• do cruza Autor: ~troy [83.29.50.*]
    Cruz daj sobie spokój z gpw i nie pisz bzdur parę dni temu pisałeś na forum ekoeksportu jak kurs leciał na 30 zł ze jest mega słabo ze jest coś nie tak że wszyscy slepo wieża w tą spółkę a o n a jest nadmuchana. Popoatrz dzisiaj na kurs eko liczyles na 3 cyfrowy kurs ale cię wyleszczyli. A zuczek jest fajna dobrze sie rozwijająca i perspektywistyczna spółką KTÓRA DA ZAROBIĆ NAWET TYM KTÓRZY TERAZ MAJĄ STRATE.
  • Re: do cruza Autor: ~mex [82.145.220.*]
    widać po wczorajszym wolumenie że coś dobrego bedzie się działo.
  • Re: do cruza Autor: ~wlodek [5.173.43.*]
    ja wrócilem bo widze ze nizej nie spadnie i licze na niezły zarobek jak ostatnio pozdrawiam SG
  • Re: do cruza Autor: ~Cruz [83.20.152.*]
    Co do EEX nie przypominam sobie bym pisał o trzycyfrowym kursie. Jednak przyznaje wierzyłem w wzrost kursu. Niestety pojawiły się pewnie zdarzenia, które spowodowały, że nie ma akcji od 2-3 miesięcy. Jak widać, dobrze, że sprzedałem po te 38-39 bo dziś kurs jest niżej. Wracając do EEX to uważam, że kurs jeszcze poleci. Co do Żuka nadal mam niezmienne zdanie i uważam, że jak dla mnie spółka nie warta zainteresowania i tyle.

P.S. Troy, a czy moje przewidywania odnośnie okolicy 20 zł się nie sprawdziły? Jest nawet niżej. Więc daruj sobie teksty typu, że mam dać sobie spokój bo więcej prawdy napisałem niż Ty. Co więcej wieszczyłem wzrosty razem z SG i gdzie jest kurs? Więc kto miał rację?
  • Re: do cruza Autor: ~Like [89.230.44.*]
    tu sami naganiacze na spadki, tylko WN , Si Senior, Wlodek i paru innych faktycznie maja akcje i znaja wartość spółki i potencjał
  • like= WN (Wielo Nick) Autor: ~dobre [81.190.144.*]
    Like- tj WN - co jeszcze wymyślisz - buhahahaha
[x]
STAPORKOW 12,67% 4,98 2026-03-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.