• analiza techniczna Netii Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Ponieważ na Bankierze nie można zamieszczać obrazów, więc macie go tutaj:

http://chodzikksiezycowy.wordpress.com/2014/05/22/netia-i-wszystko-jasne-22-05-2014/

Chodzik Księżycowy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.147.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.147.*]
  • Re: analiza techniczna Netii Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Przede wszystkim przestań pisać wersalikami, bo to bardzo utrudnia czytanie !

Na wykresie oznaczony jest pięciofalowy impuls spadkowy, w którym wydłużyła się piąta fala oraz występujące po tej formacji podwójne zniesienie.
    Pokazana jest baza, formacja niepełnego spadku Bulkowskiego i dla tych co kumają technikę, wszystko jasne. Zaznaczyłem również na wolumenie wejście tz. Łepskich facetów z kasą.
    Właśnie ,,formacja niepełnego spadku pokazuje, że kurs wydostanie się z formacji prostokąta i rozpocznie dynamiczny wzrost. Oczywiście na wykresie nie umieściłem poziomów cen, bo każdy to sobie teraz może sam zobaczyć na swoim wykresie.

Chodzik Księżycowy
  • Re: analiza techniczna Netii Autor: ~daro [78.8.149.*]
    yt
    Oczywiście na wykresie nie umieściłem poziomów cen, bo każdy to sobie teraz może sam zobaczyć na swoim wykresie.

ok

wobec tego jaki jest potencjal tej sily ktoA REPREZENTUJE CZECHOWICZ Z mci I ZBYSZEK JAKUBAS??

jakies oczekiwania co do ceny,bo widze pozimy ciekawe na wykresie??!
  • Re: analiza techniczna Netii Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Ja się nie zajmuję polityką, ani analizą fundamentalną. Nie ma też podanego czasu w jakim spółka ma osiągnąć poziom wydłużenia, ponieważ nie jest to możliwe. A co w takim razie jest możliwe ?
    Możliwe jest prognozowanie wzrostu, na podstawie wydłużenia fali piątej spadkowej i podwójnego zniesienia. Również na podstawie ogromnej bazy w postaci prostokąta, można prognozować siłę przyszłego wzrostu, ponieważ posiadacze akcji kupionych w tej bazie, kiedy zobaczą wzrost i wybicie, przytrzymają te akcje i nie będą skłonni do szybkiego oddawania.
    Poziom docelowy jest wyraźnie widoczny na wykresie i chociaż w tej chwili wydaje się on mało realny, to przynajmniej ja w swojej karierze spekulanta giełdowego, takie rzeczy widziałem nie raz. Poza tym akcjonariusze są tak spragnieni kasy, że do dnia dywidendy będą ciągnąć ten papier do góry, wezmą kasę i nie wyjdą z Netii, bo nie po to wchodzili tam duzi, aby się szybko wycofać.
    Reasumując:
    Moim zdaniem warto posiadać ten papier, przynajmniej w okresie średnioterminowym.
    Wczoraj doszło do pokonania oporu i dzisiejsze zachowanie spółki pokaże, czy utrzyma się ona na poziomie wczorajszego zamknięcia, co świadczyłoby o determinacji byków.

Chodzik księżycowy
  • skopiowany mój wpis z Orange Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Oto, co napisałem na Orange.

,,Wpadłem tu z obowiązku. Tak z obowiązku !
    Jest to mój jednorazowy wpis.
    Zakładam, ze wielu z was pamięta opisywaną przeze mnie formację zdechłego kota, kiedy to kurs (wtedy jeszcze TPSA) leciał na pysk do samego dna, tworząc ogromne dwie luki spadkowe. Wtedy napisałem, jaka to formacja i jakie będzie po tym odreagowanie.
    Do dnia dzisiejszego doszliśmy do połowy,, formacji zdechłego kota,, dokładnie, dokładniusieńko jak to przewidziałem. I nie ma się co dziwić, jestem wszak najlepszym analitykiem technicznym na forum Bankiera. Wracajmy jednak do Orange. Teraz ponownie akcje tej spółki powinny wejść w trend spadkowy. Za to warto popatrzeć co dzieje się u konkurencji i zastanowić się, czy nie jest to dobry moment do przeskoczenia właśnie tam.

Pozdrawiam wszystkich
    Chodzik Księżycowy
  • Re: skopiowany mój wpis z Orange Autor: ~daro [78.10.92.*]
    przydalby sienam moj nr 1 czyli CARL ICHAN na netii,jakubas raczje buffetem moglby zostal zreszta sma na nim poniekad jak mowi wzoruje,ale byc carlem ichanem to byloby to dla tej spolkI!

Zreszta ja pamietam ZXyszka na optimusie,co tam sie dzialo :) to byly czasy,jego najlepsz ainwestycja zycia,sam sie dzis nia chwali,i dobrze by bylo po tych aprunastu latach powrocic z mocnym akcentem a netia bylaby idelanym przykaldem czasow wielkeigo optimusa!!!!

w pn odciecie rozumiem po sesji dywidendy.
    Jezlei madrze jakubas to rozegra to tak jak ze skupem : 5,5zl wiec oczywiscie ten pozim winien byc szybko po odeciciu po to aby pienidze zostaly na akwizycje tk telekom i dywidendy w nastepnych alatach!!

Bo oto wlasnie chodzilo Jakubasowi zachowac kase w spolce na rpzejcias wspolfifnwoanne jak powiedzial Czarek Smorszczewski bardzo go szanuje,pomogl mi roziwac swego czasu problem w aliorze! wiec ma duzegoooooo plusa,pozatym ma wiedze i to wazne!

mozna tez lewarowac te przjecie,a piendize msuz abyc w kasie na dywidendy i wspolfifnwoanie przjec,wiec kurs musi yc powyzej 5,5zl jako ze MCI I ZBYSZEK kopowali po 5,43 i wyzej jakeis pakeit po 5,37 tez poszedl no to tym bardziej !!

Zobaczymy jak sie to rozegra,chodziku a w technike na rynku w zaden sposb nie patrzylem zawsze,ale skoro sie na tym znasz,to dobrze,bedzie tu taki potrzebny!!!

:)

pzdr.
  • Re: skopiowany mój wpis z Orange Autor: ~ziom [83.21.66.*]
    Chodzik to największa niedojda na całym forum.
    Psychiczny pajac.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.246.158.*]
  • Re: do Mendy chodzika Autor: ~kicha [101.109.255.*]
    SPADAJ na ryj łajzo księżycowa
  • Re: skopiowany mój wpis z Orange Autor: ~kicha [110.77.149.*]
    Uwazaj daro ,bo przy tej MENDZIE ksiezycowej mozesz sie latwo wywalic ,to sfrustrowany psychol i golodupiec .
  • Re: skopiowany mój wpis z Orange Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*]
    Kicha,
    Tobie to się kierunki już z tej głupoty całkiem pomyliły.
    Wyraźnie wskazuje kierunek wzrostowy na Netii, a ty napisałeś, że można się przy mnie wywalić. No to rozumie, że obstawiasz na Netii spadek. Zastanów się chłoptasiu,czego tak naprawdę chcesz, bo wyraźnie ci odbija i przestań pisać takie słowa pod moim adresem, bo zacznę je kasować, a na końcu skasuje ciebie.

CK
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.