hehe, ale ja nie mówię, że to sie wydarzy juz teraz ela, co ty taka w goracej wodzie kąpana, ale że będzie to pewne, jak już pozbieracie odpowiednio dużo, wtedy nikt sie nie załapie na te ceny ......ciiiii, ale poczytałem sobie wpisy na brast ze stycznia .......
tak ela to data przesilenia słońca z księżycem i księżyca ze słońcem, a wszystko wpisuje się w krąg magicznych kamieni ......ale ela ty i tak tego nie zrozumiesz ....
Następny będzie niejaki ramzes który oczami wyobraźni widzi tutaj 20-30 za trzy tygodnie. Czyli następna magiczna data wypada koło 15 czerwca. Kalendarz Majów się nie sprawdził może oni (mastyf i ramzes ) wymyślili coś nowego
ela naciagaczu, nie jęcz już i dawaj na te 1,50 zł, albo spier ....hehe, pisałem, że W trzy tygodnie bedzie 30 zł, a nie, że ZA trzy tyg ......nie ela, jak na braster, tyle samo akcji, taki sam free float, ......a akcji malutko oj malutko .....
na brasterze w styczniu, przed pompowaniem kursu też byli sami negujący, wszystko wszystkim sie nie podobało na spółce, a niektórzy nawet jacyś tacy znajomi .....
braster był po 4-6 zł, dojechali z nm ( w trzy tygodnie ) do 30 zł, dzis jest po 14 zł i wszyscy uważają, że jest tanio, tak więc ela nie marudź już .....