• WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~ewas [83.21.193.*]
    Jak dla mnie rewelacja.
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~Tak to ja [195.191.162.*]
    Ale co jest konkretnie rewelacją? Podaj przykład. Masz wszystkie dane.

Mam wrażenie że jesteś pracownikiem spółki, albo osobą z nią związaną - naganiasz jak rasowy naganiacz.

Dla mnie słabo, sprzedaż rosnie, ale jeszcze szybciej rosną koszty wytworzenia.

Jedyną rewelacją którą widzę to jak Panowie opchęli spółkę funduszowi. I jak co kwartał wyjmują z niej ładną kasiorę. To będą jedyni wygrani.
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~sdf [87.99.113.*]
    no to pięknie, jutro kto pierwszy ten lepszy - miało być na plus, jest spory minus...podbitka była przed wynikami bo wiedzieli że nie będzie dobrze...
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~qawior [89.67.24.*]
    a weź to spróbuj komuś opchnąć
    może znajdą się chętni gdzieś poniżej 40gr
    a i to nie na pewno hehe
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~ewas [83.21.190.*]
    Powtarzasz się kawiorku.
    Co do wyników to patrzę na nie pod kontem ich poprawy rok do roku. I tutaj jest ewidentnie mocna poprawa. Koszty faktycznie duże, ale nie wiemy dlaczego. Spiskowe teorie mozna mnożyć.
    Czas pokaże kto mial rację. Ci co posiadają walora, czy też ci, którzy nie mają a się udzielają.
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~Tak to ja [195.191.162.*]
    Czy mam przytoczyć twą wypowiedź z innego wątku o tym aby dyskutować merytorycznie?

gdzie jest konkret?

jakie wyniki się poprawiły r/r i są "rewelacją"? to że prezes wskazał wzrost ebidta o ponad 500% widziałem. robi wrażenie do momentu aż nie spójrzymy na cyfry.
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~cdde [89.78.36.*]
    ale masakra. ludzie jutro sie potratujecie!!!
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~qawior [89.67.31.*]
    aj tam zaraz potratują
    najnormalniej w życiu pare osób sprzeda swoje akcje więc spadnie o jakieś 20-30%
    nic nadzwyczajnego
    przecież płynność jest taka ,że te pare zleceń na łączną sumę 4-5 tys wystarczy ,żeby zjechać nawet do 1gr :)))
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~browar [77.254.79.*]
    Browar Gontyniec - kolejna zapomniana spółka - tak jak Optizenlab nie dawno. Szykujes sie do wybicia. Wskażniki mocno wyprzedane, zasięg wzrostu to 17 zł czyli + 70%.
  • Re: WYNIKI ZA I KWARTAŁ 2014 Autor: ~browar [77.253.192.*]
    ula la la ale wodospad, dobrze,że w pore sprzedałem. Teraz polecam Wam spojrzeć na Browar Gontyniec C/Z 2 C/WK 0,6 w trakcie uklepywania dna.
[x]
FOOTHILLS -2,82% 0,69 2026-04-14 11:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.