• SYF-TO-S yf Autor: ~ojcu [83.24.62.*]
    Pamiętacie po ile prezes kupował te akcje, chyba niedługo dojdziemy do tego poziomu. Może to on wywala akcje. Jak kupują to wszyscy muszą wiedzieć, a jak sypią to ciiiiisza?

Co za badziew ta spółka, dobre wyniki (w przeszłości) to kurs dołuje, obecnie gorsze to również wali w dół. Wczoraj 2,5 dzisiaj kolejny procent. Gdzie jest jakiś opór?
    Macie jakieś pomysły dokąd zlecimy lub gdzie się choć trochę zatrzymamy?
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~jac [95.49.187.*]
    niektórzy ustawiają sidła na 4,5
    niektórzy na 4,2
    a ja liczę na 4,0
    tylko nie wiem, czy się nie przeliczę ;)

jak klimat się zrobi zdrowszy (szczególnie wobec Syntka) to kupując nawet teraz po obecnym kursie nieźle by się wyszło, tylko problem jest jeden (jak zwykle), trzeba zakisić kasę i nie wiadomo ma jak długo, a kiszonka w tym przypadku może trwać w nieskończoność, znawcy spółki doskonale o tym wiedzą
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~df [80.238.80.*]
    Ta spólka to ruletka, którąrządzi spekuła
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~Abcftgh [89.70.132.*]
    Spekuły to już tu dawno nie ma
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~arek [109.199.25.*]
    i znów kicha, nie ma szans na wzrosty. Przecież widać gołym okiem, ze sprzedaje i kupuje jedna ekipa, a zniechęceni sprzedają ze stratą.
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~aspend [90.156.41.*]
    notowania tej firmy są całkowicie nieprzewidywalne, brak podstaw do spadków czy wzrostów, kurs wydaje się sterowany, do tego wszystko na małym obrocie,
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~invest [87.101.69.*]
    ja tu sie kisiłem rok, ale zgarnołem dywidendę i troche wiecej za papier niz zapłaciłem wiec po roku bylem na plusie ale cieszyłem sie ze udało mi się wyjść bez straty a nawet z zyskiem i wiecej tu narazie nie wróce , to co tu sie dzzieje jest nie dość ze nieprzewidywalne to kompletnie irracjonalne ....
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~invest [87.101.69.*]
    a póki co król jest tylko jeden , kto wie już tam siedzi i moimo ze też dziś niepewnie to nadejdzie dzień gdzie król pokaże siłe
  • SYF-TO-S yf Autor: ~pytajnik [178.42.247.*]
    a co to?

KGHM???
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~Edzio [46.205.60.*]
    Innego wyjścia nie widzę tylko sprzedać ze stratą ,kupiłem po 4,92.
    Więcej nie dotknę tej spółki ,cały czas na minusie ,czasami mały plusik.
    Żal patrzeć jak się stacza .
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~Heniu [89.228.131.*]
    Ja kupiłem podobnie, wziąłem dywidendę, dzisiaj wywaliłem śmiecia z rana za 4,71 - odrobiłem wszystko z solidną nawiązką na Groclinie, którego też już nie mam.

• Re: SYF-TO-S yf Autor: ~cała prawda [31.61.131.*]
    wywalić to holerne gówno i nigdy- a przenigdy nie kupować, a nawet nie spoglądać na śmiecia -tyle jest lepszych spólek.
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~zet [89.76.110.*]
    jest jeden plus - nie ma tu drobnicy
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~płoteczka [77.65.53.*]
    Dlatego wzrosty są tu raz do roku ,po czym na spadkach drobnica się wysprzedaje ,a Ci Oni kupują . I tak w kółeczko od 5lat..
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~aspend [31.174.223.*]
    wszyscy posprzedają, a spółeczka zacznie rosnąć:)
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    przy takim wczorajszym rynku zeby syntos konczyl na minusie
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~Edzio [46.205.65.*]
    no i znów się miele bez polotu ,Obroty zdecydowanie większe ,
    ale widać jak ktoś wywala.
  • Re: SYF-TO-S yf Autor: ~re [37.190.219.*]
    nawet do piątki ta paskuda nie może dojść, a co mówić o sześciu, siedmiu jak to kiedyś niektórzy spółce wróżyli!!!
[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.