Dajcie tak chociaz z 5k na sprzedarz po 1,50zl jak mozecie? jak kto chce sie pozbyc akcji(wiekszej ilosci) to dzis ma okazje, oferta wazna tylko dzis bo jutro bede zbieral moze jeszcze nizej od was :D
Hołdując starej zasadzie: Nie ma co się kopać z koniem, jak chcą "zaniżać" niech zaniżają. Ja już nie mam akcji, nie wiadomo jak nisko chcą zejść. A być może już "pozamiatane". Jak zacznie rozsądnie rosnąć zawsze można wejść.
Wyleszczyles sie i teraz szukasz sam dla siebie usprawiedliwienia powtazaj sobie czesciej ze dobrze zrobiles to w koncu uznasz to za prawde:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Musi być 3 zł, wtedy to będę kupował od APIS'a (będzie mnie wtedy ubierał) ;-)))))) "Miszczowie" pierwszego kroku giełdowego... Oni wiedzą kiedy ja będę kupował... Ale dalej niech tak myślą. Pozdrawiam i czekam na ubranka na 3 zł wtedy odkupię "perłę". Ubaw po pachy od rana na tym forum.
Ubaw to mam z ciebie matolku jak ja zarabialem pierwsze pieniadze na gieldzie i rowniez tracilem to nawt nie wiedziales co to GPW nie interesuje mnie po ile bdziesz kupowal wiem po ile sprzedales i napewno nie bylo to na gorce a dp pierwszego kroku to jeszcze brakuje cie bardzo wiele i wiedzy doswiadczenia i sprytu :-) :-) :-) :-) :-)
O widzę, że idą "wulgary" zatem koledze nerwy puszczają. "Matołku" ja tu już swoje zarobiłem, dziś przyciąłem kolejne 15 % na I3d, gdybym posiedział dłużej to i 25% bym mógł zarobić. Jednak nauczyłem się jeść łyżką a nie chochlą. Cieszę się, że jako wróż forumowy potrafisz stwierdzić, że będę kupował. ;-)))) Radocha po pachy ;-)) Pozdrawiam "miszczu". ;-))))))
Nastepny zawistny bo sprzedal :-) :-) :-) 4200szt o ile pamietam Pkc :-) :-) :-) ale niestety nauka inwestowania jest bolesna i kosztowna:-) :-) :-) :-) :-) :-)
Dodaj też mój wpis, że spokojnie będzie można kupić poniżej 2 zł (wtedy mnie wyśmialiście). Ja tu mam 60% zysku i mi to wystarczy. Wam życzę 1000% :-) I to bez zawiści, szczerze. Pozdrawiam
A czy zrobią 1000% to zobaczymy. Moje zdanie jest takie, że najpierw gówno zawiną w złotko zanim zaczną sprzedawać jako czekoladę, a poziom 1,50-2,00 to poziom zakupów a nie sprzedaży. Ale czas pokaże kto miał rację. Pozdrawiam
Przeczytal jedna ksiazke obowiazkową lekture dla poczatkujacych inwestorow pewnie dumnie brzmiaca''zawod inwestor gieldowy'' i od razu slal sie ekspertem :-) :-) :-) :-) w wyleszczaniu!!!!
siemanko1!!! a co powiecie na taki scenariusz!!! kursik formuje trojkacik z oporem na 1.8 dol trojkata 1.44 zatem wybicie i zasieg do 2.14??i tam nastepny opor???