....dwa zlecenia i 4 zł, kolejne dwa i 6 zł, tak jak to było 14 kwietnia, w jednym zleceniu brane było po kilkanaście tyś szt razy 4,5 zł, to daje ok 60 tyś zł na zlecenie, a takich zleceń było kilka ......
Zastanawia mnie po co oni tutaj pisza skoro jest tak zle...podobno nie ma akcji podobno to zenujaca spolka podobno zaraz upadnie...ale siedzi i pisze...gdyby tak w kazdej dziedzinie zycia ludzie byli tacy zyczliwi w stosunku do innych i martwiliby sie o ich fundusze o ich byt i pomagali sobie nawzajem...czy ten swiat nie bylby piekniejszy ? :)
Martwią się o nas abyśmy przypadkiem nie mieli akcji juto... Wiadomo w czym rzecz, jest tanio i skup trwa, a pisanie że spółka nie ma konkretów..... ok może dla kogoś nie ma.
Tak troszczysz sie o pieniadze innych osob to mam do ciebie prozbe...mam maly kredycik do splacanie moze pomoglabys mi go splacic? To bylaby realna pomoc dla blizniego swego niz samo pisanie na forum i ostrzeganie innych
Czekam na odpowiedz...jak sie zgodzisz to podam ci w meilu nr konta i bede czekal na przelew :)
zauważcie .." my ".....umówiona spółdzielnia zbiera akcje i się angażuje na forum ( hehe, tak jakby to miało coś zmienić )....gdzie to ja juz się nie naczytałem tego tekstu o kredycie, a przeważnie wszedzie tam gdzie spółka szykowała się do dużych wzrostów ....
...dokładnie tak ...to ten....., jakby tak policzyć obrót od trzech miesięcy ...to ho ho, zresztą co ja tych akcji mam biedny żuczek ......zawsze ( no wczorajszy dzień był wyjątkiem ), ale zawsze zbieranie na dużych obrotach, uwalenie kursu na duzo mniejszych, pierwszego dnia spadków od szczytu sprawdzili arkusz popytu ( widziałem to zlecenie ) , a że był mały to zaczęli sypać, przeważnie sami do siebie z dnia na dzień coraz niżej
...teraz też, oddali automatowi, ten zszedł niżej na k, i czeka, może ktos sie dorzuci, mają miedzy sobą tyle samo akcji, i próbują schodzić tak coraz niżej, póki ktoś tego nie zgarnie, a że ilości sa małe to i strata niewielka, a w miedzy czasie może wypełni się arkusz na sprzedaży, do tego nie mozna wyrzucić swoich akcji i odebrac niżej, bo pojawia wię od razu popyt , za jakis czas ten z automatem odda kupione akcje, a z drugiej strony automat podpiera sprzedaż i te podparcia po 200 sztuk, ...prymityw, ....wszystko wskazuje na to, że niedługo pompka na 30 zł, jak nic !!!!
Dnia 2014-05-21 o godz. 10:21 ~zuza napisał(a):
> Załatwiajcie kredyt na akcje kupujcie a my sie dołączymy
> skoro ma być 30 zł to nie jest problem :)))
Oni już kupili na kredyt na górce i tu jest ich problem. Pociesza jeden drugiego.
hehe, no mnie mogłabyś o to podejrzewać, ( choć tu jeszcze górki nigdy nie było nawet na początku notowań ), ale takiego Matiza .......to idealny akcjonariusz, nie musi sprzedawać i smiem twierdzić, że nie zrobi tego nawet po solidnych wzrostach, tak samo ja, tu jest konkretna perspektywa, ..................
Nie jesteś tu tylko Ty i Matis to,że na głupie i wredne posty nie odpisujemy to nie znaczy,że nas tutaj nie ma.Inwestycje są na 2lata i nie myśl,że jesteś taki asior kiedy kupić lub sprzedać.
...no właśnie odwalam za Was całą robotę, demaskując niecne poczynania spółdzielców, a potem mają mnie za ubranego i zestresowanego.....opisuję to co widzę, może komuś to pomoże, chyba lepiej jak spółdzielca odbierze papier po 2,50, niż po 1, 80 załóżmy ...prawda ??
Wkurzasz Mnie tym całodobowym pisaniem.Kupując akcje Ciebie o radę nie pytałem.A zresztą chcesz to pisz Ja na to forum długo nie zajrzę.Parę miechów temu było tu ciekawiej i spokojniej. Swoich akcji szybko nie sprrzedam kasy Mi nie brakuje .
...słuszna uwaga, ...jeszcze tylko taka mała dygresja, po ile były akcje gdy przyszedłem, a po ile sa teraz, ......nie żeby to była jakaś moja zsługa, nie, nie, ale taki zbieg okoliczności ..........w zwiazku z tym jest taki pomysł, by np insiderzy, którym zależy najbardziej na spółce podkupowali od czasu do czasu parę sztuk, to da podwójną korzyść .......i juz sie zamykam .....
A jak myślisz co robię i tak jak pisał Stary po co się udzielać i na głupie wpisy odpowiadać akcji nie oddam ani za dwa lata tutaj z dywidendy będzie można nie źle żyć a zawsze można coś dobrać a spółdzielnią się nie przejmuj tutaj będą mocniejsi od nich a zresztą wkurzać ich możesz czemu nie
Słucham eli i zuzy i korci mnie aby w wyborach parlamentarnych zagłosować na Korwina. Korwin ma jednak rację, kobieta to głupie stworzenie i nie powinna posiadać praw wyborczych. Jak mówią Niemcy: Kościół, kuchnia, dzieci.
W czym wszyscy macie problem?Każdy ma wybór.Chcesz sprzedaj PKC,nie to kupuj.Przecież nikt przy zakupie lub sprzedaży akcji nie sugeruje się bzdurnymi wpisami.Pozdrawiam samodzielnie myślących.