• jak tam ...????? Autor: ~ramzes [5.60.225.*]
    zarobieni na ósemce, no nie przypomnę, że pisałem od 3 zł, że jest dystrybucja i sztuczne obroty......ale żeby kopnąć w du...taką spółkę jak opennet z perspektywami i fundamentami a do tego, co najważniejsze, z idealną ceną i ff do bujania i wzrostu, a siedzieć na takim g....no no, zaraz mi ktoś napisze, że to jego kasa, a pewnie, pewnie ...powodzenia,.... na open mam przynajmniej pewność, że nie zawieszą, nie upadnie, a prawdopodobieństwo tego, że bedzie jechać jak braster jest niemal pewne, życze powodzenia ......na ósemce oczywiście ...
  • Re: jak tam ...????? Autor: ~xxx [77.252.50.*]
    mowisz ze boisz sie ze poleci ci na 1.8 i musisz troche ponaganiac na opennet?
  • Re: jak tam ...????? Autor: ~ramzes [5.60.225.*]
    ...nic się nie boję,...... każde pieniążki są dobre, nawet te od groszołapów, bedzie ruch przyjdą inne pieniążki, te na dłużej.......
  • Re: jak tam ...????? Autor: ~Mike [5.60.112.*]
    jest ryzyko i okazja ;) będzie zabawa
    zabawa też jest dobra bez ryzyka ...
    ...problemem groszołapstwa jest to , że łapie sie papier po podaniu jakiejś dobrej informacji i oddaje po małym zarobku, a wystarczy znaeźć odpowiednią spókę i powoli ją dobierać, dołączają się wtedy inne trwałe pieniążki, a podanie dobrej informacji pozwala tylko wskoczyć notowaniom na wyższe poziomy, pewnie , że z czasem przychodzi zrealizować zyski ale po dłuższym terminie zyski są o wiele wieksze, a ci co odkupują w silnym trendzie też liczą, że cos zarobią ...........
  • Re: jak tam ...????? Autor: ~mike [5.60.112.*]
    uwalanie kasy na dłużej mnie już nie interesuje ;) czekam jak Ktoś nie wytrzyma ciśnienia albo zdołuje na max by odebrać na dole
    dobrze,.... i dobrze, że siedzisz na formule , ci co kupowali zwg, brastera czy medical, zdaje się tak nie myśleli
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.