Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 22/2014
data dodania 2014-05-15 07:17:46
spółka DIGATE S.A.
Złożenie wniosku do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. o zawieszenie notowań w związku procesem restrukturyzacji spółki
Zarząd Digate S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż na dzień (tj. 14 maja 2014 roku) obrót instrumentami finansowymi Spółki jest zawieszony w związku z nieprzekazaniem przez Spółkę do publicznej wiadomości, w trybie i na warunkach obowiązujących na rynku NewConnect, raportu kwartalnego za IV kwartał 2013 roku. Spółka dokona przekazania spóźnionego raportu kwartalnego za IV kwartał 2013 roku w dniu jutrzejszym (tj. 15 maja 2014 roku), co będzie stanowiło podstawę do odwieszenia obrotu instrumentami finansowym Spółki.
Spółka w chwili obecnej jest w trakcie restrukturyzacji i w związku z tym Zarząd Digate S.A. informuje, iż w dniu 14 maja 2014 roku Spółka złożyła do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. ("GPW") wniosek o to, aby po odwieszeniu obrotu akcjami Spółki na NewConnect, Zarząd GPW podjął uchwałę o zawieszenie obrotu akcjami Digate S.A., uznając że wymaga tego bezpieczeństwo obrotu oraz interes akcjonariuszy Spółki.
W związku z powyższym w trybie § 11 ust. 1 pkt 1 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Digate S.A. zwróciła się z wnioskiem o ponowne zawieszenie obrotu akcjami Spółki na okres 3 miesięcy licząc od dnia odwieszenia obrotu akcjami Spółki włącznie.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
Marcin Drycewicz - Prezes Zarzadu
Światełko jest ale ciągną to maxymalnie w czasie,niepowiedziane że po tym czasie znowu przeciągnąć
I może dobrze skoro Obligi mają gdzieś dogadali się a tak zostaną z niczym!
Dnia 2014-05-15 o godz. 11:35 ~rumun napisał(a):
> Czy mi sie wydaje czy jednak ten NOMAD to Ludzie przez duze
> 'L". Zdaje sie ze cos wskurali, albo mi
> sie wydaje bo jeszcze rosne.
popatrz
Raport EBI
numer 23/2014
data dodania 2014-05-15 13:40:54
spółka DIGATE S.A.
Istotna informacja - rozwiązanie umowy z NOMAD Partners
Digate S.A. z siedzibą w Warszawie (\"Spółka\") informuje, że w dniu dzisiejszym Spółka rozwiązała umowę doradczą z NOMAD Partners Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy (\"Doradca\"). Umowa została rozwiązana za porozumieniem stron.
Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".
Wiesz bułgar ludzie łapią się każdej informacji i uważają ją za dobrą bo lepsza byle jaka niż żadna :) Każdy normalny już się z kasa pożegnał ja też na szczęście dużo tutaj nie wsadziłem, jak się coś uda to będę to traktował jako niespodziankę. Te 3 miesiące to może rzeczywiście na ugranie trochę czasu , tylko po co im on , jak nic nie zrobią to sytuacja wcale dla firmy się zmieni.
Dnia 2014-05-15 o godz. 13:51 ~bułgar napisał(a):
> Dnia 2014-05-15 o godz. 11:35 ~rumun napisał(a):
>
> Czy mi sie wydaje czy jednak ten NOMAD to Ludzie przez duze
> > 'L". Zdaje sie ze cos
> wskurali, albo mi
> sie wydaje bo jeszcze rosne.
> popatrz
Raport EBI
> numer 23/2014
data dodania 2014-05-15 13:40:54
spółka
> DIGATE S.A.
Istotna informacja - rozwiązanie umowy z
> NOMAD Partners
Digate S.A. z siedzibą w Warszawie
> (\"Spółka\") informuje, że w dniu
> dzisiejszym Spółka rozwiązała umowę doradczą z NOMAD
> Partners Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy
> (\"Doradca\"). Umowa została rozwiązana
> za porozumieniem stron.
Podstawa prawna: §3 ust. 1
> Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu
> \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w
> alternatywnym systemie obrotu na rynku
> NewConnect\".
to ja juz niewiem , jeszcze gooopi jezdem troche, albo troche wiecy.