Czekamy i czekamy bo opozycja ciężko pracuje a tu jak nie było tak nie ma poniżej 30gr , kasa się nudzi i czeka na wykorzystanie ... coś słabo idzie ta indoktrynacja, efekty marniutkie :( A Ty łajza tez czekasz , czy zaczniesz w końcu kupować jak na mężczyznę przystało z prawej ... chyba że Ty Conchita jesteś i zdecydować się nie możesz w którą stronę to pójdzie ;)
nigdy nie miałem biotonu sena kiełbaso, PGSSOFT po 0,60 kupione i dywidenda będzie i powoli się wspina, to jedyna spółka z NC jaką mam, dlatego jeżdżę Panamerą a nie jak sena kiełbasa burakowozem
pewnie gdybym był taki tępy jak ty też nie miał bym kasy, marny spekulant to zbyt wysoko byś się tak określał, dno i kilometr poniżej mułu tam twoje miejsce, jak widzicie PGSSOFT to inwestowanie, nie Depend, Depend to spekulacja i to nędzna co widać po forum na którym pełno marzycieli i ofermy z szambem w gębie jak sena kiełbasa
dark7, dobierasz jeszcze czy czekasz na lepszą cenę? może ze znachorem i tomeczkiem złapcie się za ręce, tyle razy byłem na Duchnickiej i nawet szyldu tego przyszłego potentata nieruchomości nie widziałem