OPEN-NET SA Informacja o zawarciu istotnej umowy.
Raport Bieżący nr 16/2014
Zarząd OPEN-NET S.A. ("Spółka", "Emitent" ) informuje, że w dniu 19.05.2014 roku
w Wiedniu został zawarty List Intencyjny pomiędzy austriackim bankiem Kommunalkredit Austria AG a OPEN-NET S.A., którego treścią jest współpraca stron w zakresie finansowania zarówno rozbudowy dotychczasowych projektów inwestycyjnych realizowanych przez OPEN-NET S.A. na terenie województwa łódzkiego oraz województwa śląskiego, jak również innych projektów infrastrukturalnych, które mogą być zrealizowane z udziałem OPEN-NET S.A.
i samorządu terytorialnego w innych regionach Polski ze szczególnym uwzględnieniem inwestycji telekomunikacyjnych, obejmujących budowę światłowodowej sieci dostępu do szerokopasmowego Internetu. Podpisanie niniejszego Listu Intencyjnego jest rezultatem dotychczasowej współpracy pomiędzy niemiecką Firmą Weilverda UG z siedzibą w Mainz
a OPEN-NET S.A., o rozpoczęciu której Spółka informowała w komunikacie nr 12/2014 z dnia 17.04.2014 r.
Podstawa prawna:
§ 3 ust.1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu - "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NEWCONNECT".
nie wiem czy spory up, tu nic nie da sie przewidzieć, skoro kurs można dowolnie ustawiać, chociaż wieksze zainteresowanie na pewno to ograniczy, póki co to informacja o finansowaniu, ale bardzo ważna, bo świadczy przede wszystkim o wiarygodności spółki
dokładnie, im spółdzielcy zbiorą więcej tym wyżej bedą pompować nie Braciszku Piti ........no tak czy siak z nimi czy bez nich 30 zł należy się jak psu siano ...hehe drugi braster !!!
Umówić się można na różne sposoby, ale faktycznie lepsze to niż nic. Zakładam że konkretny bank nie podpisuje listów po to aby tylko sobie pomachać papierkiem, ale po to aby wcisnąć kasę potrzebującym i tyle. Czyli jest dobrze.
...tak się zastanawiałem, po co tutaj ten automat, w jakim celu on to stawia, przy tej ilości i tym sreedzie zarabia ok 140 zł, niech to bedzie dwa razy w tyg, ale przecież nie zawsze, bo sa spore wahania, więc ustawiona cena sprzedaży może sie okazać niższa od ceny zakupu .....po co to, to animator, ale taki aktywny ???, dziwne, nie mam pomysłu, .....