musisz wydajniej żebrać
mimo ze starasz się codziennie to ci nie wychodzi
wybicie w dół? bardzo chętnie
poszukaj głupców co oddadzą 2 niecąłe 2 miesiące przed oddaniem wiekszej liczby miezkan niż w całym 2013:)
no kto odda spółka z kapitalizacją ponizej 60 mln i ok 8-9 mln zysku za ten rok?
jesli tak sie znasz to dlaczego mi nie wytłumaczysz tego trójkąta tylko kpisz ze mnie?
zresztą nie musisz, może ktoś się tutaj znajdzie mądrzejszy od ciebie i mi napisze, pytać chyba wolno bo po to jest to forum
jak kpisz sobie z klozeta to ze mnie nie musisz
Oczywiscie , ze jest trend spadkowy srednioterm., od ostatniego szczytu i trwa już chyba z 9 -10 mięsiecy..linie łatwo poprowadzic na wykresie, ..a do 0,70 to ho ho kolego, to bardzo daleko, nie w tym kwartale przynajmniej
jeśli spółka jest taka zła kolego otco to wystarczy zmienić spółke a nie żebrać o tanie akcje i martwić się o nasze wzrosty !!!! jesli spółka poprawiła wyniki o 30% to w jakim kierunku będzie wybicie ???? odpowiedz jest prosta dla kolegi klozeta i otco oczywiście w dół !!!!! jeśli oddają dwie duże inwestycje mieszkaniowe w czerwcu i zwiększają ilość mieszkań do wynajęcia na helu jeśli mają już praktycznie w pierwszym kwartale sprzedanych więcej mieszkań niż w całym 2013 roku to oczywiście kolego otco i klozet wybicie będzie dla was w dół !!!!
to tępaki, żebrają codziennie
skoro ma być w dół to dalczego tępaczki nie sypną?
nie chcą oddać po 0,49 w najlepszym roku dla spółki od poczatku działalnosci?
mogą tylko żebrac a ty ich słuchaj i się baw