• Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.21.98.*]
    http://www.mgsm.pl/pl/katalog/myphone/cube/myPhone-Cube.html

jeden z uzytkownikow (ostatnie 2 wpisy z 14 i 15 maja), twierdzi, ze mial juz w rekach ten model i ze soft byl brandowany pod jednego z operatorow, jesli to prawda - to moze nie znaczy za wiele na forum komorek ale gieldowym juz tak :). Premiera Cube'a jak dobrze pamietam ma byc 1 czerwca, wiec pewnie i info o wspolpracy z operatorem sie pojawi :). Z reszta telefon ma naprawde fajne parametry do ceny i Andka 4.4.2 (jesli nie bedzie problemow z optymalizacja - uzytkownik z cytowanego forum twierdzi, ze nie zauwazyl to bedzie bomba sprzedazowa, ktora zahaczy o II kwartal :) ).
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~fundamentalista [88.156.227.*]
    Myphone Cube od poniedzialku w abonamencie play. Bezabonamentowo w cenie 599, moim zdaniem tanio wzgledem tego, co ma ten model w sobie. Ciekawe z jakim sie spotka zainteresowaniem, oby duzym, bo te drozsze komorki (tez s-line, next) generuja wyzsze marze.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~jajco [87.99.14.*]
    A swoją drogą to taki tfo to może być łakomym kąsek dla operatorów!!!
    1. Tani
    2. Masa placówek
    3. Cały rynek akcesoriów rozpracowany
    Nic tylko brać!!! Nawet zaciągnąć z 30% ff i juz można mieć jakąś kontrolę!!!
    Będzie gorąco coś mi się zdaje!!!
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.20.63.*]
    Generalnie zrobiło się tak, ze jest pod co grać - operatorzy, potencjalna dywidenda, polepszające się z kwartału na kwartał wyniki, ogromny postęp w dziedzinie jakości sprzedawanych produktów (ale jest jeszcze sporo do zrobienia - choćby jakość serwisu posprzedażowego dla klienta końcowego) możliwe przejęcie. Nawet chwilowa zniżka pod skup nie zmieni dłuższej perspektywy, jeśli chociaż część z powyższych rozwinie się w dobrym kierunku.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Ku ku ry kuuu . Chyba zapieję się dzisiaj do nieprzytomności :) . Mam niewiele tfo , ale mnie cieszy każdy efekt do przodu . Faktycznie będzie pod co pograć a właściwie poobserwować rozwój wydarzeń bo ja w takiej sytuacji nie sprzedaję póki co . Teraz tfo ze swoją siecią placówek teletorium może być komuś potrzebny . Taka sieć placówek to dobry barometr nastrojów konsumenckich i aktualnie panujących trendów . Oczywiście to moje zdanie .
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~sekretarka prezesa [31.11.231.*]
    Towarzystwo wzjemnej adoracji się znalazło,a w czerwcu na spadkowym szerokim rynku zrobicie w gacie i po 3 oddacie.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    Dnia 2014-05-17 o godz. 15:36 ~sekretarka prezesa napisał(a):
    > Towarzystwo wzjemnej adoracji się znalazło,a w czerwcu na
    > spadkowym szerokim rynku zrobicie w gacie i po 3 oddacie.

sam zrobisz w gacie jak zobaczysz cene akcje po 6 zł.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.20.63.*]
    wystarczy 40-50 takich gaciowych jak ja i freefloat zniknie. Pani lepiej uwaza, zeby prezes Pani ze strngow w d... nie strzelil :). Ja pakowanie mam skonczone teraz bede siedzial i patrzyl jak sobie jezdza gora dol az im sie znudzii stwierdza, ze trzeba podciagnac wyzej aby ktos zechcial wiecej opchnac. Jak nie podciagna to 1% gaciowych przybedzie po kilku dobrych infach i podciagnac bedzie trzeba jeszcze wiecej zeby cos kupic.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Ja już nie zrobię w gacie nie mogę te majtki , które mam na sobie to są moje ostatnie czyste . W dodatku pralnia zagroziła mi że więcej nie przyjmą bielizny do prania w takim stanie . Co ja mam zrobić wszystkie pralnie się w okolicy na mnie obraziły ale nic to do Bydgoszczy będę jeżdził a tutaj nie będę prać . Parafraza .
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.21.19.*]
    Bedzie od jutra... :)

http://www.gsmmaniak.pl/311370/play-myphone-cube-w-ofercie/
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.21.19.*]
    Pomyłka jest od dziś ;). Eh z tymi datami :P.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.23.197.*]
    http://play.pl/telefony/myphone-cube/?ESId=SMP_NFUN4

mozna zamawiac ze strony ;)
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Mati [5.173.203.*]
    http://www.play.pl/telefony/myphone-cube/#data-konfiguracja-internetu
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Enigma [178.36.248.*]
    jeśli TFone będzie co kwartał zarabiać po 2 mln zł zysku netto to cena poniżej 5 zł jest promocją. Trzeba spokojnie czekać.
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    przy zysku za 2013 r czyli 4 mln masz juz mega promocje......
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Enigma [178.36.248.*]
    4 mln jest ok ale liczę na 8 mln zł :)
  • Re: Myphone Cube u operatora? Autor: ~Ja [83.23.185.*]
    Hmm pozwole sobie na mala doze bezmogiego hura optymizmu. Gadalem z kumplem z salonu Play podobno ludzie dopytuja sie o Cube'a dzis bardzo czesto, wiec pewnie beda rwali jak reksio boczek - potencjalni akcjonariusze pewnie tez ;). Sam podarowalem mamie na jej dzisiejsze swieto Myphone Fun 2. Pozdrawiam.
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.