Re: 150 mln nowych akcji... Autor: ~wujekchujek [84.39.162.*]
    obejma emisje i wywala po 1 gr , zaorali spólke ,
[x]
CENTURION -0,54% 1,84 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.