Z gantem będzie to samo nie takie spółki już zakopano w piachu przykład między innymi hbpolska,techmex,poljadło,energomontaż płd,bomi tych przykładów jest masa nie wspominając rynku new wałek ,dlatego chcem ostrzec nowym dawców kapitału ,że nie ma co łapać spadającego noża bo może zrobić sobie ładne kuku :).Radzę wam dobrze ,ale każdy robi co uważa przecież to są nie moje pieniądze ,ale jak lubicie tracić to wasza indywidualna sprawa tylko was ostrzegam.Na giełdzie zarabia góra 5% reszta traci prawie wszystko taka jest niestety brutalna rzeczywistość w tym kochanym kraju.Sam się przewiozłem na tych spółkach co wymieniłem więc nie dotykam śmierdzącego gówna nawet jak jest za darmo.Pozdrawiam
ładnie widzę że kolega pakował prawie wszystkie bankruty do wora
brakuje tylko IDM
szacun za dobór spółek i dobre radu wujku dobra rado
szkoda że tak puźno
a tu masz do poczytania wujaszku
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-super,11581035.html
Panowie nie bądźcie śmieszni ,a wy ,ile kasiorki ,żeście niby przytulili na ganciku-kanciku tylko napiszcie prawdę :) chyba jak na moje oko to ,żeście nieżle tutaj musieliście wtopić ,a teraz prawda was bardzo boli ,że ktoś się wymądrza i chce ostrzec kolejnych nowych dawców kapitału ,żeby nie zasilali kont mega osz,,stom.Ja wtopiłem 5 koła i przyznaje się przynajmniej do prawdy jestem przynajmniejszczery do bólu :) ,a w napiszcie jak było z wami adjios
ja potrafię przeczytać raport i go właściwie ocenić
gank staczał się w bankructwo od 2011 roku
miałem jego obligi i to dużo
wywalałem je od grudnia 2011 skończyłem we wrześniu 2012
masz zaskok chłopie
bez obrazy ale teraz to już są nawet komunikaty o bankructwie
to po co te ostrzeżenia
starych wyjadaczy grających pod upadłość chcesz pouczać (ja do nich nie należę)
wybacz ale to nie ta liga