• Digate- restrukturyzacja Autor: ~dzieje się?! [164.127.148.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 22/2014
    data dodania 2014-05-15 07:17:46
    spółka DIGATE S.A.
    Złożenie wniosku do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. o zawieszenie notowań w związku procesem restrukturyzacji spółki
    Zarząd Digate S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż na dzień (tj. 14 maja 2014 roku) obrót instrumentami finansowymi Spółki jest zawieszony w związku z nieprzekazaniem przez Spółkę do publicznej wiadomości, w trybie i na warunkach obowiązujących na rynku NewConnect, raportu kwartalnego za IV kwartał 2013 roku. Spółka dokona przekazania spóźnionego raportu kwartalnego za IV kwartał 2013 roku w dniu jutrzejszym (tj. 15 maja 2014 roku), co będzie stanowiło podstawę do odwieszenia obrotu instrumentami finansowym Spółki.
    Spółka w chwili obecnej jest w trakcie restrukturyzacji i w związku z tym Zarząd Digate S.A. informuje, iż w dniu 14 maja 2014 roku Spółka złożyła do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. ("GPW") wniosek o to, aby po odwieszeniu obrotu akcjami Spółki na NewConnect, Zarząd GPW podjął uchwałę o zawieszenie obrotu akcjami Digate S.A., uznając że wymaga tego bezpieczeństwo obrotu oraz interes akcjonariuszy Spółki.
    W związku z powyższym w trybie § 11 ust. 1 pkt 1 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Digate S.A. zwróciła się z wnioskiem o ponowne zawieszenie obrotu akcjami Spółki na okres 3 miesięcy licząc od dnia odwieszenia obrotu akcjami Spółki włącznie.
    Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Marcin Drycewicz - Prezes Zarzadu

co Wy na to? Czyżby jednak światełko w tunelu?
  • Re: Digate- restrukturyzacja Autor: ~kolo [46.77.124.*]
    Światełko jest ale ciągną to maxymalnie w czasie,niepowiedziane że po tym czasie znowu przeciągnąć
    I może dobrze skoro Obligi mają gdzieś dogadali się a tak zostaną z niczym!
  • Re: Digate- restrukturyzacja Autor: ~rumun [31.61.136.*]
    Czy mi sie wydaje czy jednak ten NOMAD to Ludzie przez duze 'L". Zdaje sie ze cos wskurali, albo mi sie wydaje bo jeszcze rosne.
  • Istotna informacja - rozwiązanie umowy Autor: ~bułgar [31.61.136.*]
    Dnia 2014-05-15 o godz. 11:35 ~rumun napisał(a):
    > Czy mi sie wydaje czy jednak ten NOMAD to Ludzie przez duze
    > 'L". Zdaje sie ze cos wskurali, albo mi
    > sie wydaje bo jeszcze rosne.

popatrz

Raport EBI
    numer 23/2014
    data dodania 2014-05-15 13:40:54
    spółka DIGATE S.A.
    Istotna informacja - rozwiązanie umowy z NOMAD Partners
    Digate S.A. z siedzibą w Warszawie (\"Spółka\") informuje, że w dniu dzisiejszym Spółka rozwiązała umowę doradczą z NOMAD Partners Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy (\"Doradca\"). Umowa została rozwiązana za porozumieniem stron.

Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".
  • Re: Istotna informacja - rozwiązanie umowy Autor: ~sycylijczyk [46.171.129.*]
    Wiesz bułgar ludzie łapią się każdej informacji i uważają ją za dobrą bo lepsza byle jaka niż żadna :) Każdy normalny już się z kasa pożegnał ja też na szczęście dużo tutaj nie wsadziłem, jak się coś uda to będę to traktował jako niespodziankę. Te 3 miesiące to może rzeczywiście na ugranie trochę czasu , tylko po co im on , jak nic nie zrobią to sytuacja wcale dla firmy się zmieni.
  • Re: Istotna informacja - rozwiązanie umowy Autor: ~bułgar [31.61.136.*]
    Jak nie dali rady to kiepsko to widze też pogodziłem sie z stratą
  • Re: Istotna informacja - rozwiązanie umowy Autor: ~rumun [31.61.136.*]
    Dnia 2014-05-15 o godz. 13:51 ~bułgar napisał(a):
    > Dnia 2014-05-15 o godz. 11:35 ~rumun napisał(a):
    >
    > Czy mi sie wydaje czy jednak ten NOMAD to Ludzie przez duze
    > > 'L". Zdaje sie ze cos
    > wskurali, albo mi
    > sie wydaje bo jeszcze rosne.

> popatrz

Raport EBI
    > numer 23/2014
    data dodania 2014-05-15 13:40:54
    spółka
    > DIGATE S.A.
    Istotna informacja - rozwiązanie umowy z
    > NOMAD Partners
    Digate S.A. z siedzibą w Warszawie
    > (\"Spółka\") informuje, że w dniu
    > dzisiejszym Spółka rozwiązała umowę doradczą z NOMAD
    > Partners Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy
    > (\"Doradca\"). Umowa została rozwiązana
    > za porozumieniem stron.

Podstawa prawna: §3 ust. 1
    > Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu
    > \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w
    > alternatywnym systemie obrotu na rynku
    > NewConnect\".

to ja juz niewiem , jeszcze gooopi jezdem troche, albo troche wiecy.
  • Re: Digate- restrukturyzacja Autor: ~OPZZ [89.77.19.*]
    Przykro to mówić, ale coś mi mówi że to jest tylko kupienie sobie tych trzech miesięcy...
  • Re: Digate- restrukturyzacja Autor: ~spaślak [5.226.111.*]
    o jakich trzech miesiącach mówicie?
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.