Tadek ma glowe do rozkrecania spoleczek, na akcjach pmi zarobil kilka mln zl kurs urosl z 10gr na prawie 4zl. Terazsie bierze za 8formule zbieral akcje powyzej 2zl to ciekaw jestem po ile wyjdzie pewnie 20zl lub wyzej za rok lub dwa bo tez pewnie nie odrazu na tyle wskoczy chociaz przy tak niskim FF i niskiej kapitalizacji spolki to kto wie!
Dnia 2014-05-23 o godz. 19:19 ~drobny spekulant napisał(a):
> Tylko najpierw muszą odwiesić a patrząc na PMI mam
> obawy
co nie widzisz ,że na dniach PMI zostanie odwieszone? nie czytasz komunikatów? AD (umowa podpisana) i za chwilę odwieszenie....
Dali sie ladnie zrobic dzieci, a nie inwestory i dobrze im tak ze sprzedali teraz w dolku przed zawieszeniem wiem ze jak sie wyzej otworzy to bedziecie sie bac drozej odkupic i przez to nie zarobicie a nie jeden z was nie wytrzyma i kupi pozniej na gorce liczac na dalsze wzrosty ale znow straci bo przyjdzie korekta, tak to dziala, tak zawsze koncza panikarze - nie umiecie zarabiac tylko tracic kase, wspolczuje wam. Moze sie nauczycie kiedys w co jednak watpie, gielda nie jest dla ludzi o slabych nerwach, lepiej zyjcie jak wiekszosc i pracujcie za srednia krajowa w pracy i darujcie sobie gielde bo ona nie jest dla was, chyba ze lubicie tracic kase.
Idzcie lepiej do pracy, zyjcie spokojnie lecz skromnie i byle starczylo wam do nastepnej wyplaty z pracy, bo z tym sie zmagaja ludzie zyjacy ze zwyklej roboty.
a nie pomyślałeś że tego nie odwieszą, udało Ci się dodzwonić do spółki? odpisali chociażby na jednego maila? Ja swego czasu próbowałem a było to kilka miesięcy temu. zero odzewu. Matyjas znowu nawciskał nic nie warte akcje ulicy
Nie odwieszą to co???
Przecież tu większość akcji jest w rękach Insiderów, tu nie ma takiego wałku jak na CEDC ze ff był 50 % (40 000 000 tylko w Polsce) i ludzie potracili grube miliony łącznie z ING
Jaki jest FF 14 % ~ 200 000 po obecnej cenie to < 400 000 zł akcji więc nie bądźcie śmieszni.
Po co TM to skupował przez ostatnie kilka miesięcy żeby wycofać spółkę z giełdy?
zgadzam sie z Geo. gdyby TM mial zamiar wycofac spolke z gieldy nie wywalalby kasy na zakup akcji. tak wychodzi z logiki. no chyba, ze jest jakies ale o ktorym nie wiemy.