• i co ??? Autor: ~ramzes [31.1.240.*]
    ...pisałem o sztucznym przewalaniu i że to leci , ale nie ....na opennet byłoby juz 20 zylka, ale woleliście przewalać po parę groszy, a tam przyszłyby pieniadze z zewnątrz, bo to dobra, perspektywiczna spółka, a tutaj nikt z zewnątrz tego nie ruszy, a open i tak bedzie ponad 20 zł ........jak tam streetbas kokosy na novavisie i 8 formuła ???
  • Re: i co ??? Autor: ~łukaszenkogpw [5.226.73.*]
    pierwszy raz sie z Taoba zgadzam
  • Re: i co ??? Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    Dnia 2014-05-16 o godz. 18:49 ~łukaszenkogpw napisał(a):
    > pierwszy raz sie z Taoba zgadzam
    wszedł bys w tamex? mało papiera,raport co prawda nie najlepszy ale są kontrakty,mam troche wolnych środków i szukam..spekulacyjnie
    nigdy nie twierdziłem że formula to super papier ,kupiłem ze względu na tm -on nie lubi tracic a co do nov...sam juz nie wiem co mam mysleć..
  • Re: i co ??? Autor: ~kawiarz [83.11.59.*]
    Streetbass co do nov to jest w tym samym ciekawym miejscu co 8 formula!! jak domknie sie powstala dzisiaj luka mozna smialo wchodzic bo zasieg masz do 1.3 a to jest 30 procent zwrotu t o calkiem niezly kasek i wart obserwowania.szkoda ze ja nie mam juz srodkow chyba ze bym zdazyl cos sprzedac. co sadzisz o tym??? pozdro
    luka luką ale ten przemiał i sypanie..ktoś ma duzo ale cos czuję ze karta sie odwróci na jednej i drugiej spółce:)
    p,s
    formula -dalej twierdze ze poziomy sprzed kilku miesięcy( 8-10 zł) sa jak najbardziej realne..( tm ma 5x tyle akcji):)-on nie jest z tych co przegrywają
    pozdr
    a co sądzisz o tamexie??,korci mnie aby zebrac trochę bo lubię dreszczyk emocji:)
  • Re: i co ??? Autor: ~as [199.200.120.*]
    TM ma swój pakiet po 50 gr za akcje, tak słyszałem czy to prawda tego nie wiem, jesli to prawda to wciąż jest zarobiony a poza tym arkusz sprzedaży pęka w szwach.
  • Re: i co ??? Autor: ~optym [77.91.45.*]
    as, - źle słyszałeś, albo ktoś wprowadził ciebie w błąd, bo tm kupił 17.02.2014 r po 2,05 zł 194570 akcji ; sprawdź sobie raport o zwiększeniu zaangażowanie przez tm i popatrz na kurs o obrót w dniu 17.02.2014, więc póki co tm ponosi na tych kupionych 64208 zł straty, a ja nie wierzę, że on na nich straci wręcz jestem pewny że dużo zarobi - trzeba tylko cierpliwie poczekać
  • jn Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    NIE WYPROWADZAJ ICH Z BŁĘDU
  • Re: jn Autor: ~optym [77.91.45.*]
    street, - nie lubię jak ktoś pisze nieprawdę, a można mieć czarno na białym tylko poszukać i pomyśleć
  • Re: jn Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    w sumie masz rację,trzeba tepic tych co pisza banialuki aby tanio kupić
    p.s
    pmi -grubo ponad 500% zysku( nie pamiętam i nie chcę mi się szukać z jakiego poziomu startowało,pamiętam że chodziło po 0,40-około-8 FORMULA -mi wystarczy 200-300%
  • Re: jn Autor: ~Szczęśliwy [79.185.114.*]
    A czy ja rownież piszę banialuki, że spółka nie opublikowala w terminie (upłynął 13 maja) raportu bieżącego z uchwałami podjętymi na walnym zgromadzeniu? I, że może zostać za to zawieszona, przez GPW?
  • Re: jn Autor: ~optym [77.91.45.*]
    szczęśliwy, - ty nie jesteś szczęśliwy bo sprzedałeś ze stratą w dołku i teraz skamlesz i naganiasz na spadki żeby odkupić taniej, kombinujesz - wymyślasz powody do zawieszenia, ale to nic nie da , a spółki nigdy nie zawiesza za opóźnienie raportu a kurs pójdzie swoją drogą, a ty będziesz baardzo nieszczęśliwy jak zobaczysz kurs za kilka dni
  • Re: jn Autor: ~as [74.207.20.*]
    optym bez obrazy ale pamiętam jak pierwsze zakupy robiłeś w okolicach 3 zł, na tą chwilę jesteś niecałe 50% w plecy. Jak masz kasę to kupuj ucieszysz matyjasa, na PMI ludzi namawiał żeby brali kredyty na zakup akcji obiecując 10 zł, kłamiąc w żywe oczy.
    Obyś zarobił na tej inwestycje, pamiętaj wszedłeś do spółki jednego z większych chamów gpw, nawet jego rodzina i znajomi mają przez niego klopoty
  • Re: jn Autor: ~Szczęśliwy [79.185.114.*]
    Skamlał to ty będziesz, niedługo. Nigdzie nie napisałem, że zawieszą ich za opóźnienie ale za BRAK raportu. Może zadzwoń do spółki i zapytaj dla czego nie ma raportu.
  • Re: i co ??? Autor: ~mat [31.61.140.*]
    popatrzcie na alejasamochodowa tam spółka ma zyski i papier grzeje się do wybicia ;)
    Dnia 2014-05-17 o godz. 09:47 ~mat napisał(a):
    > popatrzcie na alejasamochodowa tam spółka ma zyski i papier
    > grzeje się do wybicia ;)
    trzy lokalne górki:)
    i marne szanse na dalsze wzrosty
  • Re: i co ??? Autor: ~kawiarz [83.21.184.*]
    Co do Tamexu nie zaryzykowallbym!!!!na poczatku maja kurs wybil luka ok 9 bylo domkniecie luki w dol zatem to spowodowala dalcze ciagniecie kursu w dol. wybic sie moze ok 0.36 gr i wtedy mozna wejsc!!!! zauwasz ze tak samo jest z 8 formula i nov tylko ze te 2 spolki sa po przeciwnych stronach, zatem kurs obojga spolek po domknieciu luki pojdzie do gory a jezeli sie nie domknie no to mamy wodospad!!!!
  • Re: i co ??? Autor: ~b_u [31.11.231.*]
    Skoro rozmawiacie o różnych spółkach i padła nazwa novavis to jest spółka, która jest na początku podobnej drogi.Wygląda, że będzie można ją dobrać w dobrej cenie.Wkleje może link i na tym zakończe.Trzeba też zwrócić uwagę na ostanie komunikaty po walnym. http://www.debiutync.pl/homepage/newconnect24/18012-terra-zmieni-nazwe-i-przejdzie-na-gpw
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.