Spodziewałem się gorszego wyniku, patrząc na wielkość zamówień oraz okres gdzie w Chinach jest święto... okres I-III zawsze były najgorszymi.
W końcu coś napisali o postępach w projekcie SMART, nawiązali już jakąś wspólprace, a nie jak do tej pory klepali tą samą regułę.
Miło, że napisali list na wstępie.
Podsumowując wyniki mnie nie zaskoczyły, spodziewałem się gorszych, plus za list i wytłuczeniem co jest przyczyną spadkiem przychodów oraz, że są juz pierwsze efekty dofinansowania. Z tymi bateriami wymiennymi też ciekawy pomysł.
Jeszcze jakby napisali co z przejęciem kolejnej emisji oraz co z wykupem całego NDEL, jaki mają plan skoro p.Rymaszewski i mWealth nie chcą się angazować już finansowo bo im za droga cena emisji była...
Witam byłem na tej spółce 2 lata po raporcie za 2013 bardzo mocno zapaliła mi się lampka nieporadności i braku konkurencyjności spółki.Co by nie pisać rozwój w tej dziedzinie jest kosmiczny tak jak konkurencja.Oczywiście była nowa nadzieja, nowi inwestorzy plus przejecie całego Nedla -czy oni dalej są czy będzie przejęcie ,decyzja należny do każdego z osobna.Myślę że wielu zmęczonych już się wysypało a Wam nowym będzie łatwiej.
Pozdrawiam i życzę sukcesu.
ps
Konio Ty siwku wygrałeś:))
Dnia 2014-05-15 o godz. 07:59 ~swój napisał(a):
> Witam byłem na tej spółce 2 lata po raporcie za 2013 bardzo
> mocno zapaliła mi się lampka nieporadności i braku
> konkurencyjności spółki.Co by nie pisać rozwój w tej
> dziedzinie jest kosmiczny tak jak konkurencja.Oczywiście
> była nowa nadzieja, nowi inwestorzy plus przejecie całego
> Nedla -czy oni dalej są czy będzie przejęcie ,decyzja
> należny do każdego z osobna.Myślę że wielu zmęczonych już
> się wysypało a Wam nowym będzie łatwiej.
Pozdrawiam i życzę
> sukcesu.
ps
Konio Ty siwku wygrałeś:))
Ratuj się kto może... Swojaczek, nie komentuję decyzji, nie jestem tu kapitałowo zaangażowany. W mojej opinii mamy do czynienia z dość nieudaczną ekipą, pompującą kapitał z PL na fali bajek o nowoczesnej elektronice. Wystarczy skojarzyć proste fakty: kapitał do spółki płynie (ciągłe nowe emisje i obligi), a produkcja nie wzrasta, zero zysków, nieustające pasmo strat, ciagle im wiatr wieje w oczy... Jeżeli ktoś myśli o stabilnej prowzrostowej inwestycji, może się rozczarować... Raport za 1Q2014 beznadzieja, cofa spółkę do początku działalności.
matołku koniowaty, raport nie cofa spółki, a raczej pcha do przodu, patrz rozwój technologii i współpraca ze swarco!!!!!!!!!!! dekoniunktura może się trafić każdej spółce w każdej branży, tym bardziej, że każdy widzi i słyszy problem Ukraina/rosja, zostało to jasno wytłumaczone i każdy pamięta i wie, że z rosji mieli ogromne zamówienia, a w 1Q im rypnęło.
Nie mówię, że zarząd to mistrzowie świata, bo nie są, ale twoje i kilku kolegów wywody/popłuczyny/lamenty/czarnowidztwo/zaklinanie wołają o pomstę do nieba!
poza tym powiedz, ponoć nie jesteś zaangażowany w spółkę kapitałowo, to po co tu pierdzisz bezustannie?? komentuj z sensem swoje inwestycje na innych forach.
raport jaki jest każdy widzi i każdy własne wnioski wyciąga...
a ty, cokolwiek wcześniej opublikowali przedsiębiorcy roku 2013, plułeś i smarkałeś ile wlezie. psychoterapia ci potrzebna, albo kobieta po prostu..., musisz być z pis'u jak rany, albo z solidarnych 2010... a teraz, jak to ktoś ładnie ujął " - ..."spieeeprzaj dziadu"
frustracja płynie ci nawet z zwieracza... jesteś vedią upalony i jak typowy pogorzelec chwytasz się każdej bajki, która może poprawić nastrój, a zarazem poprzeć idiotyczną podjętą kiedyś decyzję. Krótko mówiąc, leszcz idący w zaparte, typowy wyborca PO i lewicy :)
Cóż "konjo" widać że skończyły ci się argumenty, jeśli w ogóle je miałeś,zaczynasz wyzywać na forum, z tego jesteś znany. Jesteś a jakoby cie nie było.To się wreszcie zdecyduj, bo możesz być uderzony od spodu.
haha zbity konik znawca męskich zwieraczy;))) ten koń to zwykły osioł, nie ma akcji, ale pluje ile wlezie, o co z tym nieudacznikiem chodzi? po jaki ...koń on tu sie udziela skoro nie jest zaangażowany finansowo? do knf-u z tym kolesiem.