Szanowni akcjonariusza, a czy bierzecie pod rozwagę możliwość, że brak informacji z Walnego jest doskonale znana KNF.
Przecież wiadomo, ze ma się zmienić profil działalności firmy.
Jeżeli jest to niedopięta na 100% sytuacja a podanie jej może mieć olbrzymi wpływ na notowania, a jednocześnie nie dojdzie do skutku i to przyczyni się do kolejnego olbrzymiego wahnięcia ceny.
Osobiście coraz mniej wierzę , ze giełda nie zauważyła braku informacji z walnego a KNF nie reaguje.
Czas pokaże może być różnie.
Osobiście mam akcje i czekam
regulacje dają emitentowi uprawnienie do ujawnienia opóźnionej informacji poufnej właśnie przy wiedzy KNF. jeżeli z taką sytuacją mamy do czynienia powinno być ok. jeżeli nie to zjazd niezły moim zdaniem. jak będzie - zobaczymy.
Czołem chłopaki, znów na pokładzie, zbieram od wczoraj po taniości... ale to trochę rzeźbienie..., sypnijcie jakąś większą ilość w rozsądnych cenach. Interesuje mnie przedział 1,50 zł - 1,77 zł. Pozdrawiam
Dziwie ci się lubicz że się za 8FO bierzesz, przecież miało już tylko spadać w dół.
Dlaczego po prostu nie bierzecie z prawej, Jak myślicie ile tych akcji jest w w wolnym obrocie, jeżeli będą chcieli przyblokować wzrosty to wtedy dadzą większą ilość do kupienia na nieco wyższym poziomie.
ja nie widze jakiegos hurraoptymizmu
kilka osob ktore wierza w nowa dzialalnosc ma akcje i pisza pozytywnie a reszta to kolkowicze choragiewki . ci pisza w zaleznosci od posiadania.
Dnia 2014-05-22 o godz. 10:58 ~hak streetbasa napisał(a):
> a póki on jest na papierze to lipa
patrz admassive
united
> narazie nerwowo wysiadł
głupku ,zadnego admassive ani united nie mam ,wywaliłem też 90% formuły i zbiorę od takich h...jak ty po 0,80 he he he
już zachorowałeś?,mam nadzieję ze tak
A czego się tu spodziewałeś ? Tu same dzieciaki się bawią. I grają na "3 grosze". Dlatego postanowiłem się dołączyć do zabawy i niektórych przytemperować - tak dla zabawy ;-)