• Wyniki bez rewelacji nie znaczacego ma przelomu Autor: ~masa12 [95.49.253.*]
    takze prawdopodobnie wracamy w kierunku 1 - jak bedzie inaczej to sie zdziwie
  • Re: Wyniki bez rewelacji nie znaczacego ma przelomu Autor: ~Szym [31.182.67.*]
    Myślę, że są niezłe, przez kwartał zarobili więcj niż przez cały ubiegły rok. Plan na Q2 też przyzwoity, ale na takim poziomie to chyba przełomu nie będzie, chyba, że wynik podciągną dotacjami. Ja trzymam.
  • Re: Wyniki bez rewelacji nie znaczacego ma przelomu Autor: ~kazik56 [83.31.233.*]
    do 1pln na akcje???? czyli kapitalizacja 7m w tym 3m. gotowki czyli net 4m. / 1.5 zysku ktory w tym roku zrobia to jest ok. 2.5x PE - to ja kupie wszystkie Twoje akcje po 1.30
    przy takiej dynamice / wzroscie outsourcingu i eksporcie peg 0.1

wyniki sa wrecz rewelacyjne i nie dlatego ze maja 3m. gotowki (25% kapitalizacji a na koniec roku pewnie 4m. gotowki)
    - nowy kontrakt eksportowy na 0.5m tylko w q2 - poczatek kontrkatu 3 letniego
    - wzrost outsourcing krajowego

spóła jak nic idzie na 1.5 - 2.0 zysku w tym roku
    do konca roku kurs ujrzy 3 pln - oto moja prognoza
  • Re: Wyniki bez rewelacji nie znaczacego ma przelomu Autor: ~masa12 [95.49.253.*]
    to ze maja 0,5 mln zysku teraz nie oznacza ze bedzie 1.5 po roku...rosna koszty operacyjne , prezio wspomina o wzrostach plac dla pracownikow no i trzeba utrzymywac menedzerow - francuza i biura paryskie i lodnynskie...jak nie spieprza nastepnych kw to moze sie uda podejsc po 1.2 mln zysku rocznego i to bylby chyba max mozliwosci tej spolki...dywidenda stale 3 gr to swiadczy ze spolka nie zwieksza znaczaco zyskow od kilku lat , ale trzymam kciuki za twoj optymizm - obys mial racje!
  • Re: Wyniki bez rewelacji nie znaczacego ma przelomu Autor: ~masa12 [95.49.253.*]
    jutro sie okaze czy gra byla chwilowa pod wyniki czy teraz popyt odpusci... a to oznacza jedno - 1 - 1.2 zl . jezeli jutro nadal beda grac na zwyzke jak przez ostatni tydzien to znaczy ze ktos ze spolki lub dobrze poinformowany zbiera papier ...ja jestem raczej ostrozny i mysle ze jutro podaz dojdzie do glosu
  • Re: Wyniki bez rewelacji nie znaczacego ma przelomu Autor: ~mario [77.115.74.*]
    Masa chłopie ciągle ci coś nie pasi, w ostatnich postach pisałem ci że 1,50zł czeka na Ciebie oddaj i po kłopocie, ale widze że trzymasz akcje i psioczysz..... po co tak się męczyć i stresować
[x]
MAKOLAB -1,72% 5,70 2025-10-29 15:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.