• NO TO KIEDY..... Autor: ~do [5.173.215.*]
    ....infa , chyba juz niedługo , po informacji prezesa GS -- na Błoniach
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~pytanie1 [83.30.80.*]
    A można się dowiedzieć jakie informacje prezesa ?
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~do [5.173.215.*]
    Proszę bardzo.

GStepniewski
    Tytuł: Re: Przyszłość PMI panie Grzegorzu.S ?
    PostNapisane: 2014-05-21, 18:21

Prosze sledzić komunikaty Jedynym forum do publikowania informacji na temat spółki giełdowej jest strona giełdy. Odpowiedzi na prywatne pytanie nie bedą udzielane na tym forum.
  • uuu napięcie rośnie.. Autor: ~QWERTY [77.255.48.*]
    wybieram się na ZWZA .....
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~pytanie1 [83.30.80.*]
    Dzięki bardzo
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~Nju [77.255.105.*]
    Moim zdaniem to zaczyna coś iść nie tak. Zawsze Pan GS się chwalił na Błoniu postępami...
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~do [5.173.215.*]
    a może idzie dobre. Wtedy był prezesem a teraz vice i może Artur mu zabronił
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~Tadek [77.254.151.*]
    Chodzi o to aby nie pisać na forum błonie-to moje subiektywne odczucie.Powiem jeszcze tyle że takie malutkie PMI a problemy urosły do kolosalnych rozmiarów.I jeszcze naświetle jeden problem ogólny w formie hipotezy.Ktoś kiedyś wpadł na pomysł aby -ponieważ interesy idą dobrze a mogą iść jeszcze lepiej to bardzo fajnie jakby jakieś znane nazwiska firmowały -dziś już wiadomo chałturę
    Ludzie Ci nie dadzą z siebie robić idiotów a na autorytet pracowali latami i mogliby odejść ale postanowili zostać do końca i dzięki nim zaczęły się pojawiać prawdziwe raporty spółek i być może jest stworzona czarna lista.Wydaje mi się że to dopiero początek
    Ale to dla Pmi nie problem ale jest jeden bardzo poważny powiem krytyczny
    Jak zawsze dodam -to moje subiektywne odczucie
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~andrzej.k.p [109.243.207.*]
    Tadek przestań dzielić się z nami swoimi pomysłami , nie widzisz że tu już mają wszyscy wystarczająco dużo stresu ? Powiem krótko , znikaj i nie pisz bzdur bo tak naprawdę kompletnie nic nie wiesz .
    Bez obrazy .
    Pozdrawiam
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~Obawa [77.20.51.*]
    Tadek jest niesmietelny, olac typa.

Powiedz jak tam raport PYLONA? Wlasnie przeczytalem i jestem bardzo na tak
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~andrzej.k.p [109.243.207.*]
    Za rok 2 zł . Napisz do mnie na prywatną pocztę nie będę się tu wypowiadał na tematy innej spółki . Bo mnie zjedzą .
  • Re: NO TO KIEDY..... Autor: ~Tadek [77.254.151.*]
    Na nikogo się nie obrażam bo jestem w tej samej drużynie tylko dlaczego piszecie obraźliwie.
    Czy chcecie tylko aby pisać to co chcecie usłyszeć.Widzicie ktoś wyciągnąl przed chwilą post sprzed tygodnie.I co się zmieniło
    Jak wolicie żyć w nieświadomości to gratuluję..Oczywiście mogę się mylić ale piszecie że ja zły a jak asde sie myli a pisze dobrze to czekacie dalej co on napisze.Ja nie mogę napisać na forum że coś jest napewno i tyle.Prosze to przemyśleć i napisać mi czy naprawde jestem taki zły
    Czy ja kogoś obrażam-tylko polemizuje
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.