idą łeb w łeb..., nieźle sobie pogrywają z tym kursem, zobaczymy co z tego wyniknie, ja już nie śledzę notowań, szkoda zdrowia, gram vabank:-), wóz albo przewóz
pytanie czy global tu jeszcze siedzi? transakcje wskazują ,że tak ,ale zarobku żadnego .
nie osiągnęli. wręcz nakręcają spiralę strachu ,zaniżając kurs . po co ?
jak będzie, zobaczymy..., jednak mnie co innego zastanawia, jak można się wypowiadać pod nick-iem - zdzira ? W sumie, to moderator powinnien usuwać każdy twój wpis.
widzisz hed ja w przeciwienstwie do ciebie pisze prawde ze global wyszedł z ganta juz dawno , a ty najwyrazniej nie mozesz sie z tym pogodzic, i piszesz jakies banialuki o powiazaniu kursów globala i ganta.musiales sporo umoczyc ze masz takie wizje. co do mojego niku to jest lepszy od twojego hed co to za pusty nik hed, z czego ty to wyssales, pewnie tez jakas dziwna wizje miałes, nie pozdraweiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czym wy się rjaracie jak 15 nie będzie pozytywnego infa to kurs uwali się i to sporo.ale jutro będą próbować jeszcze zarobić może znajda frajera oby się nie naukipi nic nie wartego śmiecia
gram rakietami head, stąd mój nick, mówisz, że masz lepszy od mojego, kłócić się nie będę, kwestia gustu albo braku szacunku do siebie samego:-)
co do twojej drugiej części wypowiedzi, pozwól, że nie będę tego komentował, każdemu rachunek maklerski pokazuje mnie po dzisiejszej sesji i każdy byłby w plecy, gdyby po tej cenie sprzedał, nawet tym co kupili po 0,6x zł:-) Czekam na twoją "cienką" ripostę, na którą nie mam zamiaru odpowiadać, więc nie wysilaj się zbytnio:-) Pozdrawiam !
jutro lub we czwartek kurs wroci w swoje okolice(tak sadze), niezla jazda z tym wierzycielem, sadze, ze dla nich kazda zagrywka jest dobra by nabrac więcej papiera dla siebie, nie podnaszac kursu, ciekawe czy po 15.05 nie okaze się, ze wierzyciel " otrzymal" satysfakcjonujaca go oferte
i jeszcze jedno, poki co, to sad trzyma parasol ochronny nad Gant, zatem wierzyciele mogą cierpliwie czekac na rozsztrzygniecie układowe, nierozumiem zatem po co bija piane, z wyjątkiem nabrania więcej akcji, ale o tym już pisałem powyzej
widzisz hedzie nie czepiaj sie cudzych ników bo g-wno cie obchodzi jaki mam nik , uzwasz niku od rakiety, i pewnie sam myslisz że nią jestes, może i tak ale spadająca ,prubójacą wprowadzić ludzi w błąd niedorzecznymi herazjam . poległes na gancie to nie wciagaj innych w swoje straty , czy ty wchodzisz za cała kase czy nie bo naprawdę nikogo tu na tym forum to nie obchodzi , ani tez nie jesteś żadnym guru by ludzie szli w twój ślad. Jeśli chodzi o twój rachunek , to zapewne jest tak samo cienki jak i ty . nie pozdrawiam !!!