sprzedałem to g..no, co prawda ze stratą, ale trudno lepiej stracić 15% niż 50%. A teraz zaczynam robić dym na Giełdzie, że nie dali raportu po walnym, a piwinni w ciągu 24 godzin. Jak myślicie będzie zawieszka? Ha, ha, ha!!!!!
śmieszny jesteś , - chwalisz się sprzedałeś w dołku marne 1000 akcji i się cieszysz - co brakło ci na piwo ?, a kurs niebawem odbije i zarobiłbyś na to piwo, a może na kilka
Sam jesteś śmieszny, dołki to tutaj będą codziennie, ha, ha, ha. A sprzedałem nie 1000 a 4200, robi wrażenie? Zobaczymy jaką będziesz miał minę jak giełda zawiesi notowania za brak raporu po walnym. Ha, ha, ha!!!!!!!
szczęśliwy, - może byłoby wrażenie gdybyś sprzedał 24200, ale to i tak źle bo w dołku, chyba sam to widzisz - pospieszyłeś się i niedługo się o tym przekonasz
co sprzedałeś ze stratą w dołku i teraz będziesz jatrzył i naganiał na spadki, ale yo nic nie da kurs pójdzie swoją drogą, a spółki nigdy nie zawiesza za opóźnienie raportu
ja tez uwazam ze sie pospieszyles. zobacz jaka formacja swiecowa sie utworzyla! dzsiaj otwarcie z lluka a w poniedziallek domkniecie luki i jazda do gory, a to bedzie dobry sygnal do kupna.
at daje pozytywny obraz, ale ważniejsze jest to, że grubasy kupili akcje dużo drożej tm- ponad 2 zł , terrifast po 2,17 do 2,30 - wiec to musi urosnąć nawet jakby chcieli wyjść to mocno podbiją
Szczęśliwy, swoim rannym zrzutem tylko im pomogłeś ustawić sesje na spadkową, a im to pasuje żeby spadało bo w przeciwnym razie już dawno byłby komunikat po walnym
Ja mimo wszystko mam nadzieję że pojawi się protokół z walnego bo tak naprawdę to spadki zaczęły się od poniedziałku czyli w dniu walnego ktoś zaczął sypać akcjami i to w momencie jak kurs był w okolicach 2,5 zł. Tak jakby chcieli zablokować wzrosty. Zresztą zwróćcie uwagę jakie w zeszłym tygodniu były knoty na świecach.
A dla czego nie ma tego protokołu? Powinien zostać opublikowany najpóźniej we wtorek. Właściwie od środy powinny być zawieszone notowania. Czy zgłaszał ktoś tą sprawę na giełdzie?
ale z Ciebie pajac i wielki inwestor zarazem:) Sprzedales ze strata i byloby super kiedy kurs zjedzie na samo dno badz zawiecha? Hipokryta:) Kurs w dolku, okazja na usrednianie albo zakupy, pozdrawiam:)
Widzisz... ja nie douczony nie wiedziałem, że kurs dąży do linii sparcia ! Już śpieszę douczyć się. A jeśli chodzi o życie prywatne to przepłacasz swoją żonę, moja jest "miła" dla mnie za darmo, ale może to kwestia uroku osobistego ;-))
przeplacam??? 50000 to duzo??? to jakimi kwotami ty grasz???? i ty mnie leszczem nazywasz???ja chociaz pisze co mysle, co uwazam i jak moze sie kurs zachowac!!! nie mowie kupuj czy sprzedaj!!!!! ty za to potrafisz pouczac i obrazac ludzi!!! pozdrowienia dla Twojej Zony jak widze calkiem przeciwienstwo Ciebie moze czas sie uprzejmosci od Niej nauczyc pozdr
Widzę, że nie zrozumiałeś aluzji... Nie ważne, poza tym nigdy nie pouczałem, ani nie obrażałem nikogo. A tym bardziej nie namawiam do kupna lub sprzedaży. Wyrażam jedynie swoje opinie na temat spółki, a że akurat trafne jak do tej pory (patrz mój wpis dotyczący możliwości kupienia poniżej 2 zł - wtedy wszyscy mówili, że głupoty gadam.) Każdy ma swój rozum i sam decyduje o inwestycjach. OK, czy wg. Ciebie wsparcie to 1,70 zł ? Poczekamy, zobaczymy. Życzę Wam aby wytrzymało. Kiedy raport z walnego ?
p.s.
A w kwestii kwot jakimi gram hmmm... dla mnie istotne jest to, że zarabiam. ;-)
Wiem co pisales bo sam pisalem o mozliwosci zejscia kursu do lini wsparcia i to bylo te twoje zejscie ponizej 2 zzzzl! mozna bylo jeszcze kilkakrotnie zagrac pod podbicia. Choc tak naprawde nie myslalem ze to sie tak nisko cofnie.
Zachowaj jednak swoje uszczypliwosci dla siebie bo zawsze ktos ma racje!!! nie ma innej opcji kurs albo rosnie albo spada!!!i to cala filozofia gry na giełdzie
I tu się z Tobą zgodzę: "zawsze ktos ma racje!!! nie ma innej opcji kurs albo rosnie albo spada!!!i to cala filozofia gry na giełdzie"
P.S.
Ustawiłem się podczas naszej rozmowy na wsparciu kilka akcji już dostałem, zatem mogę napisać, że jedziemy na tym samym wózku. Czy słusznie zrobiłem ? Zobaczymy, ale więcej jak w kilka kilo akcji tu nie zainwestuję. A i nie boję się ciąć strat.
Juz kilka krotnie stracilem przez to ze za szybko sprzedalem. Teraz wyznaczam sobie jakas cene po ktorej sprzedaje. Na tej spolce dopiero po przelamaniu zaczne sie nartwic a za wczesnie nie ma sensu. zauwaz ze nie ma duzych obrotow akcje sprzedaja spanikowani. Gruby jak by wiedzial ze cos sie kroi podbilby i wtedy sruuuuu z akcjami. a przy takich obrotach tego nie ma. dlatego staje przy swoim. nie dam sobie reki odciac ze kurs nie pojdzie w dol ale oni nabili ostatni o za duzo i po wyzszych cenach. A jezeli chodzi o wybicie kursu to odbicie od wsparcia daje wiekszy efekt i sile wzrostu kursu nie sadzisz??
Dr Lubicz przeczytaj jeszcze raz to samo co napisales a co tak wysmiales.!!!! spojrz na wykres swiecowy tam powstala luka miedzy wczorajszym a dzisiejszym kursem jezeli w poniedziallek ta luka bedzie domknieta to bedzie wzrost a jezeli nie to obstawiam spadek. ta luka to wlasnie wsparcie. Tak ja uwazam i ja wg tego podejmuje decyzje. pozdrawiam
ja dobieram,skromnie bo mam nadzieje dobrac jeszcze taniej( tak na marginesie nie wiedziałem że tak spuszcza kurs..) im większy spadek tym większy wzrost nastąpi moim skromnym zdaniem
pozdr Kawiarz
To nie oni spuscili tylko ludzie niewytrzymali i popuscili nie doszukujmy sie tu niczego. Pozdrowienia dla wszystkich dla ciebie tez DR Lubicz szykuj kase na poniedzialek bedziesz mial pare minut na podjecie decyzji czy wejsc!!!!:) I tym optymistycznym zakonczeniem czekamy do poniedzialku. A teraz na dzialeczke......