• Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~Szczęśliwy [83.9.106.*]
    Właśnie tu:

"2) wyjaśnienia przez Spółkę wszystkich okoliczności pozwalających na jednoznaczne wskazanie osób uprawnionych do prowadzenia spraw Spółki, w tym przekazania Giełdzie odpisu z rejestru przedsiębiorców potwierdzającego ujawnienie w rejestrze organu uprawnionego do reprezentacji Spółki. "

I w związku z tym zapisem, w uchwale zarządu giełdy twierdzę, że odwieszenie notowań nie nastąpi zbyt szybko.
  • Re: Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~baca [83.10.171.*]
    Przeczytaj sobie projekty uchwał . Skoro zmieniły się władze spółki to KNF chce wiedzieć i tyle.!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~Geo [82.145.218.*]
    Pamietacie tresc uchwal na walne. Wystarczy tylko uzupelnic w kilku miejscach kropki i opublikowac. Ale komus zalezalo zeby tego nie robic. Ciekawe???
  • Re: Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~Szczęśliwy [83.9.106.*]
    Projekty uchwał to ja czytałem. Chętnie przeczytałbym same uchwały, ale niestety ich nie opublikowali - a to dopiero one mogły zmienić władze spółki. Poza tym, GPW zażądała nie uchwał z walnego, lecz dostarczenia odpisu KRS - a to już daje do myślenia
    ... poza tym władze w spółkach zmieniają się często i jakoś GPW nie żąda odpisów z KRS-u .... no chyba, że mamy konflikt i dwuwładzę patrz PMI - tam wisiało pół roku.
  • Re: Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~xxxxx [95.40.92.*]
    Dnia 2014-05-24 o godz. 18:47 ~Szczęśliwy napisał(a):
    > ... poza tym władze w spółkach zmieniają się często i jakoś
    > GPW nie żąda odpisów z KRS-u .... no chyba, że mamy
    > konflikt i dwuwładzę patrz PMI - tam wisiało pół roku.

A jaka tu chcesz dwuwładze misiu kolorowy, skoro Tadeusz jeszcze przed walnym kontrolował ponad połowę akcji, co było wprost napisane w raporcie rocznym za 2013?
    A czy ten Tadeusz lub jego pełnomocnik był na walnym? Bo już kiedyś ten Tadeusz, w podobny sposób, ludzi wycyckał w PMI
  • Re: Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~xxxxx [89.79.91.*]
    Dnia 2014-05-24 o godz. 19:20 ~Szczęśliwy napisał(a):
    > A czy ten Tadeusz lub jego pełnomocnik był na walnym? Bo
    > już kiedyś ten Tadeusz, w podobny sposób, ludzi wycyckał w
    > PMI

Nie byłem na walnym, wiec nie wiem.

A kupował ponad polowe akcji po to by się nie wstawić na walnym zwołanym na swój wniosek?
  • Re: Gdzie jest pies pogrzebany? Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    analityk podobno był:),pochwalil sie i zniknął:P)
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.