• 40% straty!!! Autor: ~Romano74 [88.156.71.*]
    Ha ha, kiedy cena akcji osiągnęła 4 złote na moim koncie ukazała się magiczna liczba ze stratą 40% na wartości portfela akcji SCANMEDu. Dobrze, że się tu nie wpakowałem z całym kapitałem ;)

Nie chce ktoś kupić akcji trochę drożej niz 4 złote? ;)
  • Re: 40% straty!!! Autor: ~Gagarin [93.159.129.*]
    może zaokrąglimy do -50% ?
  • haha :) Autor: ~Romano74 [77.45.88.*]
    Ha ha, powiem Ci, że już mi nie zależy. Nie należe do osób majętnych, ale jakoś podchodzę do inwestycji w Scanmed z uśmiechem na twarzy :)

Może jeszcze kiedyś spółka "uleczy" mój portfel ;) hehe
  • Re: haha :) Autor: ~Gagarin [93.159.129.*]
    Kiedyś dobrze zarobiłem tutaj.
    Ogólnie to sam korzystam z ich usług :)
    ----------
    problem jest ze spółka jest za dobra.. to znaczy pakuje całą kasę na rozwój ,a podział zysku z akcjonariuszami ? tak samo jak Platige Image niby najlepsza firma w polsce w tej branży a Lipa na akcjach.
  • Re: 40% straty!!! Autor: ~Gagarin [93.159.129.*]
    Nie szkoda im prowizji za ten handel sztukami akcji ?
  • Takie samo... Autor: ~Romano74 [83.20.154.*]
    Takie samo wyrażam zdziwienie. Przeszukałem ofertę Domów Maklreskich i z tego co ustaliłem to najniższa prowizja jest około 2 złotych (jeśli się mylę to mnie poprawcie). Nie wiem kto i po co kupuje akcjie po jednej sztuce, masakra. Inna sprawa, że w ten sposób maniupulje się kursami akcji, które są mało płynne.
  • Re: Takie samo... Autor: ~anim [185.23.148.*]
    animatorzy np. kupują po jednej sztuce - trudno animować spółkę bez "manipulacji" jak to nazwałeś, skoro spread wynosi kilkanascie procent - a sa jeszcze wieksze na NC spready wystarczy, ze bid jest po 3,9 a offer po 4,5
  • Re: Takie samo... Autor: ~Gagarin [89.76.239.*]
    co raz większy zysk teraz zapakowali $$$ do szafy, jak w przyszłym roku nie będzie dywidendy to będzie porażka
[x]
SCANMEDMM -5,56% 4,25 2014-10-27 09:17:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.