• akcje elzabu w obrocie Autor: ~roro [188.33.124.*]
    drobnych inwestorów to717,311 sztuk jak by było wezwanie po cenie około 10 zł to skup tych akcji z rynku to około 7000000 zł to jak by nie patrzec nie są jakieś wielkie pieniądze dla głównych udziałowców spółki a może ktoś z kasą skupi sobie powoli te akcje i będzie miał swój prawie 5procentowy udział w spółce rokującej dobrze na przyszłość tak że pozbywajcie sie dalej swoich pakiecików bo ja swój trzymam od 3zł i nie mam narazie zamiaru sie pozbywać
  • Re: akcje elzabu w obrocie Autor: ~Paweł [195.137.162.*]
    Możesz mi wyjaśnić o co chodzi z tymi akcjami. Chcą skupić całość? W wolnym obrocie tylko 4,46%. Mam akcje tej firmy ale nie wiem czy trzymać. Proszę opisz sytuację. Wiem, że trochę to pytanie infantylne ale nie jestem biegły w tych wszystkich operacjach na papierach wartościowych a akcje kupiłem dlatego, że uważam że jest to dobra fundamentalnie spółka. Ale wczoraj np. patrzę że zleceniem na jedną akcję można ubijać kurs. Co się tu dzieje. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź w imieniu swoim i innych drobnych posiadaczy. PS i co znaczy ten post poniżej "20 000". Pozdrawiam Paweł
[x]
ELZAB -3,87% 1,92 2023-12-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.