termin mija 26 maja a do dnia dzisiejszego żadnej informacji o podpisaniu umowy. Spółka miała na to 31 dni z czego zostało 6, czemu wszystko musi być na ostatnią chwilę ?
czy ktoś z Państwa zauważył jak podciągnęli dziś na United? myślę ,że jeszcze z 2-3 dni podciągną i spadek...bo kasę trzeba zainwestować w nasza perełkę PMI :-)
nie chcę być głupio piszącym...ale artykuły o United mogą w moim przekonaniu być pisane pod zamówienie...że złoto ,że diamenty itp. i kurs leci do góry , ale pewnie na dniach będzie jak poprzednio tonął ? co Ty Tadek na to ...znasz to wszystko od podszewki ?
Po takiej wiadomości z united kurs powinien rosnąć Tylko tyle że jest to społka przypisana pewnej ekipie mającej delikatnie mówiąc ograniczone zaufanie,Inna kwestia jest taka czy przypadkiem Nomad nie ma uprawnień AD bo moge się mylić ale wydaje się że kiedyś takie coś przemknęło mi w sieci.Z informacji które posiadam na dziś wychodzi mi że nie odwieszą
To napewno da się wybrać jak jest tyle firm.Nawet nie wiedziałem -tylko że trzeba patrzeć globalnie.Jakby chcieli to byłoby dawno- bo co podpiszą w ostatni dzień o godz 23
Ja jak mam zadanie wykonje niezwłocznie
asde w którymś z wątków coś nabazgrał, że niby mają już wybranego autoryzowanego doradcę? Tylko pozostaje pytanie co on tak na prawdę może wiedzieć czego my nie wiemy i co z tym równym dostępem do informacji? Spółka ma już dostęp do wszystkich kanałów informacji, ale korzysta z nich jakby z przymusu.
Z jednej strony asde pisze, żeby się zapisywać na walne i w razie czego wspierać obecną władzę, ale chyba nie trzeba dodawać, że bez umowy z AD do poniedziałku to będzie można sobie to w buty wszystko wsadzić, te walne, zaległe raporty, nasze akcje na rachunkach i całą tą spółkę ...
Chyba, że są jakieś inne tajne ustalenia z zarządem giełdy?
No nic, jeszcze 5 dni, fajnie jakby dali to info z umową teraz bo nie wiem czy jest sens się rejestrować na walne czy nie?
wiesz gdzie mają drobnych - choć Ci drobni to większość na tej spółce;)
ale mają się rejestrować i popierać pomysły na walnym;)
tylko pytam jakie pomysły?
gdzie strona internetowa?
ogólnie cisza ze spółki i zero inf nie nie nastraja pozytywnie i budzi antypatie do nowych władz...
NIE WIEM CZY ONI CELOWO PODNOSZĄ CIŚNIENIE . ALE JESTEM CORAZ BARDZIEJ ZDEGUSTOWANY ICH POCZYNANIAMI. TYLE WŁOŻYLI PRACY A POSTEPUJĄ TAK SAMO JAK ZŁODZIEJ. TE SAME METODY, OBY FINAŁ NIE BYŁ TAKI SAM.
Sądzę, że sternik jest nadal taki sam czyli TM. Metody te same(raporty na ostatnia chwilę itd.). Co do DEVO , myślę, że to największy słup TM. Co do odwieszenia to myślę , że będzie, ale kurs zatrzyma się na 0,20zł , potem cisza i może wtedy coś się zarobi, tylko który z nas wytrzyma? ja swój pakiet trzymam i jest raczej z założenia przeznaczony na straty więc po odwieszeniu go nie sprzedam. Jeszcze jedno Błonie -żart - kto to w ogóle coś takiego wymyślił . Co do forum Bankier, nie chcę tu wskazywać osób, ale myślę, że jest na nim ktoś z zarządu i ostro tu miesza .Oczywiście to tylko moje przemyślenia .
Jak pisałem wyżej (inne IP, korzystałem grzecznościowo z netu)..Umowa z AD jest już podpisana..Analizę prawno finansową robi firma zewnętrzna zajmująca się doradztwem gospodarczym. Te dwie rzeczy determinują wznowienie notowań... Niestety na Błoniach króluje zeszłoroczny czas, i to nie koniecznie na posłaniu z liści buczynowych...:))).. jest to wkur....ce..Pozdrawiam
Dnia 2014-05-21 o godz. 10:18 ~asde napisał(a):
> Jak pisałem wyżej (inne IP, korzystałem grzecznościowo z
> netu)..Umowa z AD jest już podpisana..Analizę prawno
> finansową robi firma zewnętrzna zajmująca się doradztwem
> gospodarczym. Te dwie rzeczy determinują wznowienie
> notowań... Niestety na Błoniach króluje zeszłoroczny czas,
> i to nie koniecznie na posłaniu z liści
> buczynowych...:))).. jest to wkur....ce..Pozdrawiam
Skoro jest umowa z AD dlaczego nie ma komunikatu ? Śmiech na sali standardy poniżej zera.
Miałbym mieć pretensje do Ciebie? Ja Ci dziękuję, że w jakimś stopniu masz kontakt z tamtymi i informujesz nas drobnych ;) Powiedz im tylko, że termin opublikowania umowy z AD mija 26.05. Pozdrawiam :)
Nju...myślę, (bardzo duża doza prawdopodobieństwa) że czekają by opublikować całość, czyli analizę zaakceptowaną przez AD oraz umowę na świadczenie przez nich usług.. Myślę, że ta analiza jest już gotowa tylko wymaga zaznajomienia się z nią, i co za tym idzie akceptacji...Czyli głowy do góry i rejestrować swoje udziały na WZA...Pozdrawiam
miałem jechać na walne, ale myślę , że nic sie nie wydarzy ciekawego, znowu kłótnie, przeniosą firmę do stolicy . Złodziej jak "wygrał" też przeniósł firmę do siebie, a więc te same metody. A mam trochę tego dziadostwa jeszcze od Legala , parę procent i chyba wywalę , bo miałem zarejestrować na walne i poprzeć devo ale oni mnie mają w dup.... ja ich też