kur...wa nie wiesz co to jest apelacja od wyroku??? to się dowiedz! Obojętne jaki będzie wyrok to jedna ze stron i tak się odwoła!! Co Ty myślisz że jak będzie wyrok skazujący do DXD tak od razu kasę dostanie?? Pomyśl trochę
Zarząd Spółki D&D S.A. informuje, że otrzymał od Kancelarii Adwokackiej obsługującej Spółkę informację o pozwie w imieniu spółki D&D S.A. złożonym w Sądzie Okręgowym w Katowicach przeciwko Castorama Polska Sp. z o. o. w Krakowie. Wartość przedmiotu sporu oszacowana została na 1.798.443,00 złotych plus odsetki. Podstawą złożenia pozwu jest popełnienie przez pozwaną względem D&D S.A. czynów nieuczciwej konkurencji. W przypadku uwzględnienia powództwa przez Sąd, sprawa będzie miała istotne znaczenie dla wyników Emitenta. Spółka będzie informowała o wynikach sprawy w odrębnych raportach. - See more at: http://gpwmedia.pl/ebi/44563/informacja_o_pozwie.html#sthash.8Up95gEK.dpuf
sprawa dotyczy castoramy wiec kwota nie jest taka mała- najmniejsza z nich jest przeciwko Makro to niecałe 300k z Castoramą to prawie 1,8mln a Real to 2,2 mln
nie wiesz to nie pisz glupot to nie jest ta sprawa, nie wiesz co sie w spolce dzieje a powtarzasz bzdury w tym tyogdniu nie ma zadnej sprawy o kwoty ktore wymieniles!!!! nie wyprowadzaj ludzi w blad
dzwoniłem do: Siedziby spółki, Pana D. Zagorskiego, jak również do autoryzowanego doradcy INC i w tych 3 miejscach miałem potwierdzenie rozprawy z Castoramą. Jeśli Ty masz inne informacje to znaczy tyle że któregoś z nas robią w bambuko! co z resztą też by mnie nie zdziwiło...
Powiem krotko z 3tygodnie temu Mialem informacje ze 23 maja odbedzie sie rozprawa, natomiast w dniu dzisiejszym uslyszalem termin 26 maja I rozprawa w warszawie takze now chodzi o castorame. Wniosek taki ze kreca w spolce ewentualnie terminy zostaly przesuniete. Jak masz inne informacje to je podaj wszak I tak akcje nie sa notowane I najprawdopodobniej juz tak zostanie
to baranie napisz swoja wersję, ja już nie raz dostawałem na tej spółce sprzeczne wiadomości i ty możesz możesz mieć tak samo fałszywe informacje a próbujesz uchodzić za "wszytkowiedzącego". Po to istnieję forum aby pomóc sobie także w ustaleniu faktów. Ale widocznie ty wiesz lepiej od wszytkich to może zaczniesz puszczać kuminikaty w formie ESPI :-)