• crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~odczynnik [37.30.15.*]
    chyba na tej firmie pozostali tylko wymienieni akcjonariusze :)
    nikt nie narzeka
    nie ma interpretowania raportu za kw. cisza tylko kurs w czarnej dziurze
    oni tu się nie udzielają
    pozostałem tylko ja ?
    na tle brydzy na gpw to ten raport nie jest najgorszy :)
    jednak wokół tej spółeczki jest jakiś zły klimat :(
    tak się zastanawiam ..co do raportu ile stracili z tytułu zawirowania na wschodzie,
    denerwuje mnie brak infa co do przejscia na gpw( czy znowu coś spaprali )

i co dalej z disse

pozostaje tylko sie napić :) gorzałki
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~szwajcar [164.127.234.*]
    Co tu sie udzielac-gdzie jesteśmy każdy widzi-co do kursu to rozgrywka idzie pod nowa emisję.Kolejność-przyzwoity raport kwartalny(bez euforii)-uplasowanie nowej emisji-kupienie diesse(chyba obie strony sa już zmęczone)-skorygowany wniosek do KNF-debiut na GPW
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~odczynnik [188.146.78.*]
    fakt jest jak jest
    to pisanie to taki antystres :)
    ale jadą tu z nami po bandzie
    wkurza mnie to masakrycznie
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~rzeznik [195.128.112.*]
    Siema, mnie sie nie spieszy. Jesli wykorzystaja swoje mozliwosci bedzie piknie. Spokojnie odczynniku:) Gdzies przeczytalem ze na GPW tylko cierpliwi dopinaja swego;)
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~odczynnik [46.204.147.*]
    pokazał się kolejny inwestor obok wielkiej czwórki :) i mnie oczywiście :)
    teraz to już razniej:).
    a tak co do orphee to zmasakrowali spółkę
    ale jest to po częsci wina polityki głównego udziałowca moim zdaniem wprowadził ludzi w błąd hura optimizmem że już, że za chwile a tu....dupa :(
    czas pokaże czy zrobiliśmy dobry ruch.
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~szwajcar [31.175.28.*]
    pewnym znakiem bedzie ulokowanie nowej emisji jeżeli bez problemu to ok(muszą przekonac finansowych)-prezentacja przełom maja-czerwca
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~X-Man [5.172.247.*]
    Nie zgadzam się ze stwierdzeniem że wszystko idzie dobrze. Dobrze to idzie na Mabionie.
    Orphee i Cormay spadły o 50% bo główny udziałowiec woli opowiadać bajki niż fakty.
    Rynek najbardziej nie lubi niespodzianek a w przypadku spółek Tuorów ma się wrażenie że zarządzanie ryzykiem nie istnieje.
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~szwajcar [109.243.170.*]
    Szanowny przedmówco nie twierdzę że wszystko idzie dobrze (kurs odzwierciedla)szukam pozytywów i takim dla mnie będzie bez problemowe ulokowanie emisji- troche kasy finansowi musza wyłozyc chociaż kupując np po 5,5 aż tyle nie ryzykuja
  • Re: crm, ofe ing, quercus, tuora ...odczynnik Autor: ~odczynnik [46.204.89.*]
    pokazały się nowe wyceny/na forum/ przyszłej emisji.
    jestem ciekaw jaka będzie faktyczna
    5,5 pln dla wybranych powinna ? być bardzo korzystna
    te tematy powinny być już dawno dograne bo jeżeli oni mają dopiero teraz to ustalać to totalna partyzantka;(
    w tej firmie i,, cormeju,,musi się coś pytanie co ? dziać bo mieszają na okrągło
    a to obligacje a to kredyt a to pp i na dziś dupa blada nikt/z nas / nic nie wie
    bo kierunków może być wiele :(
    pewne jest jedno głowni nie stracą.....ale wielu z nas wytracą jak już nie wytracili:(
    cena 5.00 trzyma się już od jakiegoś czasu czyli taka wycena jw może być prawdziwa
    i bedzie jak zawsze :)
    my będziemy odrabiać a,, oni ,,zarabiać:)
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.