wywaliłem resztówki bo nie chcę dostac zawału,papier kibel lecz z b. duzym potencjałem spekulacyjnym,jak będą obroty i info to możę się załapię i przytulę te skromne 30-40%,na teraz popłynąłem-strata 18%,cóz nie zawsze świeci słoneczko
pozdr.normalnych inwestorów-tych malutkich i tych dużych
Dnia 2014-05-22 o godz. 17:09 ~znachor napisał(a):
> coś ostatnio to straty robisz ..united ,formula może
> przestań grać na lewo
większosc tutaj piszących to same orly-zawsze zarabiają:)) ja piszę prawdę,nie jestem nieomylny i chyba się starzeję:)) ale przyznaj ,4 lata i z trzech(!)tys dobic do 40 to duzy wyczyn
p.s
przez te cztery lata zestarzałem się o co najmniej 10
street bass pozwolisz ze dokupie sobie akcyjek skoro wyszedles???ostatnim wyjsciem przyniosles mi 20% :)chociaz jestem takze w plecy jestem dobrej mysli. pozdro
to jest manipulacja nie boisz sie ze 200tys zl zaplacisz lub na pare lat za kratki trafisz? ktos z nas moze zlozyc na CIebie pismo w KNF, zreszta baw sie jak chcesz i tak zostaniesz na koncu bez akcji oddanymi ze strata, powodzenia koles
Potraktuj moją wypowiedz jako sarkazm - i taki był jej cel, bo jak sam zadasz sobie pytanie, dlaczego to ma rosnąć ? To jakie konstruktywne odpowiedzi Ci się nasuwają ? Piszesz o manipulacji... A czy spółka nie manipuluje informacjami ? Moje pytanie brzmi dlaczego nie ma raportu z walnego ? Zatem traktuję zakup i sprzedaż akcji tej spółki jako zabawę, a chyba wolno mi zarabiać jak i tracić pieniądze ? Pozdrawiam towarzyszy w niedoli. ;-)
nietykam spekkulanckich spolek!!!!dobre!!!!ile razy ja po wtopieniu sobie to powtarzalem!!!:( i co wsiadlem w ganta na krotko i to doslownie bo zaraz musialem sprzedac ze strata:( na twoim miejscu zaryzykowalbym wlasnie united przy takiej cenie. najnizszy poziom to 14gr zatem jest duza szansa ze sie odbije na kilka groni a jak pojawi sie 13gr to tnij straty i juz!!! ja osobiscie dzisiaj wszedlem w globalnrg kto nie ryzykuje ten nie ma!!! caly czas jednak obserwuje formule jak przebije 1.8 wchodze pozdro
Streetbass nietykasz spekkulanckich spolek!!!!dobre!!!!ile razy ja po wtopieniu sobie to powtarzalem!!!:( i co wsiadlem w ganta na krotko i to doslownie bo zaraz musialem sprzedac ze strata:( na twoim miejscu zaryzykowalbym wlasnie united przy takiej cenie. najnizszy poziom to 14gr zatem jest duza szansa ze sie odbije na kilka groni a jak pojawi sie 13gr to tnij straty i juz!!! ja osobiscie dzisiaj wszedlem w globalnrg kto nie ryzykuje ten nie ma!!! caly czas jednak obserwuje formule jak przebije 1.8 wchodze pozdro
jestem troszkę zmęczony tym slęczeniem przed laptopem,pogoda za oknem super więc od dzisiaj robię rozbrat z giełdą na jakiś czas ,będę zaglądał ale sporadycznie( na formulkę też) i moze nawet cos skrobnę( NIE BĘDĘ SIĘ TYM CHWALIŁ)
POZDR
odwczoraj biorą ladnie po rekomendacjach,niedawno obroty były tam większe niż na UTD i Globalu
streetbas a jak kupisz to powiedz :)
ja dzisiaj brałem po 4 wczoraj po 3,70
pozdrawiam
f8 kupię ale niżej niestety
mam to i harpera
harper ? dopiero dzisiaj zączęli brać-oczywiście to moje zdanie,nie pisz o tragedii bo od rana ostro kupowali
zrzut tak-ale dużo wyżej
oczywiście to moja opinia
pozdrawiam
wziąłbym 8F po 1,60 ,ale kurw....a na weekend strach ,może być i 5 zł i poniżej 1 zł:(:(:(
mostostal ciekawy, ale troszkę mało agresywnie się rzucili, chociaz nic nie wiadomo, a na harper to był popyt, póki sie nie okazało, że są dwa zlecenia z ukrytego na sprzedaży ( te 112 szt na arkuszu) i chyba połowa dzisiejszego obrotu, jeśli nie więcej poszła z tych zleceń , więc tragedia .....