norma,przypomnij sobie co zrobili z PMI :) tutaj powinno być podobnie ,to cwany lis i wydymać sie nie da:)a ty przyglądaj sie dalej lub graj grosikami:)
lubicz, - chyba ci głowa puchnie - masz chociaż wgląd w pełny arkusz zleceń ? , czy widzisz jedno - czy pięć ofert kursu ? napisz ile jest na s po 2,99
Możesz mnie poważnie nie traktować, ale.., ja tu mam 70% zysku a Ty ?
p.s.
W tej chwili nie mam akcji to tak dla ścisłości, może kupię, ale na razie to dla mnie PMI 2 i to już po wzrostach (oczywiście jest to moja subiektywna opinia)
Jakby to napisać, dostosowuję się do merytorycznego podejścia do tematu na tym forum sprowadzającego się wyłącznie do sfery "pobożnych życzeń". Tacy z Was inwestorzy (bez urazy) przykład: "zaraz ruszamy !!!" Bardzo merytoryczne podejście "zaraz ruszamy !!!" bo co ? Bo takie jest kolegi życzenie ? Echhh, no nic pośmiałem się trochę, widzę, że co niektórych mocno rozdrażniłem, za to przepraszam. Zmykam z tego padołu łez i nostalgii może zajrzę tu za kilka tygodni i wtedy porozmawiamy "merytorycznie". Pozdrawiam i życzę z całego serca 1000% zysku.
...matko !!!, jak widzę tu tylu skowyczących spółdzielców groszołapów ubranych po pachy w firmę bez perspektyw , to kijem bym tego nie tknął .....i jeszcze się powołują na PMI .......tragedia !!!!
jeśli po walnym ktos sie tak bawi,to znaczy,że robią sobie na złość,tak to odbieram ,zrobia zkursem co zechcą,ja obstawiam spadek narazie,wtedy dokupię
pozdro-optym sam widzisz jak pogrywaja w chu.......
ramzes leszczu ,jak tam twoja perła która nawet obrotów ni ma:))),
dalej naganiasz? czy już dałeś sobie spokój:)?
p.s
ja nie naganiam bo mnie to nie obchodzi czy ktos kupi czy nie:)
następny ubrany w gorącego kartofla, który w każdej chwili może upaść, ....czytaj w domyśle, ... mam sporo i liczę na to, że ode mnie odbierzecie to co mi zostało, bo brałem po 3 zł i chciałbym jak najmniej stracić ....plissssssss........
Dnia 2014-05-13 o godz. 13:07 ~ramzes napisał(a):
> następny ubrany w gorącego kartofla, który w każdej chwili
> może upaść, ....czytaj w domyśle, ... mam sporo i liczę na
> to, że ode mnie odbierzecie to co mi zostało, bo brałem po
> 3 zł i chciałbym jak najmniej stracić
> ....plissssssss........
ty jestes jak ta conchita wurst he he
Mam pytanko co do wykresu swiecowego!!!Na wykresie biala swiece obiela czarna a dzisiejszy kurs jezeli przelamie wczorajsze wsparcie bedzie oznaczalo spadek kursu??? czy sie myle?? bo cos mi tu zaczyna smierdziec moze bedzie tapniecie do wsparcia w ok 1.85?? pozdro
Przeciez tutaj nie ma zadnej zaloznosci, nie sugeruj sie swiecami itp. Jest walne, nowa RN pewnie bedzie, zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany. Dzis jakis automat przewala akcjami po 1 szt i tak np. 800 razy. Po co ? Przeciez od kazdej tran. placi sie prowizje. To jest trzymanie kursu na pewnym poziomie. Na 8fo juz byly skoki kilkaset procent. Czy to zacznie sie dzis czy jutro kto wie..
kolego zawsze sie kieruje AT A powiedz mi dlaczego na wykres formacja trojkata sie zaciesnia skoki sa coraz mniejsze nie zauwazyles tego ???bedzie gwarlowny ruch i oby do gory~~ wykres swiecowy stosuje aby wrazie objecia kursu przez jakas formacje odpowiednio wczesnie wysiasc!!!dzisiaj mamy wlasnie taka formacje!! tzn jezeli sie zamknie ponizej wczorajszych minimow!!!!ja stosuje taka metode!!kazdy ma swoj sposob i oby to byl sposob zarabiania a nie tracenia kasy!!! pozdr