oni nie maja już pomysłu na biznes co chwile piszą inaczej, teraz niby już platforma jest a dwa zdania niżej piszą że jest sporo poprawek i sugestii ze strony potencjalnych klientów, co powoduje ciągłe opóźnienia. Jeszcze niżej piszą że będzie problem z fakturowaniem i płaceniem podatków, że jakieś kasy fiskalne będą musieli nabyć i przyjmować zwroty i reklamacje.
To wszystko pokazuje że nie mają pomysłu i próbują coś wymyślać na sile, a ja jestem ciekaw skoro dostali dofinansowanie to pewnie przez jakiś okres muszą funkcjonować a jeśli im się nie uda to z czego kasę oddadzą?
Piszcie co wy sądzicie bo strasznie tu cicho chyba ze już nikt niema akcji?
akcje mam i to dużo, jak my wszyscy, którzy wchodzimy na to forum. Mnie irytuje to wszystko już, dokładnie jak mówisz, chcą coś zrobić, ale biznesowo słabiutko jest. Przecież mogliby wypromować platformę PPR tak jak aleo, może i jest ich reklama lipna, ale wszyscy o tym mówią. Nie wiem czemu to nie wyszło, przecież to dobry pomysł.
za Aleo stoi wielki bank a za PPR kto ? cienka dotacja na 600 tys zl ? bank nawet nie odczuje jezeli wtopi z 10mln zl na Aleo tak jak Kulczyk nie odczul jak wchodzil w dzialalnosc pozyczek i kredytow - po prostu przelkna strate 47mln zl i tyle, dziala gdzie indziej, jego synalek tez wtopil na Stanuch Software czy cos takiego - jest na gieldzie i kurs zlecial na ryj jak mlody Kulczyk w to zainwestowal ale dalej zyje
innaczej jest tutaj bo jak firma nie rozkreci bata to g. z tego bedzie, zamkna ten jednoosobowy oddzial w postaci prezesa a wy pozegnacie sie ze swoja kasa, piszcie emaile do inQbe do prezesa z pytaniami albo dzwoncie, jak dostanie z 20 tel codziennie o to samo to moze zacznie cos sensownego podawac itd bo na dzis to same ogolniki
jezeli biznes wypali to skok z 3gr w okolice 15-20gr moze odbyc sie na jednej sesji, po prostu bedzie 5*widly i tyle
wiem, że kosztuje przyjacielu, ale nie trzeba od razu w TV puszczać reklam, wystarczy w portal regionalnych promować. Np. W Jeleniej Górze na największym portalu, który codziennie odwiedza 40 000 ludzi baner rotacyjny kosztuje 150zł na tydzień * 30 miast = 4500zł , nie jest to dużo a powoli może by dała radę ta reklama i klienci też by się znaleźli. Sam już nie wiem, czy dokupić, czy sprzedać za grosze...czyżby jeszcze jeden kwartał oczekiwania?
to już nawet za 0,03 gr oddają...ja już się chyba pogodziłem z autem...cóż prezesie sk-ski jeszcze się zobaczymy ... Jestem tylko ciekaw gdzie będziemy za pół roku...czy bankrut czy może cud jakiś nastąpi?